Castle @@@ - Megleslek. Egy kis reggeli.
Incest / Teen / Milf
A TÖRTÉNET CSAK KITALÁCIÓ! TELJESEN A KÉPZELET SZÜLEMÉNYE!

Reggel mikor felébredtem és az ágyban fekve belegondoltam a tegnapba, annyira szégyeltem magam, hogy a füleim úgy éreztem szinte izzanak. Ugyanakkor teljesen lázba hozott még mindig a fejemben jól megmaradt képek. Ami az egészben kétejt ébresztett furcsa mód az anyám és apám közti civakodás volt magammal. Anyám határokat nem ismerő szexuális étvágya ami révén bárkire gátlástalanus ráveti magát csak hogy enyhítsen forró bársonyos puncija és igazi szopós szája vágyakozásain. Teljesen bele borzongtam a gondolataimba az egész testem libabőrös lett és ekkor vettem észre a puncim nedvétől csillogó újjaim ahogy cikáztak csiklóm körül. Teljesen magával ragadott az emlék ami adott okot a civakodásom másik szereplőjére az apámra. Akinek titkos sötét perverziói és csodálatos nyíl egyenes farka iránt érzett vad vágyam. Az egész testem hullámzott selymes lepedőmön ahogy örömet akozok magamnak. Eddig számomra még ismeretlen izgalmak kerítettek hatalmukba és csak egyetlen csengő hang zavarta ezt meg amely lentről halladszott felfelé.

Kislányom?. Anyám hívó hangja szűrődött át csukott szobám ajtaján. Feltápászkodtam ágyamból majd az ajtót csak éppen kinyitva és így azzal takarózva kérdeztem hívásának okát. Mikor reggelivel kecsegtett anyám, magamra öltöttem egy fürdőköppenyt alá nem vettem semmit mert a puncim még mindig tocsogott a róluk való fantáziálásom eredményével.

A konyhában anyám igen lengén öltözve, vagyis tulajdonképpen csak az én fehérneműmmel egyező bugyi és melltartójában tettvett. Az étkezőnél leültem és onnan figyeltem őt. Még mindig totál bevoltam indúlva így tekintetem amelyel csodálatos testét fürkésztem majd felfalta. Még amikor velem szembe ült és már a reggelimet is tállalta csak a dús melleit figyeltem amik csodálatos látványok voltak a melltartóban. Akárhogy is magukkal ragadtak anyám szemgyönyörködtető mellei azért észen voltam és amikor egy kicsit tudtam testemet rabulejtő vágyaimon neki láttam a reggelimnek, félszememmel persze továbbra is őt csodáltam. Észre vettem ahogy mozog anyám szája de nem hallottam semmit a fejemben terjengő gondolatoktól. Lába az asztal alatt lágyan a lábamhoz ért és selymes bőrével simogatni kezdte. És magamhoz tértem a csábulatból.
- Hahó hallasz? Kérdezte viccesen.
- Persze feleltem.
- Jó mert az előbb nem úgy tűnt. Széles vigyorral szólt ismét hozzám.
- Bocsi biztos elbambultam. Feleltem.
- Mi a terved mára? Kérdezte.
- Még semmi és neked? Kérdeztem vissza próbálva leplezni az arcomra bizonyára kiült izgatottságot amelyet még mindig szűntelenül lábaimra mért izgató mustrája mér.
- Még én sem tudom. Válaszolta majd a széken hátra dőlt lejjebb csúszott és lábával combom kezdte el simogatni.

Fejemben teljes lett a rózsaszín füst ami teljesen elködösítette az eszem. Alig bírtam tűrtőztetni magam, megragadtam lábfejét majd azt mondtam megmaszírozom csak, hogy csillapodni tudjak. Szemét lehunyva nagyon kéjes hangon és izgató fejjel néha néha száját harapdálva élvezte. Miközbe masszíroztam lábát a másik szabadonlévővel ismét lábaim kezdte cirógatni. Újra öntöttel a vágy. A masszírozás lassan tért át simogatásba, úgy siklott kezem oda vissza gyönyörű lábain mint egy kigyó. Tetszett és neki is a helyzet amibe kerültünk. Miőizbe a poharamért akartam nyúlni hogy szám szárazságát orvosoljam levertem a kanalam. Reflexszerűen hajoltam utánna amikor megláttam az asztal alatt anyámat ahogy éppen maszturbál. Tudtam hogy ő is tudja hogy látom még sem hagyta abba. Ez felkérés egy táncra, kihagyjam?

Becsusszantam az asztal alá és két lábát kezdtem el egyszerre simogatni. Minden négyzetcentiméterét bejártam. Belső combjaira lágy csókokat leheltem közbe végig figyelve csodálatos kezét mely hatalmas örömökben szészesítette. Kézfejét kezdtem simogatni majd azt megfogva és félre tolva vadul kezdtem el falni csodálatus pinusát. Sós nedvét ittam közbe csak nyaltam. Lábait nyakam köré fonta és fejemre tette kezét és a hajamban kezdett kalandozni. Lassan hullámozni kezdett teste és a nagy sóhajokból nyögések lettek. Mikor már szinte marcangoltam pináját és szopogattam csiklóját a nyigések sikongatásokba torkoltak. Folytattam még egy darabig majd mikor hangosan elélvezett, engedett lábai szorításából én felnéztem rá ő kielégült mosolyal kérdezte: Finom volt? Majd számról letörölte saját nedvét és lenyalta újjáról. Bólintottam igenelve majd mondta menjek a szobámba és öltözzek fel szexin mert megyünk vásárolni és minden pasit leveszünk a lábáról.

FOLYTATÁS KÖVETKEZIK...
HA SZERETNÉTEK A FOLYTATÁST IS OLVASNI, ÉRTÉKELJÉTEK ÉS KÜLDJETEK EMAILT A castlefrauanne@freemail.hu EMAIL CÍMRE.
Castle @@@ 2013
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa