Petre - Kefélőgép a feleségem 3
Imádja ha megerőszakolják
Két napig távol voltam és mikor megérkeztem azzal fogadott a feleségem- képzeld el azt,hogy két nappal ezelőtt és tegnap is megerőszakoltak és nagyon jól esett.

Elmentem moziba és este 10után jöttem hazafelé és az utcasarkon két koma elállta az utamat,majd az egyik megfogta a mellemet a másik felhúzta a szoknyámat és mivel nem volt rajtam bugyi nekinyomott a falnak és megerőszakolt.A másik megfordított és ő meg hátulról dugta belém a faszát. Mondhatom nagyon jól esett,hiszen több éve nem erőszakoltak meg és most végre élvezettel vettem a két komát. Amikor elkezdtek élvezni a elülső a számba kényszerítette a pinám illatával való még kemény faszát és a torkomra küldte a gecijét ami különösen jól esett. Mikor a másik is végzett annak már szóltam,hogy a számba kérem a gecijét.

Ezen felbátorodva,hogy nem csináltam cirkuszt az erőszakos közösülés miatt elhívtak magukhoz és hajnalig keféltek felváltva ami igazán jól esett.

Megbeszéltük,hogy másnap megint rendezünk egy ilyen kefélési estet,mire a két férfi megkérdezte más is beszállhat a kefélésedbe. Mondtam nekik persze nyugodtan. A tegnapi este aztán fergetegesen jó volt hiszen hat férfi m
meg két néger férfi felváltva basztak reggelig és néha erőszakoskodtak is ami különösen tetszett.

Elkértem a telefonszámokat is és közöltem velük,ha lesz lehetőségem mert szabad leszek felhívom őket egy kiadós erőszakolásos kefélésre. Majd hazakísértek és én nagy örömükre nem vettem magamra ruhát és meztelenül jöttem velük majdnem hazáig. Persze utána beálltam a kádba és lezuhanyoztam majd levéve a zuhany rózsáját feltéve a másik egyenes rózsát,magamba nyomtam az egész tussolót és vagy tíz percig engedtem magamba az egyre melegebb vizet,hogy kimossam magamból a rengeteg gecit. Persze a majdnem kopó víztől megint elélveztem ami pedig már jó ideje nem történt meg velem.

Mikor már majdnem megtörölköztem csengettek és az egyik üzleti partnerem jött kérni valamit. erre felkaptam a vékony köpenyemet és utána akartam felvenni a hálóingemet,de ekkor jöttem rá,hogy nem jól kezdtem az öltözködést, de már nem folytattam hanem kimentem ajtót nyitni.Sajnos rosszul gomboltam be és így kilátszottak a logó melleim.Ezt onnan vettem észre,hogy amikor a koma bejött és meglátta a köpenyt szólt,hogy rosszul van gombolva és én hülye fejjel át akartam gombolni és így megmutattam a teljes melleimet, mire a férfi odajött és kigombolta a köpenyt teljes hosszába majd magához húzott és lesmárolt.

Ez nagyon jól esett,mert már régóta szerettem volna ha ez az ügyfelem lesmárolt volna és becsületesen megbaszik. Hát ez most bejött. Végül levette rólam a köpenyt és bementünk. Én meztelenül ő meg meglepődve mire közöltem vele jöjjön nyugodtan nem vagy itthon. Reggel hat órától délig mást sem csináltunk csak basztunk. Megkefélt előröl, hátulról seggbe is és szoptatott elélvezett a mellem közt a számba,majd külön a szájba baszott és lenyeltem az összes kiadott gecijét. Megbeszéltük,hogy ezentúl ha jönni akar mindig telefonál és ha szabad a lakás akkor eljön és hancúrozunk egy kicsit,legalább annyit amit most.

Mondta,ha lehet majd a feleségét is elhozza egyszer mert imádja ha a punciból kinyalhatja a férje gecijét is , de lehet hogy majd a férjedet is ráveszi,hogy kefélje meg.

Mikor befejezte a meséjét ledobta magáról a hálóinget és megmutatta magát,hogyan néz ki. A mellei teljesen ki voltak szíva a bimbója az egyik félig leharapva a segge kiszíva. a szőrös pinája le volt borotválva, de a szemérem dombja be volt vágva.A két seggpartja vörösre volt verve.A pinája körül a combja úgy ki volt szíva,hogy látszott rajta a vért is szívták belőle.Szerencsére a nyaka nem volt kiszíva így elmehetett bárhová,ha nem vetkőzik le.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa