Castle @@@ - Fura hármas
Első rész
Siettem haza szerda délelőtt a munkából Tibivel a munka társammal, a fiam iskolában a férjem pedig dolgozni volt. Már a kocsiban egymás ajkát habzsoltuk. A házba érve azonnal a szobába rontottunk ahol az ágyon folytattuk. Nyelvünk egymásba fonódva kalandozott kezünk pedig a másik testét fedezte fel. Ahogy csókolóztunk Tibi a vágytól túlfűtve szakította el toppomat és a melltartómba kezdett matatni. Én persze a farkát simogattam amire már annyira vágytam. Szerettem volna kicsit jobban feldobni a már amúgy sem unalmas együtt létet és szekrényben kezdtem el kutakodni. Egyből feltűnt, hogy a bodyk között nagy a rumli és egy hiányzott is belőle, aztán ahogy elő varázsoltam egy fehér szettet le guggoltam a szekrény alján nyúltam a cipők közé de onnan is hiányzott egy egyik magassarkú szandálom. Fura volt de nem foglalkoztam vele hisz Tibi csak rám várt az ágyban immáron meztelenül. Kértem egy perc türelmet és kirohantam a fürdőbe. Gyorsan felkaptam a tükörbe nézve láttam, hogy rendbe kellene egy kicsit szednem a sminkem de a sminkes táskám sem találtam sehol. Elindultam vissza a hálóba a fiam szobája előtt haladtam el amikor, hangokat hallottam. Még hozzá a fiam hangját. Két részből is gyanús volt, egyszer ugye suliban kellett volna lennie másodszor nem akármilyen hangokat adott ki, nyögéseket. Az ajtójához lopóztam, hogy kicsit behallgatózzak, gondoltam biztos valami lányt hozott haza és ő vette el a fehérneműt, a szandálomat és a sminkem is. De csak a fiam hangját hallottam. Le térdeltem, hogy a kulcs lukon be kukucskáljak és amit láttam. A fiam az ágyán feküdt terpeszben a lábai rajta az én bodym és cipőm és közben a seggét ujjazza. Mondanom sem kell azonnal ledöbbentem. Felálltam és nem tudom még most sem, hogy miért de benyitottam. Egyből takarót rántott magára és a rémület az arcára rajzolódott.

- Te meg mit csinálsz? (kérdeztem, de ő csak némám vörösödött)
- Mi van rajtad? (kérdeztem miután lerántottam a paplant róla)

Kezével takarta már amennyire bírtam álló farkát amin most tűnt fel, hogy teljesen csupasz ahogy a lábai a melle és a karjai is. Száján az én rúzsom arcán pirosítóm és lábán a szandim.

- Várjál mindjárt vissza jövök! (szóltam rá mérgesen)

Elindultam az ajtó felé, hogy szóljak Tibinek máskor folytassuk amikor pont az ajtóban mellkasába ütköztem (mint később kiderült engem indult keresni).

- Hát ti meg? (kérdezte meglepődötten)
- Nézd meg ezt a gyereket, megőrült? (kérdeztem felháborodva)
- Csak az anyját utánozza. (szemével intett a bodyra amit viseltem és ekkor kaptam észbe mibe is vagyok a fiam előtt)

Ki akartam rohanni, de Tibi megfogott. Erősen húzott magához. Egyik kezével átölelt úgy szorított másikkal a fenekem kezdte el markolászni.

- Ne a gyerek előtt már! (szóltam)
- Miért? Nem mindegy már legalább lássa miből marad ki ha női ruhákat hord. (érvelt Tibi)

Ismét elkezdett csókolni és újra taperolni kezdett de most nem ellenkeztem, még ha érve nem is volt valami bevett dolog még is valahogy meggyőzött vagy csak a vágy kerített hatalmában, hogy a fiam előtt így viselkedik velem egy számára idegen férfi? Nem tudom. Ahogy egymás száját szinte felfaltuk Tibi a kezem álló farkára fonta és én verni kezdtem neki. Kezével paskolta fenekem és tovább taperolt.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa