Marcsa - Mosdatás
sobatársak megkúrtak
Pár éve egy vidéki klinikán volt a férjem és én ritkán tudtam elmenni látogatóba mert több mint 100 km-re laktam tóle- Muszáj volt viszont elmennem,mert már a nővérek szóltak,ha nem megyek el kiteszik a férjemet mert mindenkit végigtapogat. Néha rájön a baszhatnék,vagy a lányok asszonyok fogdosása, de szerintem ez nemcsak az ő hibája hanem a hölgyeké is. Hiszen ha nekem sem kell és tapogat ráütök a kezére és akkor békén hagy és bárki aki meg akar baszni előtte is megbaszhat és le is szoktam szopni a srácokat.

Mégis elmentem de akkor kánikula volt csak egy könnyű nyári ruhát vettem fel ami bizony alig takarta a térdemet és ráadásul bő szoknyarésszel volt,így a szél sokszor a nyakamba fújta a hátsó részét ami vonzotta a férfiszemeket.
Sajnos lekéstem a buszt és kénytelen voltam stoppolni. Hamar fel is vett egy aránylag középkorú férfi egy csodás kocsival. Mikor mondtam,hogy Miskolcra megyek és a kórhátba meglátogatni a férjemet megígértette velem hogy mikor vissza akarok indulni felhívom telefonon,mert ő akart hazahozni. Megadta a számát és mivel nagyon rendesen viselkedett gondoltam miért ne még sose ültem ilyen kocsiba. Egész úton a szoknyám feljebb csúszva volt és kilátszott majdnem az egész combom, mégse fogdosta össze .

Mikor megérkeztem és beszéltem a nővérekkel megkértek,hogy segítsek megfürdetni a férjemet,mert az a nehézség,hogy nem szabad vizesnek lennie, mert akkor újra kell operálni. Így aztán segítettek bevinni a szomszéd helyiségbe a zuhanyozóba a férjemet.Sajnos nekem is le kellett vetkőznöm,mert különben én is csupa víz lettem volna.

Sajnos a segítségek közepette elfelejtettük a törölközőt és mivel én is meztelen voltam kénytelen voltam így bemenni a kórterembe. Már majdnem visszaérkeztem amikor bejött az egyik szobatársa a férjemnek és meglátott ,ekkor elkapta a derekamat és hiába tiltakoztam hátulról megkefélt. Bejött még másik két srác is és azok is elkezdtek baszni. Végül alig tudtam szabadulni és visszamenni a zuhanyozóba.

Közben a férjemet a zuhanyozóba két férfi elkezdte szopni és szoptatni,mire bementek és megláttak otthagyták és elkezdtek engem baszni. Mikor rámuntak elmentek a férjem meg elismerően nyilatkozott és mondta roppant örül,mert még sose látott így baszni engemet.

Mikor befejeztük a mosdatást és a fürdést megtöröltem,majd kijöttem vele a szobába. Közben a srácokat megint elvitték kivizsgálásra és bejött egy nővér,hogy injekciót adjon a férjemnek,majd beadta a seggébe közben elkezdett matatni a seggemnél. Majd odasúgta nekem szeretne beszélni velem a férjemről,ha elmenőfélbe leszek menjek be az irodájába. Közben a férjem belecsókolt a puncimba és elköszöntünk, majd közölte,hogy melyik nap fog hazajönni.

A nővér irodájába azért kellett mennem mert szeretett volna velem enyelegni egy kicsit, mert tetszett neki ahogy keféltem s férjem szobatársaival,de nem lett belőle semmi,mert az osztályos orvos is bejött beszélgetni velem.

Mikor kijöttem felhívta a komát aki idehozott és Az közölte,hogy már fél órája itt van és vár a klinika előtt a padon ülve. Mikor kimentem akkor állt fel és kinyitotta előttem a kocsi ajtaját és besegített,majd átnyúlt rajtam és becsatolta az övet,majd visszahúzva a kezét megsimogatta a mellemet.Lassan elindultunk és amikor kiértünk a városból elkezdte simogatni a térdemet és lassan felcsúszott a keze a combomon ami nagyon jól esett.

Mondtam neki ezt nem vártam magától, de ő közölte azért nem csinálta ezt jövet, mert arra gondolt, hogy visszafelé biztosan több időm lesz és szeretne közelebbről is megismerni. Lassan elérte a bugyimat, majd bejutott a bugyi alá és a puncim vájatát kezdte szétnyitni az ujjaival. Mondtam neki nagy praxisa lehet ebbe. Erre odahajolt hozzám és szájon csókolt, Nagyon finoman csókolt és mikor rádudáltak abbahagyva megkérdezte elmehetnénk e egy közeli kisvárosba kajálni. Mire beleegyeztem,majd a kezét teljesen a bugyimba dugta. Lassan megérkeztünk és mivel a bugyimat is lejjebb húzta és a felsőm is félre volt csúszva mondta kivesz egy szobát,hogy rendbe tudjam szedni magamat. Persze a rendbetevés majd csak azután történt miután becsületesen megdugott és vagy háromszor belém élvezett. Kimondottan jól esett a kefélése, mert először csak a számmal és annak tágításával,illetve a torkom ecsetelésével foglalkoztunk teleengedte a számat annyi gecivel,hogy majdnem megfulladtam.
Majd a seggem lyuka következett ahol eléggé nehezen tudta betornáznia vastag farkát és eléggé szétfeszítette,mert ilyen vastag még nem járt benne. Majd ebbe is beleélvezett és legutoljára a puncim következett ahol kimondottan jól esett a farkának a különböző pózokba történő kefélése.
Megfürödtünk és lementünk kajálni. Persze nemcsak ettünk hanem ittunk is és közben a panzió tulaja és annak a felesége is leült hozzánk és az asszony is elkezdte simogatni a combomat,míg a férje a mellemmel játszott. A koma akivel jöttem az le volt döbbenve.Kiderült, hogy ez a házaspár a férj a komának a testvére ezért jött el hozzájuk,hogy a sógornőjével tudjon cserélni engemet.
Teljesen fel voltam háborodva,és amikor felmentem a szobába,hogy összeszedjem a cuccomat akkor véletlenül ránéztem az órára és rájöttem,ha nem akarok velük itt maradni nehezen fogok hazajutni, mert már elmúlt éjfél is. Így kénytelenségből belementem a buliba és a végén nagyon örültem,mert ritka nagyot tudtam élvezni azáltal,hogy egyszerre ketten is dugtak az asszonynak meg nyalhattam a pináját. Hajnal felé feljött a házaspár két fia meg a lánya és azok is beneveztek a buliba és a leányzó becsületesen kinyalta a szétkefélt és telegecizett pinámat, míg a srácok engem basztak egyszerre.Másnap este megint ott éjszakáztam és ez igy ment még két napig és állandó partnereim voltak. Mikor hazafelé mentem mert egészen más vitt haza mint aki hozott ide megbeszéltem a fiatal sráccal,hogy egy hét múlva felhívnak és megmondom mikor jöhetnek hozzám a barátaival egy heti állandó kefélésre,mert a férjem nem lesz itthon,hanem külföldre fog menni. Persze a srác aki hazahozott a jobb kezével állandóan matatott a lucskos puncimba,hiszen mielőtt elindultunk levetette velem a bugyimat,hogy szabadon legyen a puncim és később már útközben levettem a ruhámat is és az úton végig meztelenül voltam átengedve neki a simogatást,marcangolást. Sokszor nevettünk azokon akiknek ha beláttak a kocsiba kocsányon lógott a szemük. Mire hazaérkeztünk négyszer szoptam le a srácot vigyázva,hogy ne legyen gecis a nadrágja. Ettől kezdve rengeteg ilyen élménybe részesítettek a sok fiatal srácok, de majd leírom,hogy mások is élvezhessék ahogy a férjemnek is nagyon tetszett.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa