Egy Legény - Éva Tanárnő dugása
Egy fergeteges nap /2
Ahogy egymás mellett feküdtünk a földön Éva tanárnővel, úgy éreztem hogy még nem volt elég. Épp az előbb hagytuk abba a kefélést, és ő ott feküdt mellettem anyaszült meztelenül. Közben kezemmel gyengéden simogattam a testét ő pedig a farkamon nyugtatta a kezét.
- Ez nagyon jó volt. – mondtam.
- Ez még csak a bemelegítés volt fiuka! – válaszolta huncut ábrázattal.
- Jöhet a következő kör! – mondtam erre, majd szájon csókoltam.
A csókot szenvedélyesen viszonozta, s közben keze továbbra is a farkamon nyugodott, ami újra bizseregni kezdett. Közben ujjaim újra megtalálták a punciját és matatni kezdtek benne. Éreztem ahogy a testemet újra átjárja a vágy Éva után. A nyakát kezdtem csókolni, majd a testén lefelé haladva elidőztem a mellein. Finoman gyúrtam őket, miközben bimbóit szopogattam, majd a hasát végigcsókolva belenyaltam a puncijába, mire ő felsóhajtott. Kicsit elidőztünk igy, majd váratlanul megszólalt:
- Várj csak fiuka, van egy jó ötletem! Mit szólnál ha közben én is megdolgoznám a farkadat?
Ezzel feltérdelt és azt kérte hogy feküdjek a hátamra, ő pedig fordított irányban hegyém térdelt úgy, hogy a puncija a számhoz került. Csodálatos és nagyon izgató érzés volt ez a pozíció. Belenyaltam újra a punciba és közben éreztem ahogy Éva szopni kezdi a farkamat. Éreztem a melegségét és a nyálát a farkamon és közben számban éreztem pinája ízét. Nyelvemet körbe - körbe járattam puncija bejáratánál. Egyszer csak teste megremegett, abbahagyta a szopást és feltérdelt. Arcomat szinte telesen betakarta a lágyéka, közben csípőjét előre – hátra kezdte mozgatni, szinte ráülve a fejemre. Egyre hangosabban zihált, halkan nyögdécselt, meglovagolta a fejemet, én pedig nyaltam és nyaltam, míg végül elélvezett és újra ráborult a testemre. Kicsit elidőzött így a farkamat masszírozva, majd előre csúszott rajtam, a csípőm fölé térdelt és meredező farkamat magába vezette. Csodaszép látványt nyújtott ahogy rajtam lovagolt. Egy idő után feljebb emelkedett úgy hogy a csípőm fölé guggolt és fel – le kezdett el mozogni, újra elém tárva azt a látványt ahogy a farkam eltűnik a puncijában. Hosszan lovagolt így, míg végül fáradni kezdett, így arra kért hogy váltsunk pózt. Háttal feküdt a padlóra és lábait egészen felhúzta én pedig oda férkőztem és mélyen belé döftem a farkamat. Éreztem ahogy makkom szétfeszíti vaginájának bejáratát és elmerül a csodálatosan meleg punciban. Egyre gyorsulva dugtam, míg végül éreztem hogy lassan elélvezek, de még nem akartam hogy vége legyen, így leálltam. Kihúztam péniszemet a puncijából és újaimmal kezdtem masszírozni a csiklóját, mire a teste finoman remegni kezdett. Ahogy elmúlt a kéj közeli állapotom, makkomat újra a puncija bejáratához illesztettem és lassan behatoltam,majd újra kihúztam. Mélyen a szemébe néztem, ő teljesen hátrahúzta térdeit. Újra betoltam és kihúztam, majd egy erőteljesebb lökéssel hatoltam újra belé, mire felnyögött. Ezt ismételgettük újra és újra, lökéseim egyre erőteljesebbek lettek, végül minden egyes lökésre hangosabban nyögött fel. Már nem bírtam tovább ezt a játékot, újra dugni kezdtem. Éreztem ahogy testemet elönti a mámor, a forróság egész lényemet átjárta, és beleélveztem Éva tanárnőbe, mire kéjes nyögések között Ő is újra elélvezett.
Zihálva dőltem rá a testére, ő átölelt és csak feküdtünk egymáson. Ez a második menet volt aznap, de még mindig nem volt vége.

Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa