csaba - Dóri
A beteljesülés

Pár évvel ezelőtt szakítottam az akkori barátnőmmel, Ő hazakerült, én maradtam. A távolság kettőnk közt jó pár száz km volt. Természetesen a kapcsolatot tartottuk is egy darabig, de közben én megnősültem, ő férjhez ment gyerekeink születtek, ami ilyenkor szokásos. Egyre inkább lazává vált a dolog, ami aztán meg is szakadt. Az előzményekhez hozzátartozik, hogy az ágyban, és csak is az ágyban de ott nagyon megértettük egymást. Az élet más dolgaiban kevésbé…Dóri, mert nevezzük így, elvált egyedül nevelte kis fiát, én szintúgy elváltam, csak énnekem nem jutott a gyereknevelésből, maradt a szokásos hétvégi szerep. Nagy ritkán, néha-néha telefonált vagy kaptam hírt róla a bátyjától. Kezdtem teljesen megfeledkezni róla, annál is inkább mivel beújítottam egy barátnőt, akivel, és itt megint ki kell hangsúlyozni a sex terén nagyon jól elvoltunk, de aki nagyon féltékeny volt. Ha csak hallott is volt barátnőmről, nagy patáliát rendezett, sőt egyszer az utca kellős közepén is képes volt kiverni a hisztit, csak, azért mert telefonon beszéltem Dórival. Ezek után természetesen nem kerestem a kapcsolatot, sőt…

Egyik nap épp gép előtt ültem, mikor furcsa, ismerős hangokra lettem figyelmes, a bejárati ajtó felől. Dóri hangja volt! Majd leestem a pörgős székről, ugyan titkon sokszor gondoltam rá hogy milyen lehet, miben változhatott, de arra nem számítottam, hogy egyszer csak megjelenik a kezében egy nagy táskával, és nekem kiabál! Hát kész voltam teljesen, gyorsan átfutott az agyamon, hogy most hogy is kellene tennem, hogy a féltékeny barátnő, és Dóri is meglegyen. Tudom, most azt gondoljátok, hogy ez is csak egy férfi, és jól is teszitek így is, van! Szóval az agyam járni kezdett, hogy is csináljam, de mielőtt ki gondolhattam volna, kaptam két puszit, az arcomra és egy kis mosolyt is, ami egy kis bátorítás volt rögtön. Változott, de a szemei, azok a mély barna szemei azok a régiek voltak. Talán egy kicsit lefogyott, de az alakja a régi volt, magas volt, karcsú, és a kis mini ruhában, amit viselt engedni láttatta gyönyörű lábát, hosszú combját, és nem utolsó sorban szép gömbölyű fenekét. Feltolultak az emlékek, eszembe jutott minden csodás éjszaka.

Enyhén szólva is rekedten beszéltem, talán észre vette ő is. Következett az ilyenkor szokásos hogy kerülsz te ide, és egyáltalán mi van veled szöveg, mire kiderült hogy dolgozni jött és csak egy pár percre ugrott be, hogy megnézze, mi van velem. Mondanom sem kell hogy ebből a pár percből pár óra lett, szépen beesteledett mire megbeszéltünk mindent. Közben persze megszólalt a telefonom is, a barátnőmet alig tudtam megnyugtatni, hogy semmi baj nem történt. Dórinak természetesen felajánlottam a vendégszobát, hogy ha már így elbeszélgettük az időt, akkor legalább éjszakára maradjon nálam, és majd másnap elmegy megnézni a munkát, amiért jött. Gyorsan elszaladtam a barátnőmhöz, megnyugtattam őt, és már én is úgy gondoltam, hogy semmi, de semmi sem lesz Dórival kettőnk között, ő úgy is csak a munka miatt jött le, én meg ugye foglalt vagyok, meg különben is régen volt túl régen, ahhoz hogy felelevenítsük újra.

Igen ez tartott is addig, míg haza nem érkeztem és meg nem hallottam a fürdőszobából jövő vízcsobogást, és a mellé társuló kellemes tus fürdő illatát. Beköszöntem, hogy megjöttem, és alig vártam hogy legalább láthassak egy kicsiny darabot belőle. Nem is kellett sokáig várnom mivel a törölközőjét elfelejtette kivenni a táskájából, és kért egy törölközőt, hogy adjak be neki. Gyorsan elszaladtam a törölközőmért, és közben a torkomban dobogott a szívem, valahogy ugye be kell adnom. Szememet lesütve nyitottam be a fürdőszobába, és adtam át a törölközőt, és közben csak egy kicsit lehettem vörös, csak annyira, mint egy elsős gimnazista, ha a lányöltözőbe nyit. Igazából nem is láttam semmit, nagyon gyorsan becsuktam az ajtót, és leültem a nappaliban, kezembe vettem egy újságot és úgy tettem mintha minden rendben lenne. Megigazítottam nadrágomban lévő dolgokat és olvastam, de hogy mit azt akkor sem és azóta sem tudom, csak a betűket láttam, a sorokat, de értelme abszolút semmi nem volt. Nem tudtam másra gondolni csak Ő rá.

Nem is kellet sokat várnom kijött a fürdőből, csak az én fehér törölközőm volt rajta, amibe beletekerte magát, és éppen csak de kilátszott fehér bugyija. Így lépkedett el előttem, természetesen én úgy tettem mintha semmit sem látnék, pedig nagyon jól megfigyeltem mindent. Nagyon szép volt….. Félhosszú barna haja vizesen omlott a fehér törülközőre, gömbölyű vállán csillogtak a vízcseppek, kicsi de szabályos kis halmok rajzolódtak ki a törölköző alatt, azok a jól ismert nagyon érzékeny cicik, amiket én úgy szerettem. Ahogy elment előttem, jól megnéztem hátulról is, ahol a törölközőnek vége szakadt megláttam fehér bugyiját, azaz csak a tanga kis csíkját, és a popsiját, azt a két kis kerek félgömböt. Kész voltam. Biztos voltam benne hogy Ő minderről mindent tud, és kimondottan nekem tartotta az előadást. Huh, teljesen kiszáradt a szám, jó időbe tellett, míg újra magamhoz tértem. Gyorsan elmentem lezuhanyoztam, engedtem magamra egy kis hideg vizet is, hátha segít lecsillapodnom. A végére már nem is volt semmi bajom, már az a kis huncut pillantást is elhessegettem magamtól, amit a válla fölött küldött nekem vissza mikor elsétált előttem.

Úgy gondoltam, hogy akkor is tartani fogom magamat, egyébként is megígértem a barátnőmnek hogy semmi sem lesz. Így is mentem be a hálószobámba, kapcsoltam be a tévét és gyújtottam rá az aznapi utolsó cigimre, ami elalvás előtt mindig megjár. Nem is lett volna semmi baj, ha Dóri el tud aludni, de nem tudott. Mellesleg én sem tudtam, csak a járt a fejemben hogy mi lenne, ha mégis…. Egyszer csak hallom hogy megreccsen az előszoba parkett, mintha lépések közelednének, egyből összeszorult a gyomrom, és tényleg jól hallottam Dóri állt az ajtóban, álmos szemekkel kérdezte meg hogy bejöhet-e egy kicsit tvézni, mert nem tud elaludni, és nála nincsen tévé. Persze, hogy beengedtem, szorítottam egy kis helyet az ágyon neki, ahova le tudott ülni, és rágyújtottam zavaromat elhessegetni, még egy cigire, mire ő is ugyan ezt tette. Elhelyezkedett, nekidőlt a falnak, és felhúzta lábait, így láttatni engedte csipkés kis tangáját, és puncijának édes vonalát, de én megint úgy tettem mintha semmit sem vennék észre, csak a tv-t bámultam, nem mintha valamit is értettem volna a filmből. Néha még össze is értünk mikor rajtam keresztül áthajolva lehamuzott.

Még szerencse hogy be voltam takarózva, így nem láthatta gerjedelmemet, amit óvatosan megpróbáltam mindig ügyesen elhelyezni a takaró, és a most nagyon szoros boxszerem alatt. Tehát néztük a tv-t és semmi, persze nekem elkezdett járni az agyam, hogy most mi is volna a helyes viselkedés, de semmi jó nem jutott az eszembe. Egy kis idő elteltével észrevettem hogy Dóri elaludt. Hát ez az én formám. Itt van egy bomba nő, félig pucéran a kis tangát, és a fehér pólót leszámítva, az ágyamban, és elalszik mellettem. De megérdemlem, nem kellet, volna annyit vívódnom és akkor most egymás karjaiban, piheghetnénk… Fogtam magamat, kikeltem az ágyból, és lefektettem őt óvatosan, hogy fel ne ébresszem, betakargattam, kikapcsoltam a tv-t, és átvonszoltam magam a vendégszobába. Közben dúltam fúltam, hogy így elcsesztem a dolgot. Lefeküdtem és megpróbáltam elaludni. De az istenért sem ment, ahányszor rá gondoltam, ahányszor láttam magam előtt fehér tangás popsiját, ahányszor édes cicijére gondoltam annyiszor riadtam fel a félálomból, hogy most lesz, ami lesz, átmegyek és úgy meg dugom, ahogy kell.

Aztán megint próbálkoztam, és megint, de sehogy sem sikerült elaludnom, ráadásul farkam is csak útban volt ahányszor fordultam annyiszor. Rájöttem hogy biztos az ágy a hibás, azért nem tudok elaludni, mert nem az én ágyam, meg különben is kemény, meg nincsen itt a kispárnám, meg a legjobb az lenne, ha helyet cserélnénk Dórival, és mindenki a saját ágyában aludna. El is határoztam, hogy visszamegyek a szobámba, és áthozom Őt a karomban, és akkor minden rendben lesz. Át is mentem, csak a kis éjjeli lámpa világított, Dóri békésen aludt az ágyamban elnyúlva, mint egy macska, talán dorombolt is mikor felvettem és átvittem a vendégszobába, félálomban volt, átkarolta nyakamat, és arcomba szuszogott, kész voltam. Letettem őt az ágyra, pólója kicsit felcsúszott és mellének alsó domborulatait láthattam csak, de nekem ez is elég volt. Hiába ígértem én akármit, hiába döntöttem el én hogy nem lesz köztünk semmi, most minden elhatározásom összeomlott.

Óvatosan felsodortam a pólót, és a félálomban lévő lány mellére tapasztottam a számat. Óvatosan először az egyik, utána a másik bimbót kezdtem el lágyan szopogatni, csak azt éreztem, hogy karjai nagyon erősen rám fonódnak, és húz, csak húz felfelé szájához. Minden be nem teljesült vágy bennem munkált, úgy csókoltam, talán, mint soha, olyan szenvedéllyel, mintha utolsó ütközetemre készülnék. Édes volt a csók, éreztem Dóri rég el nem feledett izét, azt a bársonyos puhaságot, és azt az érzéki szájat. Közben kezem is elkezdett tapogatózni, végig simítottam testét, belemarkoltam édes popsijába, amit annyira vágytam. Valahogy lehámoztam kis bugyiját, és a közben a pólójából is kibujtattam, és csak néztem őt. Tökéletes volt, úgy ahogyan emlékeztem, ott volt előttem teljesen meztelenül kiszolgáltatottan az ősi ösztönöknek engedve. Gyorsan kibújtam én is az addigra már igazán eláztatott alsómból, és ráfeküdtem.

Egy falatnyi hely sem maradt testén melyet az én testem be ne töltött volna, csodálatos volt érezni perzselő bőrét az én testem alatt, csodálatos volt érezni, hogy ő is nagyon akarja, hogy Ő is nagyon akarta, már első pillanattól kezdve, ahogy találkoztunk, ahogy megpusziltuk egymást. Nem tudtam betelni vele ott csókoltam, ahol értem, beletúrtam hajába, erősen megfogva fejét, és csókoltam nyakát, vállát, tarkóját. Persze ő sem maradt rest, megragadta fél kezével szerszámomat, és lágyan simította végig, és megint végig, óriási volt, már nekem kellett elvennem kezét, és más kevésbé érzékeny zónára irányítanom, hogy el ne menjek. Lejjebb csúsztam, izmos hasával kezdtem csókolni, néha, néha köldökébe belenyalva, kezemmel kitapintva punciját, amely rendesen nedves volt, sőt olyan síkos hogy azt azóta sem tapasztaltam másnál. Hosszában kezdtem el simogatni szeméremajkait, egyik ujjammal akadálytalanul hatolhattam puncijába, abba az édes kis barlangba, amely minden gyönyör forrása.

Nála sem maradtak el az elégedettség hangjai, ahányszor középső újamat puncijában érezte, mélyről jövő apró nyögések voltak a válaszok. Imádtam ezt a nőt. Imádtam, ha most kellett volna feleségül vennem biztos, hogy igent mondok. Éreztem, hogy nem bírja már soká, már nekem sem kellett volna sok, amikor is felültem, és magamhoz húztam, ölembe ült, és lassan ráereszkedett farkamra. Menyei érzés volt, ahogy lassan teljes egészében belehatoltam, mélyre még mélyebbre amennyire csak tudtam. Úgy éreztem, hogy most aztán mindennek vége van, és már nem is számit semmi csak, az hogy bent legyek hogy érezzem, és megint csak érezzem. Ha nem fogom őt meg abban a pillanatban el is, megyek, meg kellett fogjam a csípőjét, hogy ne tudjon mozogni tovább. Ült az ölemben, puncijában a farkammal, és nézett, azzal a szerelmes nézéssel, amivel csak egy nő tud nézni. Újra csókoltuk egymást kicsit visszafogva a tempón, közben egyszer egyszer mozogva, de mégsem erősen. Szabad kezemmel simogattam popsiját másik kezem mutató úját szájába adva, hagytam, hogy hagy szopogassa, közben, pedig csókoltam, keresve mindig elbújó nyelvét.

Most kell – éreztem, most kell egy kicsit mozognom, és a menyekben leszünk mindketten. Dóri is megérezte ezt, átkarolta erősen vállamat, és iszonyatos mozgásba kezdett, közben olyan hangokat hallatva, hogy már csak attól is elélvezett volna az ember. Egyszerre jutottunk el a csúcsra, frenetikus gyönyörben volt részünk, éreztem hüvelyének ritmikus záródásait, tudtam hogy révbe értem. Egyszerre dőltünk el az ágyon, vigyázva, hogy ki ne csússzak belőle, csak pihegni volt erőnk, csókolóztunk, és simogattam őt, hálás voltam a sorsnak hogy még egyszer az életben átélhettem ezt a pillanatot ezzel, csodálatos lánnyal. Tudtam, hogy ez többet soha nem fog előfordulni, tudtam, hogy ez a pillanat örökké az emlékezetünkbe fog vésődni. Kitettem magamért, sokáig kényeztettem őt, jó volt hallani az elégedett mélyről jövő sóhajokat.

Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa