Jákób - Egy csodálatos este,és éjszaka 1
dupla élvezet
Fiatal házas voltam és nagyon szerettem táncolni, ezért rendszeresen elvittem a feleségemet olyan szórakozó helyre is ahol mások is felkérhették, és rengeteget lehetett táncolni. Persze sokszor fajult odáig is a táncolás,hogy fogdosták a fenekét, de én nem szóltam érte,mert tetszett a dolog. Aznap is a csinos feleségem egy könnyű topot vett felülre melltartó nélkül és egy francia bugyit ,valamint egy harminc centis szoknyát aminek a két oldalán egy egy hat centis bevágás volt.

Én igazából tiltakoztam e szoknya ellen,mivel ha kidobós tánc volt a bő szoknya a derekáig fellebbent és kilátszott az alig bugyija és megmutatta mindenkinek a szép formás seggét és a domború punciját.De hát milyenek az asszonyok hiába fogtak már férjet kell még hozzá számtalan másik férfi akik alkalmanként nagyon megkefélik. Ezen az estén is ez történt.

Alig ültünk le és megkaptuk az italokat a város egyik nagy tánctermében elkezdődött a zene és mi is a táncparkettre mentünk egy kidobós tánc volt és a feleségem kérte a kidobást, mire tiltakozni kezdtem hogy már az első pillanatban megmutassam az itt lévő közönségnek a szép fenekedet. Mire egy morgás volt a válasz ezért úgy folytattam a táncot ahogy ő akarta és megforgattam a szoknyája meg teljesen a derekéig fellebbent és szabadon kilátszott az egész alsó teste,mert kiderült, hogy mielőtt elindultunk levette a bugyiját és én nem vettem észre.

Mikor rájöttem és felháborodva szóltam neki,mert ilyet még sose csinált közölte,hogy ma éjszaka szeretne valakivel egy nagyot kefélni akinek legalább harminc centis fasza van. Tudja is ki lesz az mert a szomszéd fiatalasszony bemutatta neki amikor találkoztak a folyosón. Lassan vége volt a táncnak és elment megint a budira mikor visszaült megmutatta,hogy felvette a bugyiját. Elmondta,hogy megbeszélte a sráccal még a mai nap délelőtt,hogy az első táncot így fogja járni és így megismeri őt,ha tetszik neki kérje fel majd táncolni.

Ettől kezdve alig kezdett elhangzani a zene már ott volt bemutatkozott és elvitte a feleségemet táncolni. Az egész táncoláskor a lassú számolnál folyton a feleségem szoknyája alatt volt a keze és tapogatta a fenekét. A feltűnő az volt,hogy még csak nem is zavarta a feleségemet az,hogy simogatják,hol a punciját hol a fenekét.Volt olyan alkalom amikor a srác a fenekénél benyúlj a feleségem bugyijába és a csupasz seggét simogatta markolászta,mint később megtudtam ilyenkor a puncijába is bedugta az újait.

Mikor a tánc befejeződött a srác visszament a helyére , de azonnal átjött hozzánk a feleségemmel. Mondta,hogy ezt megbeszélte a feleségemmel és ő beleegyezett,mert szeretné még az asztalnál is simogatni őt. Persze nekem ez roppant kínos volt,hogy az egész szórakozóhely azon csámcsogott mekkora kúrva lett a feleségem.Mikor ezt kifejtettem csak nevettek rajta mindketten és a nejem közölte,ha nem tetszik elmehetnek máshová,de akkor csak két nap múlva megyek haza.

Így aztán és is elkezdtem simogatni a feleségemet sőt a legközelebbi táncnál a topja egyik pántját lehúztam és így kilátszott a melle is amiért nagyon dühös lett a nejem. Mondtam neki ha neked mindegy,hogy más is látja hogy kint van a segged akkor én is gy9ny9rködjek abba ahogy leng a melled tánc közben szabadon.

Persze ezek után már nem maradtunk és mire leültünk volna a srác közölte ki van fizetve a fogyasztás ás mehetnénk inkább haza.El is indultunk. Az úton a feleségem folyton csókolózott a sráccal, de amikor elfordult tőle felhúztam a feleségem topját és kitettem a kíváncsi szemeknek a melleit. Ezen felháborodott és visszahúzta majd sietősebben kezdtek menni,hogy minél hamarább otthon legyünk. Még az utcán sikerült kigombolnom a szoknyáját ami lecsúszott a bokájára és majdnem elesett összepiszkította és nagy örömömre így baktattunk hazáig. Mondtam neki ezt máskor is meg fogom csinálni,mert sokkal jobban nézel ki egy szál bugyiba vagy a nélkül mint szoknyában.

Mikor felértünk a lakásba a lakás ajtó előtt már levette a toppját amiért nagyon megdicsértem mert ott lámpa volt és a lámpa megmutatta a szép melleit. alig értünk be ott a nagy szobába mentünk be ahol bekapcsoltuk a magnót és elkezdett a sráccal táncolni, majd leguggolt és kivette a srác faszát és elkezdte szopni. Erre a srác is ledobálta magáról a ruhát és lehúzta a bugyiját a feleségemről és a szőrös pináját kezdte simogatni,majd belecsókolt és nyalni kezdte. A feleségem mindig is imádta ahogy nyalják a punciját és ez a punci most már igazán váladékos volt annyiszor lett izgatva.

Nagyon tetszett amikor a szájába vette a mellbimbóját a feleségemnek és elkezdte szopni,szívni harapdálni és bekapta a mellét a szájába,majd harapdálni kezdte. Azt hittem leharapja mert néha nagyot szisszent a nejem akkorát harapott bele, de ekkor igénybe vette a másik mellét is amiből még mindig jött egy kis tejecske,hiszen a fiam már másfél éves volt és én is előszeretettel szoptam a melleit és kiszívtam mindig a tejet belőle.Közben elkezdte simogatni a hasát a combjait,majd lefejtette és misszionális pózban megkefélte. Nagyon tetszett amikor a feleségemet kefélte és az elkezdett vinnyogni, mert szerintem a srác fasza több volt mint harminc centis és ilyen hosszú és vastag fasz még sose járt benne. Mikor odahúzott magához és elpanaszolta,hogy nagyon fáj ahogy keféli a srác és nagyon feszíti a pináját örömmel vettem tudomásul. Erre odahúzta a srác fejét és a fülébe súgott valami mire a srác elkezdte a seggébe nyomni a faszát, de hirtelen kihúzta és a feleségem megfogta a fejemet és a számba nyomatta a nagyot röhögtek.

Amikor a srácnak a fasza elkezdett rángatózni a megint a számba nyomta a faszát és a feleségem megfogta a fejemet míg teljesen tele nem engedte gecivel a számat. ez más jobban esett mert nekem nagyon is ízlett ez a koktél.Amikor kiürült a farka szépen körbenyaltam letisztítottam a srác farkát és az fogta és a feleségemet megfordította és a seggébe kezdte nyomni az irgalmasan nagy faszát. Nagyon tetszett,hogy vinnyog a feleségem és én biztattam is a srácot nyomja be teljesen. A nejem az ájulás határán volt és ekkor segítettem nekik,hogy az ölébe vegye, de úgy,hogy közben a srác fasza a seggébe maradjon. Mondtam neki,hogy őszintén örülök neki,hogy dugja a seggét a feleségemnek és ha gondolja máskor is jöjjön át.Ekkor elmondta,hogy harminckét centis hosszú és hét centis vastag a fasza , de a tövénél eléri a kilenc centit is. Mikor megint kezdett élvezni szólt hogy nyissam ki a számat, majd egy zsebkendővel letörölte a szart a faszáról és teleengedte megint a számat.Mondtam neki erre akkor szoktam rá amikor nem engedett magához a feleségem , de azt megengedte,hogy kiszopjam a kanijai faszát,hogy így védekezzen a terhesség ellen. Én is szoktam a saját farkamat is leszopni és a tartalmát is lenyelni. Más nap reggel mielőtt a srác elment még egyszer derekasan megbaszta a feleségemet ami örömmel töltött el. Majd folytatom.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa