Józsua - Erőszakis kefélések 2
némt flrfiak dánok rőszakolnak
Mikor megunta a feleségem a papokkal történő keféléseket továbbmentünk és csatlakoztunk a korábbi barátaimhoz akikkel már többször is voltam kirándulni,hiszen már nem egyszer előfordult ,hogy a lányokkal és az anyukkal felváltva töltöttem az éjszakáimat. Most végre olyan feleségem van akit nem zavarja,hogy más is megdugja sőt élvezi a keféléseket.Ellátogattunk egy ismerős családhoz akinek a férje Kínában egy mumszos családnál lakott és így nem lehetett gyereke,mert meddő lett. Gyereket egyáltalán nem tudott nemzeni és ezért megkért feküdjek le rendszeresen a feleségével és csináljam fel mert azt akarta,hogy gyereke legyen és ő egyébként nem tudja örökölni a szüleitől semmit.

Mivel azt akartam,hogy ő is élvezze más feleségének a punciját rávettem a nejemet legyen a srác kurvája és ő annyira belejött ebbe, hogy nemcsak a sráccal,de a testvéreivel és a férfi rokonságaival is kipróbálta a szexet.A felességem annyira belejött a mással való kefélésekbe,hogy lassan a már megnyílt kupiba is járt fogadni a különféle kuncsaftokat is.Vége az lett,hogy elváltunk és az egyik kuncsaft elvette a nejemet és így nyugodt lelkiismerettel maradt ott mert kefélőgép lett belőle.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa