Dromedar - A szomszéd asszony
Fiatal fiú, Idősebb hölgy
Miklósnak hívnak, 18 voltam akkor. Szomszédomban lakott egy 47 éves hölgy. Jóba voltam a fiával és a nőre már szemet vetettem úgy 16 éves koromba. Nem mertem vele erről beszélni, míg nem egy nap úgy éreztem, hogy most minden összejöhet. Felhívtam telefonon. Egy vicces ürüggyel (segítsen a főzésben), hívtam át. Mikor átjött beszélgettünk. Mondtam, hogy sajnálom, hogy evvel rabolom az idejét. Ő ekkor csak nevetett és közölte, hogy semmi dolga. Ezen felbátorodva megkínáltam egy pohár itallal, amit szívesen elfogadott. Nevetgéltünk és megbűvölt a mosolyával. Ekkor nekiálltunk "főzni". Ekkor ez a párbeszéd játszódott le:
- Mit szeretnél? - kérdezte.
- Magát. - Válaszoltam.
És választ meg se várva léptem is felé és csókoltam meg. El kezdtük egymást simogatni, miközben hevesen és elég sokáig csókolóztunk. Mikor abbahagytuk a csókolózást felraktam a konyhapultra, ekkor újra magához húzott és ismét smároltunk. A pulton szétnyitottam a lábait és bele akartam nyúlni a bugyijába. Mikor hozzá értem csodálkoztam, de nem volt rajta bugyi. Képzeljétek el: egy közel 50 éves nő, nem csak dögös hanem még kacér és bugyit se hord! Rettentően felizgultam és megkérdeztem, akkor már tegezve:
- Hol van rólad a bugyi?
- A tangámra gondolsz? A lusta férjem sose basz meg, így őt nem izgatja. Ráadásul csak itthon hordok szoknyát. A nadrág alól pedig nem kivehető, hogy van-e rajtam vagy sincs.
Ekkor elmosolyodtam és bedugtam a fejem a két combja közé. Az a gyönyörű punci ami ott várt, valami elképesztő volt. Egy nagyon kevés borosta és egy gyönyörű lyuk egy nagyon szép csiklóval és ajkakkal. Azt hittem ott egyszerre belevágom a farkam. Rányomta a puncijára a fejem és elkezdtem örült módon nyalni. Hangos nyögésekkel jutalmazta. Ezután felemeltem és nyaltam tovább, majd beindultam vele a hálószobába. Ott ráraktam az ágyra és nyaltam tovább. Fél órát biztos nyaltam. Nagyon finom volt a puncinedve és nem győztem vele betelni. Mikor abbahagytam már kétszer elélvezett. Majd fogtam és széttéptem a lenge felsőjét. Elkezdtem nyalogatni a tenyér nagyságú nem túl nagy, de formás és aranyos melleit, amit szintén hangos nyögéssel jutalmazott.. Ennek ő vetett véget és lehúztam a nadrágomat, majd bekaptam a farkam. Isteni szája volt. 8 perc után tele is élveztem a gyönyörű száját, amit le is nyelt. Egy nagyjából 50es hölgy, aki nem visel bugyit és le is nyelni. Lehet ez még jobb?
Ezután hamar felszopta a faszomat és nem érdekelt semmi, bevágtam a picsájába és elkezdtem pakolni. Csak úgy csattogott a szaftos puncija. Csordogált róla a lé. Teleélveztem. Ekkor kiszálltam belőle és lenyalogatta a maradékot. Addig én az ánuszát kezdtem el simogatni. Miután végzett a farkammal mondta, hogy folyamatosan beöntést csinál és ma reggel is megtette. Nekem sem kellett több. Odafordítottam a fenekét. Elkezdtem nyalogatni, de hamar abbahagytam mert úgy láttam elég tág. Megpróbáltam berakni a farkam. Kicsit szűkös volt már a makkom felénél és mondta, hogy fáj. Nem akartam már kivenni, ezért szépen lassan nekiálltam ki-be húzogatni és egyre mélyebbre raktam. Egyszer csak úgy éreztem, hogy már elég tág. Kihúztam a farkam nagy részét, de a makkom teteje még benne volt. Ekkor hirtelen egy erős mozdulattal tövig bevágtam. Sikoltozott a gyönyörtől. Ahhoz képest, hogy mindig beöntést végez nagyon szűk volt a végbele. Teleélveztem azt is. Ekkor már rengeteg orgazmuson túl volt. Megkérdeztem, hogy most mi legyen. Azt mondta, hogy a fia úgyis a hetet a nagyszüleinél tölti és a férjét meg felhívja telefonon, hogy sürgősen el kellett mennie. Ekkor már éreztem, hogy nagyon szép napok elé nézek. Mikor lerakta a telefont megcsókoltam és még az nap utoljára kinyaltam. Majd átöltem és elaludtunk.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa