Petre - Kefélőgép a feleségem 2
nem szereti a bugyit és a melltartót
Nem gondoltam volna,hogy vénségére a feleségem még mindig imádja a fiatal srácok geciét kiszívni a farkukból. Elmentünk vidékre ahol a megbeszélt szállóba kiadták másnak a lefoglalt szobát, de szerencsére az egyik női alkalmazott szólt,hogy tud adni szobát nekünk náluk kiadja egész hétre is,de számlát nem tud adni, de mást igen.

Mikor lefekvéshez készülődtünk,mert a háziak már lefeküdtek a feleségem kiment egy szál kombinéba és lezuhanyozott, de a villanyt égve hagyta és az ajtót se zárta be kilincsre. Közben felébredt a tulaj egyik fia és bement mert pisilnie kellett közben a nejem meztelenül tussolt. Mikor rájöttek mindketten,hogy más is van ott egyszerre elkezdtek beszélni és erre felébredtem átsettenkedtem és elbűvölve láttam,hogy a már nem fiatal feleségem a fiatal srác faszát szopja, míg a srác markolássza a csüngő melleit. Később a srác leült a budira a nejem meg elkezdte lovaglásán a fiatal faszán.

Ahogy nézegettem és kivettem a gatyámból a farkam,majd elkezdtem markolászni egyszer csak megéreztem,hogy valaki nyalogatja a farkamat. Akkor döbbentem rá,hogy a kisebbik testvér az aki teljesen bekapta a farkamat és pillanatokon belül leszívta a gecit a farkamból.Majd bemegy a fürdőbe és elkezdi markolászni a feleségem melleit. Na én is jó kis helyet találtam gondoltam, mire kijött a ház asszonya egy szál hálóingbe és behívott magához, majd a férje mellé fektetett és elkezdett a farkammal játszani. Mondtam neki halkan,hogy a kisebbik fia az előbb szopott le mire elkezdte szopni a farkamat és lassan életre keltette, ami nagy teljesítményre volt képes,mert már több éve nem sikerült kétszer egymás után felállítani a farkamat. Közben a férje felébredt és az is betársult a szopásba majd mikor felállt a farkam az asszony ráült és lovagolni kezdett. A férje az asszonynak oldalra fordult és visszaaludt.

Reggel amikor felébredtünk a másik szobába a fiuk a feleségemmel voltak és a kicsi szoptatta míg a nagy kefélte a nejemet.Mivel egyébként is fallal körülvett nagy udvarházba voltunk meztelenül mentünk ki ellátni az állatokat. Attól kezdve mindenki meztelenül járkált mindenhová.

A tulajnak a farka amikor felállt, mert meglátta a nejemet meztelen hát ledöbbentem,mert a hossza bizony tekintélyes volt, persze a vastagsága is. Hossza harminc három a vastagsága hat centi. A feleségébe simán bement a nejembe eléggé nehezen csúszott be,pedig eléggé szét volt már baszva Amikor ebéd után megint el kezdte baszni a feleségemet nagyon élveztük ahogy vinnyogott. Végül is vagy három órán keresztül basztak mint a nyulak és a koma mindig teleengedte gecivel a nejem nagy pináját. A két srác,meg odahajolt a nejem lába közé és élvezettel nyalogatta a kicsorgó gecit is.

Másnap reggel megjelent a gazda két fiú testvére és ők is beszálltak a buliba mert nemcsak a testvérük feleségét baszták meg, hanem az én feleségemet is és az egyik hátulról a másik elölről dugta és persze mindkettőjük a pinájába dugta a faszát. Az ő faszuk aránylag normális csak huszonkét centis volt.Végül mikor teleengedték a feleségem nagy pináját odahívtak és a számra ültették a nejemet akiből a sok geci a számba csorgott. Végre megint markolászhattam a feleségem melleit amit már régen nem engedett nekem,mert bárki megfoghatta, nem egyszer kivették a blúzából és marták szívták,csakhogy nekem rosszul essen.A két fiatal srác is rendszeresen telegecizte a nejem pináját, melyet vagy az apjuk,vagy az azok testvérei szívtak ki.

Ez a egy hét két hétbe is beletellett,de azóta is most már rendszeresen keféljük egymás feleségeit és a koma testvéreinek a gyerekei és feleségei is felváltva basszák a nejemet. Nekem nagyon tetszik ez a felállás és külön örömmel szolgál,hogy ekkora kurvát sikerült a feleségemből csinálniuk. Megbeszéltük,hogy együtt megyünk majd nyaralni és persze mindenki mindenkivel azt csinál amit akar és élvezzük ezeket a csodás napokat. de ez már egy másik történet.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa