Castle @@@ - Kis csajom. 1.
castlefrauanne@freemail.hu
A TÖRTÉNET CSAK KITALÁCIÓ! TELJESEN A KÉPZELET SZÜLEMÉNYE!

Lassan féléve járok a barátnőmmel ő elég fiatal hozzám még iskolába jár és az anyjánál él. Én már felnőt ember vagyok saját lakássál és van egy autómosó vállalkozásom is. A jelenlegi barátnőmmel itt az autómosómba ismerkedtem meg ugyanis van pár italautomata is beállítva és iskolába menet minden reggel beugrott, hogy vegyen egy üdítőt egyszer váltottam neki pénzt ekkor figyeltem fel rá. Fiatal kora ellenére nagyon dögösen néz ki. Jó mellei vannak igaz látszik rajta, a fiatalság és addig megsem fordult a fejembe az ilyenkorú lányok.
Legközelebb már amikor jött és azutánni alkalmakkor is már nem az irodában ültem hanem minden alkalomkor az autómaták körül tevékenykedtem. Egyre többet beszélgettünk és egy idő után már suli után is benézett. Majd lassan kialakult közöttünk a dolog. És nagyon hamar a szex is megtörtént. Féltem, hogy baj lesz belőle a kora miatt de olyan volt a szexben mint egy kis vadmacska olyan dolgokat művelt és bármit kértem megtett, hogy valahogy ezek a dolgok a félelmem háttérben részesítették. Csodálatosan alakult minden köztünk és egyszer megkért, hogy bemutasson az anyjának. Előtte már elmesélte, hogy az apja régóta nem él velük és azt is hogy az ő családja roma és ezáltal eléggé hagyomány tisztelők. Kicsit megrémültem de végülis elmentem és bemutatkoztam.

Ingbe és farmerba mentem gondoltam egy ebéd mellett megismerkedünk mégsem mehettem melegítőben. Viszont amikor megérkeztem rájöttem nagyot tévedtem. Becsöngettem a kapunál és egyből szaladt ki az én kis Alexandrám. Hosszú és forró csókkal köszöntött majd bementünk a házba. A nappali felé vettük az irányt és ami bent várt azt a legmerészebb álmomban sem gondoltam volna. Az anyja akihez hozzá kell tennem eszméletlenül jól nézett kis lehet már vagy 45-48 éves és habár látszódott rajta a kor mégis rohadt szexi volt. Szóval az anyuka a kanapén feküdt egy apró szívecskés éppen hogy fenék alá érő pizsama pólóba és valami brazil sorozatot nézet a tv-ben olyat ami minden csatornán megy. Hát ez nem éppen egy hagyományos roma család gondoltam magamban.
- Jó napot! - köszöntem be.
- Anyu kelj már fel. Itt van Tibi. - szólt az anyjának kicsit sem tisztelettudó hangnemben Alexandra.
Az anyuka komótosan feltápászkodott a sötét szobában, de még így is jól láthatóak voltak azok a hosszú húsos combok és feszes izmos vádlijai gyönyörű fedetlen lábai. Alexandrához hasonlóan de kicsit világosabb volt a bőr színe viszont még így is jó barnának mondható volt. Meglepően magas volt az anyuka és nagyon jó volt az alakja is. A haja mint ahogy vártam is hosszú fekete és göndör volt. Nagyon szép arccal amin a pizsamához képest elég meglepően smink volt. Hozzám lépet majd kissé rekedtes hangon üdvözölt és bemutatkozott. Ezután egyből vissza is feküdt. Alexandra behúzott a szobájába ami a korának megfelelően elég "csajos" volt. Leültem az ágyára ő belökte ajtaját és egyből vetkőzni kezdett. Nagyon tetszett a dolog de azért kicsit megrémisztett, hogy egy fallal odébb az anyja hever. Tökéletes teste volt alacsony volt de mindene a helyén. Bőre nagyon szép volt és nagyon sötét barna szinte olyan volt mint egy néger csaj. Csupasz puncija feszes teste és valami eszméletlenül erotikus arca volt. Elkezdtem én is levetkőztetni majd az ágyba löktem. A lábát kezdtem csókolgatni és pirosra festett lábujjait szopogattam. Nagyon szerette és engem is beindított. A lábain tovább haladva azt csókolgatva jutottam el a csodás kívülről szinte már fekete puncijához melynek belseje csillogó rózsaszínű volt. Nagyon szerette amikor nyalom. És mondhatom csodás látvány volt ahogy teste táncot járt közbe, fiatal hangja pedig mámorító volt. Amikor duzzadt csiklóját kezdtem szopogatni egyre hangosabbá vált , megkértem halkítson magán, hogy meg ne halljon minket az anyja de ő azt mondta úgy is tudja, hogy ezt csináljuk a szobában nyugodjak meg és folytassam. Így szopogattam és nyaltam tovább. Mire magamhoz tértem a csodás puncija bódulatából azt vettem észre szinte már üvöltve sikongat. Az ajtó azonban csukva volt, szóval igaz lehetett amit mondott és a tudat, hogy az anyja tudja mit művelek a kislányával a szobában nagyon felizgatott. Felálltam az ágy mellet közvetlenül majd intettem neki, hogy szopjon le. Ahogy a farkam szopta négykézláb az ágyon csoki barna teste hullámzott és feneke kerekedett. Teljesen elvesztettem az eszem hangosan nyögtem és biztattam. Megkértem, hogy forduljon meg és kutyapózba kezdtünk szexelni. Miközben nagyokat löktem meleg sikamlós puncijába ő csípőjét ringatva tetté még élvezetesebbé. Halk nyöszörgésből vad zihálásba és hangos nyögésbe kezdtünk mindketten. Miközben ütemesen jártam ki-be benne, ujjammal ánuszát kezdtem masszírozni. Amikor úgy éreztem kellően ellazult, farkam puncijából egy döfésre fenekébe nyomtam. Mire orbitális hangerővel sikoltott fel. Szépen gyengéden szurkáltam farkammal de nem sokkal később az ajtón kopogtak. - Minden rendben van Alexandra?! - az anyja szólt be hallhatóan mérgesen. - Igen! - elég egyértelmű élvezetes hangon felelte.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa