Lajos + Bözske - Kirándulás 3 párral 2
Közös élnényeink
A megbeszélt időpontban a barátom kölcsönkért valakitől egy olyan autót ahová mind a hatan befértünk és így nem kellett külön mennünk.A feleségem ült közvetlen mellé,mert nagyon szerette simogatni a combjai végét.Mögötte és ültem és az öccse felesége míg hátul az öccse és a báty felesége.

Az asszonyoknak általában mindegyiknek a punciját bányásztuk és amikor tankolásra került sor a kutasok kiguvadt szemmel bámultak be a kocsi ablakain.Mikor megérkeztünk már a hegyvidék aljára kiszálltunk egy tisztáson és megkajáltunk,majd mindhárman megbasztuk egymás asszonyait és az asszonyok imádattal szoptak le bennünket.

Ez nagyon jó kezdettnek tűnt. Mikor tovább mentünk az asszonyokon egyiken se volt se bugyi se blúz és szabadon hagyva a községeken keresztül bámulták az asszonyokat a járókelők. Mikor megérkeztünk és megkaptuk a szobát nagyon tetszett minden és a legelső dolog az volt,hogy a lányok elmentek zuhanyozni és kimosták magukból a termésünket amit élvezettel engedtünk beléjük.

Ezek után elmentünk kirándulni persze a lányoknak nem engedtük,hogy a blúzaikat begombolják és ez sokszor azt is jelentette,hogy akikkel találkoztunk úgy megbámulták az asszonyaink melleit,hogy sok esetben a fának mentek neki.Persze volt olyan séta is amikor az asszonyok a gatyánkból kilógó farkunkat fogták és úgy sétáltunk.

Mi nagyon élveztük ezeket a sétákat bár az asszonyok sokszor morogtak,hogy nem kurvák ők, de minket nem érdekelt. Az egyik nagyobb presszóba bementünk mert az asszonyoknak budira kellett menniük és amikor húsz perc múlva se voltak sehol elindultunk megkeresni őket. Végül egy szobába találtunk rájuk ahol hat férfi döngette őket elölről is hátulról is. Kiderült még az egyik komát a legfiatalabb asszonyt szokta néha kefélni, mint munkatársa. de mivel most többen voltak ők is ezért kifigyelték őket és elmentek velük félrekefélni.

A barátom öccse kicsit kiakadt,mert nem gondolta volna,hogy a felesége ennyire rákapott a férfiak faszára, mert otthon mindig is nagyon szolidan viselkedett. Az éjszaka nagyon jó volt hiszen mindegyik asszonyt megbasztuk én a két testvér feleségeik között voltam és este az egyiket reggel a másikat keféltem meg.Míg a feleségem a két testvér között volt és ők közösen egész éjszaka dugták szopatták a csajomat.

Reggelre úgy nézett ki mintha legalább agy regiment ment volna keresztül rajta. Roppant tetszett és csináltunk fényképeket is róluk,hogy majd tudjuk mutogatni ha esetleg más is meg akarja majd baszni őket. Másnap a három asszony elkérte az autót a barátomtól és elmentek vásárolni egy közeli kisvárosba.Persze estére nem jöttek meg mire nagy nehezen sikerült felhívni őket,de aztán közölték velünk csak holnap megyünk vissza mert megismerkedtünk három olasz komával és az egész napot és az éjszakát is velük fogjuk tölteni mint három vérmes kúrva. Mivel jó pénzt fizetnek a huszonnégy órai vegyes kefélésért. Most közben míg beszélgetünk azt kérdezték nem e maradnánk még itt egy napig,mert akkor még jönne négy srác akikkel le kéne feküdnünk és fejenként kapnánk tőlük háromszáz háromszáz eurót és közben le is filmeznének bennünket. úgy hogy végül is itt maradunk és filmeznek bennünket ami jó dolog lesz.

Mikor visszajöttek borzalmasan néztek ki és valószínűleg nemcsak hatan, de legalább fejenként legalább húszan meg is baszták őket sőt a három csajt három néger meg is erőszakolta. Ezt persze csak nagy cirkusszal tudtuk majdnem kiverni belőlük. Mikor visszajöttek a három csajt elvittük két orvoshoz akik megvizsgálták őket és megállapították,hogy nem szedtek fel semmit tőlük. Másnap hazajöttünk és megfogadtuk,hogy ha megint elmegyünk és az asszonyok félrelépnek elválunk tőlük és eladjuk őket a négereknek.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa