Castle @@@ - Részegen Buliután
Hármas, Testvér,
Zoli vagyok 32 éves a klubban ahol szórakozni voltam megismertem egy csajt, Amandát. Mindketten elég ittas állapotban mentünk ki és hívtunk taxit. Amandához mentünk, a lakásba érve mindketten azonnal a kanapét vettük célba. Az alkoholtól felbátorodva semmi tisztesség nem volt bennem. Taperoltam és fogdostam ahol csak értem a csajt, függetlenül attól, hogy ő alig volt észen. Elkezdtem levetkőztetni elsőként a felsőjét vettem le és egyből kicsatoltam a melltartóját. Puffadt mellbimbóit kezdtem szopni mint egy csecsemő. Majd lehúztam róla a szoknyáját és a bugyit félre húzva rajta kóstoltam a mennyei puncijába.

Miközben ízlelgettem egy részeg fiú lépett be a lakásba, mi vele szemben a kanapén én pedig Amanda lábai között. Láttam rajta is a meglepődést de ő is láthatta rajtam, mert közelebb lépve végig nézve Amandán és rajtam csak annyit mondott: "Ne zavartasd magad, nem a barátnőm csak a húgom." látszott rajta, hogy elég szépen felöntött a garatra.

Leült egy székre és figyelni kezdett minket. "Biztos nem gáz?" kérdeztem vissza. Mire ő bólintott és nadrágját kezdte el dörzsölni. Megcsókoltam Amandát majd ismét lecsúsztam és a csiklójával kezdtem el játszani. Amanda lassan fészkelődni és halkan élvezte tevékenykedésem. Nagyon begerjedtem és mást sem akartam csak megdugni ezt a csajt a testvére előtt. Hátra néztem, a fiú csak figyelt minket az izgalom az arcára rajzolódott.

"Gyere csak ide!" szóltam a srácnak, aki azonnal oda jött. "Segítenél nekem?" ő csak bólintott. Farmerját kigomboltam és benyúltam a farkáért, ami már alig fért el. Elővettem az átlagos méretű de még szerintem is szép farkát, rá rántottam párat majd Amandát a kezénél fogva felhúztam, hogy felüljön és a testvére farkát a szájába toltam amit még így részegen is azonnal szopni kezdett. A srác farmerját és boxerját letoltam a bokájáig majd vissza ültem a földre és tovább nyaltam Amandát.

Teljesen begerjedtem az előttem zajló események láttán. És az előttem álló srác szőrtelen szoli barna izmos vádliját és combját kezdtem csókolgatni és simogatni miközben újjaztam Amandát a másik kezemmel. Feltoltam a srácot a kanapéra térdelve szopatta testvérét közben pedig én farkam előhúzva kezdtem el baszni Amandát. Mindhárman hangosan és nagyon élveztük egymást. A srác csipőjébe kapaszkodtam, pólóját felhajtottam és hátát kezdtem csókolgatni. Nem vagyok meleg de még csak bisex sem de most nagyon beindultam talán ez és az ital hatására nagyon élveztem és sodródtam az árral.

Miközben egyre keményebben dugtam Amandát testvére testét egyre hevesebben fedeztem fel számmal és kezemmel, végig simogattam mellizmait hasát lábait, hátát és még a fenekét is. Átkarolva a srácot a heréihez nyúltam és azt kezdtem markolászni, számmal, pedig igyekeztem minden porcikáját körbe csókolni.

Mikor a szájába élvezett Amandának a testvére és leszállt róla azonnal Amanda szájának estem és amikor csókolózás közben megéreztem testvére spermájának ízét azonnal elélveztem. Utána felöltöztem és leléptem mielőtt kijózanodtunk volna.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa