mindegy - Kocsma2
Sok évvel később mostanában
A történet nemrég folytatódott.
A Kováts ikrek azóta férjhez mentek, gyerekeik születtek, és minden ami az emberrel ennyi idő alatt megtörténhet. Egy pár hete kaptam egy meghívót, mellette egy repülőjegyet Új Zélandra. Eddig szerettem a repülést, de egy 24 órás repülőút bizony megváltoztatta a véleményemet. Az egész napos utazáshoz jött a közel 12 órás időeltolódás.
Az Ikrek a repülőtéren vártak, könnyű nyárias ruhában térd felett végződő szoknyával. A "naptár szerint" már idősek voltak egy ilyen ruhához, de mindenkinek elismeréssel akadt meg rajtuk a szeme. Réka és Erika felett nem múlt el az idő nyomtalanul. Réka töltött galamb alakjából bizony pár kiló hiányzott, Erika combjai jóval vaskosabbak, szexibbek lettek, a feneke nagyobb, gömbölyűbb lett. Bizony jóval fiatalabbnak tűntek a koruknál. Az én szemem is megakadt rajtuk, és az a sok évvel ezelőtti éjszaka (és az azt követő időszak, az érettségi bankett előtti...) Ott álltam, boldogan, tele kérdőjellel de ők csak kézen fogtak és két könnyű csók után csak beültettek egy autóba, és átmentünk egy helyi repülőtérre, ahonnan egy kisgéppel még egy jó órát repültünk Réka olyan finoman tette le a kis négyszemélyes gépet a füves kifutópályára, hogy fogalmam sem volt meddig tartott a repülés és honnan kezdődött a gurulás.
Mire megérkeztünk a tanyára, már olyan fáradt voltam, hogy egy segg részeg ember mellett is piásnak tűnnék. Szerencsére eddigre már helyi idő szerint is este volt.
Egy könnyű vacsorát az udvaron fogyasztottuk el, ittunk hozzá egy fél pohár tokaji aszút (hogy ezt honnan szerezték az maradjon az ő titkuk)
Vacsi után belöktek egy akkora fürdőszobába, ami akkora volt, mint az én (egyébként tisztességes méretű) lakásom.
Gyorsan ledobáltam az utazástól megviselt ruhámat és ugrottam a zuhany alá (aki itt valami nagyon gyors mozgásra gondol, azt emlékeztetem, hogy életem legálmosabb és legfáradtabb estéje volt).
A zuhanyozás után felvettem az odakészített pizsamát és kimentem a "nappaliba".
Az Ikrek már lezuhanyozva szintén pizsamában vártak.
Pár közömbös szót váltottunk, majd bevezettek a hálószobába.
A hálószoba épp úgy hatalmas volt, mint a házban minden. Csak az ajtótól az ágyig 8 lépés volt. Az ágyon puha hófehér ágynemű. Bizony az egyetlen vágyam volt közéjük vetni magamat és aludni, míg fel nem ébredek.
Amint a fejemet a párnára tettem el is aludtam.
Reggel a szívem hevesen kalapált. Réka a hátamhoz simult, Erika pedig a lábam között kalandozott a szájával.
Mire felébredtem már jelentős eredményeket ért el. Megszokott mozdulattal nyúltam a gombjaihoz, annak ellenére, hogy több idő telt el az utolsó találkozásunk óta, mint ahány évesek akkor voltunk (na ez a gondolatmenet kacskaringós lett).
A pizsama pillanatok alatt lekerült, így Erika a merev tagomat a már lucskos bejáratához illesztette, és épp azzal a mozdulattal igazította magába, amit annyira szerettem. Ekkor a hátamra fordítottak, és míg Erika lovagolt rajtam Rita a szemeimet ajkamat, orromat puszilgatta, simogatta. Nem kellett sok, olyan jól éreztem magam, mint talán még soha...
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa