Kis Finom - Kegyetlen játékok!
Igaz történet!
Barbarának hívnak 24 éves vagyok, és eddig 3 férfival feküdtem le, de valahogy soha nem voltam szexuálisan nyitott. Idén nyáron megismertem egy férfit, Andrást (24) egy társkereső oldalon, akivel nagyon jókat beszélgettem, szexről főleg. Nyers volt a modora, kimondta amit akart és nem finomkodott. Elmondta mennyire nyitott személyiség, de még soha nem szexelt igazán jót, az előző barátnője nem tudta kielégíteni, az orális szex szóba sem jöhetett.
1 hónap után elkezdtünk találkozgatni,képekkel leptük meg egymást és izgattuk egymás fantáziáját vadabbnál vadabb dolgokkal. Pár találkozás után leutaztam hozzájuk, megmutatta a várost, de mivel elég nagy vihar közeledett javasolta, hogy menjünk hozzájuk nehogy gond legyen. Így is tettünk az eső persze elkapott, jól eláztunk. Ahogy beléptünk a lakásba átölelt és végignyalta a nyakam,majd szenvedélyesen megcsókolt. Lekerült a pólója majd az enyém is a forró testét érezni mindennél jobb volt ahogy átölelt. A szobájában teljesen átadtuk magunkat egymásnak, hevesen csókolt majd a fülemhez hajolt és azt súgta hogy:"- most megfoglak kefélni végre kis ribancom", majd elkapta a nyakam és erősen szorította és a falnak nyomott, alig kaptam levegőt, meglepő és ijesztő volt amit tett de kívántam, felizgatott. A puncim soha nem volt ilyen nedves mint akkor mikor elkapta a hajam és tépve magának háttal fordított a falhoz nyomott testével és harapva csókolta a nyakam,nyögtem a fájdalomtól és a kéjtől, a farkát a popsimhoz dörzsölte, majd elengedte a hajam és megsimogatta a hátam, aztán váratlanul akkorát csapott a fenekemre, hogy felsikoltottam, egyszerre remegtem a vágytól és a fájdalomtól. Megsimogatta a popsim majd újra rácsapott, ezt ismételte hosszú ideig, míg vörös nem lett a fenekem, és nagy tenyerének nyoma nem látszódott rajta felduzzadva. magához húzott és letörölte a könnyeket az arcomról, amiket a fájdalom csalt elő. A fülembe súgott következő mondat az volt:"- ne sírj kérlek, semmi baj... ugye élvezted kis szukám? amiért ilyen hősiesen tűrted a popsiverést, az a jutalmad hogy lucskosra nyalom a kis pinád" Terpeszbe álltam felkínálva neki a puncim, letérdelt elém és belenyalt, majd hatalmasat csapott a puncimra, remegtem és nyögtem a gyönyörtől, a fájdalmat már alig éreztem annyira izgalomba hozott. András kinyalta alaposan a puncim és megujjazta míg el nem élveztem,megkaptam a jutalmam! Összerogytam a szoba padlójára a kimerültségtől, de ekkor a torkomat szorítva emelt fel magához és megpofozott, arcon köpött majd térdre parancsolt és arcon vágott a farkával, eddig is tudtam hogy méretes szerszáma van mert a képeken láttam, de így élőben vastag volt és kemény fasz amit kívántam. Nem volt sok időm gondolkodni mert már tövig tolta a számba a nagy faszt és keményen dugta a szám. Mikor végzett az ágyra lökött és már belém is hatolt. Ahogy ígérte keményen megbaszott, közben szorította a nyakam, alig kaptam levegőt és ekkor nagy remegés közepette elélveztem.
Magához szorított, a karjaiban pihentetett, és hihetetlenül édesen simogatta az arcom...

Így kezdődött szexuális nyitottságom, amit nagyon élveztem, de nem itt fejeződik be a történet...
Folyt. Köv.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa