Lajos + Bözske - Kirándulás 3 párral 1
Közös élnényeink
Már régóta szerettem volna másokkal is megosztani az ágyamat éjszakánként, de lassan végre összejött minden. Az egyik szombat délelőtt éppen zuhanyozni készültem,mert az anyósomékhoz mentünk ebédre.

Javába mosdok amikor bejött a férjem a fürdőszobába és elkezd fényképezni. Éppen a fejem fölött volt a kezem amikor csinált egy képet,majd lehajolva amikor a melleim szépen csüngtek és leültetett a kád végébe az egyik lábamat felemelve a falra tetette velem míg a másikat a szétnyílt az amúgy is könnyen szétnyíló nagy pinám és csinált két képet az egyik teljesen látszom a másikat csak a pinámról.Aztán a gépre feltette a hosszú lencsét majd bedugta a nagy pinámba és ott is csinált egyet vakuval.Mikor megfordultam lehajoltatott és a seggemről is csinált képet,majd szétnyitatta velem a farpofákat

Mikor a kisszobába bementem,hogy felöltözzek,mert mindig azt szerette ha fürdés vagy zuhanyozás után amikor felöltöztem,hogy a kisszobába öltözzek ahol mindig el volt húzva a függöny,hogy a szomszéd házból is gyönyörködjenek az ott lakok. Persze ennek is meg volt az eredménye,hiszen lassan mindenki aki látott megfordult a lábam között.

Mikor bementem a bugyimat kicserélte az éjszakai béby-doll nylon bugyira és egy olyan melltartóra ami megmutatta a blúz alatt is a melleim bimbóit és a nagy barna sugarú kört.Persze a harminc centis miniszoknyát kellett felvennem aminek két oldalt hasíték van.

Levittük a gyereket beültettük a gyerekkocsiba és elindultunk a városba,mivel mi a vagy négy kilométerre laktunk a szülői háztól. Ahogy mentünk a gyerek lerúgta magáról a takarót és bár meleg volt behajoltam a kocsiba,hogy visszategyem,Igaz így amikor lehajoltam a miniszoknyám teljesen megmutatta az egész fenekemet,hiszen a bugyit is azért kellett vennem,hogy jobban felcsússzon a szoknyám.

Amikor fel akartam állni akkor vettem észre,hogy a férjem teljesen felhajtotta a szoknyámat és így merevül lehetett látni az egész alsó felemet amit meg is néztek az arra menő emberek.Ez nekem roppant kínos volt.

Lassan a szülei lakásához értünk ahol már az unokaöccse és a szülei családja is ott volt és mielőtt el kezdtünk volna ebédelni megszoptattam a leányzót. A férjem persze kivette a másik mellemet is hogy mindenki gyönyörködhessen benne és a keresztapja végig ott volt és nézte a gyereket közben ha nem látta senki megfogdosta és simogatta a melleimet.A keresztapja a férjemnek már sokszor volt nálam és már egyszer fürödtünk is együtt és kipróbáltam már a faszát is hiszen volt egy éjszaka amikor mást se csináltunk,mint basztunk mint a kutyák.

Amikor megkajáltunk és elmentünk haza közben találkoztunk az egyik barátjával aki már jöttek hozzánk ismerkedni. A barátjának a felesége egy huszonnégy éves csinos barna leányzó akinek 100 as a mellbősége, de olyan feszes,hogy csak na. A srácnak huszonnyolc centis hatalmasan vastag farka volt már nemegyszer megjáratta bennem amikor néha egyedül voltam,de legelőször a férjemmel együtt keféltek meg.Most azért jöttek,hogy a férjem is kipróbálja a barátja feleségét.

Mikor már majdnem haza értünk találkoztunk a barátja testvérével aki szintén egy csinos szőke leányzóval a feleségével volt és ők is szeretnének beszállni egy közös buliba.a srácnak is hasonló farokkal rendelkezett mint a testvére a leányzó egy huszonkét éves filigrán asszonyka 95 mellbőséggel,de ő sem hordott melltartót mert úgy álltak a mellei mint a cövek. Olyan miniszoknyát hordott mint én csak neki az egyik oldalon volt hasíték de az a derekáig ért. Persze bugyi sem volt alatta,mert sose szerette. Igaz,hogy a férje sem hordott a nadrágja alatt gatyát,mert ha néha sétálás közben rájött a feleségére a kefélési inger bárhol voltak is mindig odatartotta a pináját neki. Már öt éve házasok és most végre ráállt,hogy a sógorával és annak a barátjával dugjon egyet,mert a férje is meg akarta baszni a sógornőjét és a bátyja barátkának asszonyát.

Nem gondoltam volna reggel,hogy ilyen jó délutánom és éjszakám lesz. Mikor felmentünk m,ár a folyosón is kiszabadították a melleimet a blúzból és a melltartóból a férjem meg az asszonyok szoknyáit kezdte lehúzni és csak az egyik asszonyon volt bugyi. Igaz közben mások is jöttek,de ez egyáltalán nem zavart minket.

Szerencsére a kislányom aludt és így mi a nagyszobába pillanatok alatt meztelenek voltunk és mindenki mindenkit nyalt,szopott és kefélt. Ismerkedtünk egymással. Megbeszéltük,hogy három hét múlva elmegyünk egy négy napos kirándulásra fel a hegyekbe ahol tudunk egy olyan szobát kivenni ahol két francia ágy van és az elég lesz mind a hatunknak. Az idő alatt senkin nem lesz semmi ruha,inkább a másiknak a felesége vagy a férjeik. de ez már egy másik jó történet amit majd leírok rövidesen.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa