FeketeDani13 - Lyli 1.történet 1.rész
Lyli és a család 1.
Meleg nyári délelőtt volt-a nyári szünet első napja.Lyli hazafelé sétált a sakkedzésről.
Lyli nagyon szép lány volt.Gyönyörű,fényes sötétbarna haja a háta közepéig ért,kerek arca,halvány bőre,cseresznyepiros ajka és ragyogó kék szeme volt.17 éves kora ellenére már kész nő volt,érzékien telt,kerek idomokkal.
Méretes kebleit finom,rózsaszín,csipkés melltartóba takarta,fölötte visszafogottan díszített fekete pólót és elegáns szürke blézert viselt.Hosszú lábait stílusos fekete csőnadrág takarta,mely már nehezen tudta eltakarni az átázott lila franciabugyi alatt lüktető húsos punciját.
Lily befordult a sarkon,tett még pár lépést és benyitott a házuk kapuján.Bement a lakásba,az előszobában lerúgta a cipőjét,miközben keresztülhaladt a nappalin odaköszönt 13 éves mostoha ikeröccseinek,Ronnienak és Richienak.A fiúk épp egy kosármeccset néztek a tv-ben,kedvenc csapatuk mezét és boxeralsót viseltek,álmatagon visszaköszöntek Lylinek.
Ő felszaladt a lépcsőn és bement a szobájába.Behúzta a függönyöket,ruháit egy székre dobálta és az ágyára huppant.Aznap reggel nem volt ideje maszturbálni,mert elaludt,és sietnie kellett az edzésre.Most itt a tökéletes alkalom,gondolta:az anyja,Caroline és a nevelőapja Oliver elutaztak egy hosszú hétvégére,a nővérének,Aliciának még két hétig az egyetemen kellett maradni,a mostohaöccsei pedig elvoltak a kosármeccsel a nappaliban.
Lyli bal kezével elkezdte markolászni a melleit,jobb kézzel pedig elkezdte simogatni magát.Már kezdett halkan nyögdécselni,hiába,a saját keze mindig nagyobb örömet tudott okozni magának,mint a fiúk,akikkel dolga volt.Finoman,majd egyre erősebben morzsolgatta a csiklóját.Lassan betolta egyik ujját a puncijába és egyre gyorsabban ujjazta magát.Nemsokára mellé került egy második később pedig egy harmadik ujj is.Már egészen vadul jártak az ujjai,és nemsokára hatalmas orgazmusa volt,melyet nem egy nagy nyögéssel kísért.Remélte hogy Ronnie és Richie nem hallotta meg.Egészen elfáradt,majd lassan álomba szenderült,úgy,hogy fogalma sem volt róla,hogy mi is történt mindeközben az ajtó másik oldalán...

Lyli felébredt.Megrémült attól,amit látott:Ronnie feje kitárt lábai közt volt és kicsi,mozgékony nyelve ritmikusan mozgott Lyli húsos,simára borotvált puncijában;Richie pedig az ágya mellett térdelt és szájával finoman szívogatta a lány jobb mellbimbóját.
A fiúk is megijedtek,mikor Lyli felébredt,Ronnie hátrahúzódott és felpattant az ágyról,Richie hátraugrott és beverte a fejét a szekrénybe.Lyli iszonyatosan dühös és ijedt volt.Felpattant az ágyról és magára kapkodta a ruháit.Fel sem tudta fogni,hogy öccsei hogy tehettek ilyet,és hogy miért volt olyan hülye,hogy nem zárta be az ajtót.Magából kikelve kiabált a fiúkkal,majd sírva kiszaladt a szobából és bement a fürdőszobába,hogy egy kicsit rendbe hozza magát.
Ronnie és Richie nagyon elszégyellték magukat,azért amit tettek.Mikor meghallották Lyli első nyögéseit,sejtették,hogy mit csinál és a kulcslyukon keresztül meglesték,közben pedig a farkukat verték,úgy,mint már többször is miközben Lyli fürdött.
Fogalmuk sem volt,hogy mihez kezdjenek most...

Lyli megmosakodott,hogy eltüntesse nedveit,majd átöltözött otthoni ruhába és megfésülködött.Visszament a szobájába,lefeküdt az ágyára,és elgondolkodott az eseményeken.Közben hallotta,hogy nyitódik,majd csukódik a garázsajtó.Gondolta,hogy öccsei vették ki a biciklijüket,hogy elmenjenek valahová.Sejtése beigazolódott,mert nemsokára a kapunyitás és zárás hangját is hallotta.Jobb is gondolta,így legalább nyugodtan tud majd gondolkodni.

Ronnie és Richie keményen tekertek,hogy időben odaérjenek,hiszen a virágüzlet csak délig volt nyitva...

Folytatása hamarosan következik!



Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa