Karesz - Nászút
Seggbe kefélés
Mikor megismerkedésünk után hét hónapra elmentünk nászútra már rendszeresen basztam a feleségemet és gyakorlatilag a nászúton többet kefélt másokkal mint velem. Az egyik ilyen jelenetben előző nap meg akartam baszni a seggét, de nem engedte és másnap a szállodába a szomszédból átjött egy fiatal srác aki egyszerűen levette a nejemről a hálóinget és elkezdte baszni a feleségem seggét. persze meztelen volt és gyönyörűen látszott a nagy szőrös pinája, és látszott rajta,hogy nem zárul mert szét volt baszva. Látszottak a mellei is ami igazán feltűnő volt,hogy a bimbója majdnem fekete volt míg a mellei fehérek,mert a tónál bikinibe napozott.

Szerettem így látni,mert ilyenkor teljesen nyílt volt és én míg kefélte más férfi a seggét mindig nyalhattam a szőrös pináját, de akkor volt igazán jó nyalni,ha előzőleg már valakik teleengedték spermával a nejem nagy pináját. A nászút ami két hétig tartott kb. százan dugták meg különösen sokan a pesti tűzijáték alatt ahol a híg alatt felváltva adták egymásnak a nejemet. Másnap elmentünk busszal a Mátrába ahol is még a buszon megbaszták vagy négyen és roppant tetszett ahogy lovagolt a seggével a farkon és én közben nyalhattam a gecis pináját.

Lassan itt is ahová jöttünk talált magának fiatalabb srácokat akik baszták én meg nyaltam a pináját vagy a nejem kérésére szoptam a kanijának a faszát.Volt persze amikor a seggét baszták és én nyaltam a pináját míg ő egy másik srác faszát szopta és kiszívta belőle a gecit. ez volt az igazi nász utunk és kevés alkalommal tudtam a feleségemet megbaszni,mert állandóan jöttek hozzá és ő rendszerint egy szál köpenybe fogadta a srácokat,hogy mihamarább tudjanak kefélni.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa