lajkó - feleségem félrekefélései
Élmények a feleségem megkeféléséről 2
Mikor felért a vonat a fővárosba fogtunk egy taxit és avval mentünk el a szállodába ahol foglaltattam szobát.Hátra ültünk és már a taxiba elkezdtem simogatni az asszonyomat és nem zavart,hogy megmutatom a melleit és a pináját a taxisnak és a szoknyáját is felhúztam mert a puncijába akartam nyúlni. A hülye taxis majdnem neki ment egy villamosnak annyira bámulta a feleségem pináját. Mikor megérkeztünk a szállodához alig volt arra időm,hogy a szoknyáját lehúzzam mert a portás már nyitotta is a kucsi ajtaját.

Kifizettem a taxis és bementünk a portán bejelentkeztünk, majd felmentünk a szobába és kihámoztam az asszonyt a ruhájából. Már korábban akárhová is mentünk megbeszéltük, hogyha megérkezünk valahová rögtön mindig meztelenre vetkőzünk szerettem látni meztelenül a feleségemet még akkor is ha más is gyönyörködhetett benne.

Megfogattam vele az ablak párkányt és bár tiltakozott,hogy meglátják mondtam neki ne törődjön vele hisz a tizedike vagyunk és nem sokan látnak ide be, de ha mégis legalább gyönyörködhetnek a szép testedbe aminek én is örülök.megdugtam végre megint kedvemre,majd megszoptattam és az arcán szétkentem a gecimet majd a seggét kezdtem simogatni és nyalogatni, megdugva ujjaimmal a segge lyukát. Meg szerettem volna a seggét is baszni,de sajnos azt nem engedte.Mondta nem kurva ő még ha sokan is megbaszták,de csak kurvák basznak seggbe. Ekkor megmondtam neki én is szeretnék belőled igazi nagy kurvát csinálni akibe egyszerre három vagy négy fasz is lenne. Ezen teljesen felháborodott és közölte elmegy .

Mondtam neki semmi akadálya, de a ruhája alá ne vegyen semmit,mert úgy sokkal hamarabb berángatják egy szobába és ott valakik jól meg fogják baszni. Majd lecsendesedett és bement a fürdőszobába megereszteni a vizet,mert fürödni akart. Imádtam amikor belépett a kádba ahogy szétnyílt a szorosan záródott segge és gyorsan odamentem és benyaltam a segge lyukába. Nagy röhögés volt a válasz.

Óriási kád volt és én is bemásztam utána, de kizavart. Kimentem kibontottam egy pezsgőt és bevittem neki, de előtte még a faszomat megmártottam a pezsgőspohárba amit neki adtam. Mikor megitta a pezsgőt megfogtam a fejét és a szájába nyomtam a farkamat.Mondta érdekes pezsgő íze volt,mondtam neki tudom,mert a pezsgős poharadba mostam meg a farkamat,hogy ízletesebb legyen neked.Ezen megint felháborodott, de a végén mikor lecsendesült megkért menjek oda és totálisan leszopott mert bekapta a farkamat.

Mikor teleengedtem gecimmel a száját kiderült, hogy csak egy részét nyelte le mert megfogta a farkamat és odahúzott magához egy csókra. Kiderült,hogy a szájában lévő gecimnek egy részét a nyelvével nyomta a számba,hogy ízlelgessem milyen finom is a saját gecim. Ettől kezdve rendszeresen leszopott és később évek múlva mindig a szopások után nekem is le kellett szopnom a srácok faszát,mert csak akkor engedte meg,hogy megbasszam.

Mikor kijött megtörülközött és én engedtem vizet,hogy megfürödjek. Közben a pezsgő elfogyott és mondta mit csináljon - mondtam neki szóljon le és kérjen egy pezsgőt és ha felhozzák kért meg nyissák ki és hozz be egy pohárral. Nem gondoltam volna azt,hogy a feleségem meztelenül fogja beengedni a pincért és amiért felhozta és kinyitotta a a pezsgőt odatartja neki a pináját és hagyja,hogy megbasszák, majd a hátulról kefélt pincérrel együtt meztelenül bejött és behozta a pezsgőt,majd mikor felháborodtam kimentek és leszopta a srácot. erre fogtam kinyitottam az ajtót és kilöktem meztelenül a folyosóra.

Éppen jött két fiatal srác akik közrefogták a feleségemet visszahozták és előttem jól megbaszták és a gecijüket az arcára ürítették és elmentek. Megkérdezte most boldog vagy. Mondtam neki igen és azt hittem elvisznek és soha többé nem látlak. Ezután mondtam neki felmegyek a bárba és veszek magamnak cigit.Mire közölte ő is velem jön, de ha nem viszel magam megyek fel és fogok valakiket még az éjszakára.

Felmentünk és éppen lehetett táncolni ezért elmentünk táncolni,majd mire le kezdtünk volna a tangót már kidobós tánc lett kidobtam mert szerette és akkor vettem észre,hogy a miniszoknyája van rajta és alatta semmi. Nagyon szépen mutatott a szőrös puncija és az édes kis feneke csupaszon.Kiderült direkt nem vett fel bugyit. Majd egy társaság meghívott az asztalukhoz bár én nem akartam ő még is beleült az egyik srác ölébe és ennél fogva én is leültem mellé. a feleségem szoknyája már a derekára volt húzva és a blúza szétnyitva a mellei szabadon lengtek.

Tényleg úgy nézett ki mint aki elkezdte a kurválkodást,mert sugdostak valamit a fülébe,majd felállt a srác felemelte a fenekénél fogva és a táncparkett közepén lévő asztalra állította. Közben levette róla a szoknyát és a blúzt és megkérte táncoljon. Kapott egy kis töményet meg pezsgőt és látni lehetett hogy lassan tök részeg lesz és nem tudja majd mi lesz vele. Közben nekem is öntöttek valamit amitől teljesen elkábultam és csak bámultam azon,hogy a társaság valamelyik tagja odamegy az asszonyomhoz és vagy a mellét fogdossa vagy lehajoltatta és bekapatta vele a faszát.

Mikor még aránylag magamnál voltam láttam hogy egy pincértálcán rengeteg pénz van és a feleségem hajlongva mutogatta magát. Majd beájultam. Majd csak másnap reggel tudtam meg,hogy segítséggel kerültem vissza a szobánkba az ágyba és a feleségemet az engemet segítő srácok mind a hatan reggelig baszták felváltva és szoptatták. Mikor kijöttem a fürdőből és megláttam a feleségemet borzalmasan nézett ki,mert ki volt szíva a mellei a hasa a combja a feneke.

kor bement és lefürdött megint felöltözött és lementünk reggelizni. Mikor gyorsan bekaptunk valamit kifizettem a számlát és rohantunk taxival az állomásra,ahol már vártak bennünket mert vonattal mentünk Börzsönybe egy tíz napos nászútra.

Amikor megérkeztünk elmondta az ismerős mit hol találunk,majd kikísértük a vonatra és elment azzal,hogy 19-én fogunk felmenni hozzájuk és visszaadni a bungaló kulcsát. Elmondta még,hogy vagy ötszáz méterre van egy másik kunyhó, de azok valószínűleg nem lesznek itt és nyugodtan legyünk nem fog senki sem zavarni bennünket bármi legyen is rajtunk. Hát ez aztán nem jött be.

Ahogy visszaértünk a feleségem levetkőztünk meztelenre és megkért üljek le beszéljük meg a nászéjszakán történteket. Bocsánatot kért azért, mert tényleg úgy viselkedett mint egy kurva a bárban, de nagyon zavart,hogy kilöktem a folyosóra és engedtem,hogy a két koma nagyon erőszakosan megbasszon, bár az is az ő hülyesége volt,hogy kefélésközben hozta be a pezsgőt nekem. Megkérdezte hajlandó vagyok e megbocsájtani nekem, de tudnom kell,hogy lehet máskor is olyan szitu amikor lefekszem másokkal mert mindig imádtam a srácok faszát akár többet is egyszerre.

Ekkor elmesélte,hogy 13 éves korában megerőszakolták még a falujukba és neki annyira tetszett az erőszakos kefélés,hogy amikor bekerült egy városba mindig úgy öltözködött és olyan későn is sétált, hogy ettől kezdve nagyon sokan megerőszakolták. Egy év alatt többet keféltek erőszakosan mint simán és volt egy férfi akivel csak erőszakosan szerettem baszni és az összes barátja megerőszakolt voltak vagy harmincan. Ha ezek után is hajlandó vagyok vele maradni megpróbál normálisan viselkedni a barátaimmal is.

Persze ez nem sokáig tartott,hiszen nem véletlen azt mondják - kutyából nem lesz szalonna, de igaz is -
Pár nap múlva bementünk vonattal egy közeli nagyvárosba ahol megnéztünk sok nevezetességet és arra is maradt időnk,hogy elmenjünk fürödni. Már a sorban álltunk jegyért mikor ráeszméltünk,hogy nincs nálunk fürdőruha és így a nudistára kértünk jegyet.Kaptunk kabinjegyet és itt a nudistán közös volt a vetkőző öltöző kabin és mát a helyiségben lehetett egymásban gyönyörködni.

Mikor kimentünk rengetegen voltak ott és kiválasztottunk egy helyet ahová lepakoltunk és elmentünk sétálni. Feleségemnek ez egy kicsit morbidnak tűnt, de végül is megszokta és még élvezte is ahogy lengedezett a még félig feszes mellei.Mindenkit kiveséztünk és láttunk olyan srácot is akinek több mint harminc centis fasza volt bár nem volt vastag, de ha szoptatott biztosan a csaj hasába is ledughatta a faszát. Volt olyan két srác aki egymást baszták, de olyan párok is akivel az asszony csókolózott és a másik férfi dugta.Mondta is a feleségem látod ezeket nem zavarja,hogy mással kefél a csaja.Erre megkérdeztem te is ilyet szeretnél. Mire közölte te bolond vagy.

Persze voltak nagyon csinos lányok és asszonyok is. voltak szőrösek is mint a feleségem,de a legtöbben borotváltak és sokan a szeméremdombra vagy a srácok a farkukra tetováltak ábrákat.Nagyon élveztem,hogy mire elindultunk hazafelé egészen megbarátkozott a feleségem azon,hogy mindenki meztelen és ilyen sok férfifaszba gyönyörködhetett. Megkérdeztem mindet kipróbálnád. mire a válasz gondolod akkor lefeküdnék veled.Mikor elértük a vasút állomást kiderült,hogy már elment a vonat és így kénytelenek voltunk elindulni stoppolni.

Persze a feleségemet azonnal fel vették volna, de erre ő nem volt hajlandó. Végül jött egy erdei nyitott terepjáró az vett fel bennünket és én elöl ültem a vezető és egy másik férfi között a feleségem a hátsó ülésen ült le,de ott is már három koma közé.Néha amikor hátrafordultam láttam ahogy kezdik felhúzni a szoknyáját, mert a bugyija teljesen kilátszott. Majd amikor megint hátrafordultam láttam,hogy az egyik koma markolászta a blúzból kivett melleit a másik meg próbálja a lehúzott bugyi mellett bedugni a faszát a feleségembe.A feleségem meg a harmadik komával smárolt.

Közben megérkeztünk és amikor megállt az autó és a feleségem rám nézett és megpróbálta a blúzát összefogni magán és a bugyiját kereste megkérdeztem ne hagyjam itt a feleségemet egy pár éjszakára aztán ha megunják visszahozzák. Erre a nejem felháborodva közölte nem kurva ő. Mondtam neki akkor hol a bugyid és miért van kint a melleid.az autó továbbment ott hagyta a feleségem és közöltem vele jó sokáig bírtad a visszafogást.

Persze a nejem közölte szerencsére az aki lehúzta a bugyiját és zsebre tette annak a komának volt az a vékony hosszú fasza amit a nudista strandon megcsodáltam.Mikor este elkezdtük bográcsba csinálni a kaját zörgött a lomb és egy fiatal pár jött át,mert a szomszéd a kunyhóját odaadta a fiának akik most házasodtak és ide jöttek ők is nászútra.

Persze még a fővárosba felhívták a szomszédot,hogy nem kell e valamit kihozni, mert a fia és a menye kocsival jönnek ki és ezért tudták,hogy itt vagyunk.Mondták,hogy voltak már itt, de nem találtak bennünket és mikor hallották egy autó megáll gondolták biztosan mi jöttünk meg. Persze nem jöttek üres kézzel hoztak töményet meg négy üveg bort, de arra nem számoltak,hogy kajálni is fognak itt.

Míg megfőztem a kaját a két asszony nagyon is összemelegedtek,mert amikor bementem egy pár pohárért,mert a másik leesett a porba megláttam a két asszonyt ahogy csókolóznak nyelvesen és mindkettőnek kint volt a melle és simogatták egymást. a srác mondta,hogy már látott bennünket,mert ő abba a szállóba dolgozik a feleségével együtt ahol mi voltunk és éppen akkor mente a bárba mikor a feleségemet kisorsolták és meztelenül egy zacskóba tették a pénzt és segítettek engemet levinni a szállásra.

Mondta is a koma,hogy csinos, jó alakú feleségem van és ő is be akart nevezni, de a menyasszonya közölte,ha felemeled a kezed a holnapi estén vagy éjszakán kiheréllek.Így aztán lecsúszott erről, de mondtam neki nem biztos mert ha a feleséged is benne van már a mai este is cserélhetünk asszonyt és baszhatod egész éjjel és én meg a te asszonyoddal fogok kefélni. Az előbb mikor bementem a két asszony nyelvesen csókolózott és mindegyik simogatta a másik kint lévő melleit.Mondta a srác nagyon is benne van hiszen a nászéjszaka az tegnap volt és az éjszaka folyamán ötször élvezte tele a felesége punciját aki egyébként szűz volt, és most tanulja igazán a szexiséget.

Mikor nagyot kajálva elkezdtünk beszélgetni észrevettem, hogy a két asszony simogatja egymást. erre én odamentem a szomszéd asszonyhoz és kivettem a melleit,majd elkezdtem szívni. A férje is vette a lapot ő meg az én asszonyomnak a szoknyáját vette le,majd a bugyijába kezdett matatni.Mivel két ágy volt a szobába mindkettőt igénybe vettük és teljesen elcsodálkoztam a feleségemen,hogy milyen egyszerűen bekapta a srác faszát és elkezdte szopni és fejni.

A másik asszony is pillanatokon belül levetkőzött és elkezdte a lovaglást a farkamon és élvezte ahogy a számba szívtam a mellét és harapdáltam. Másnap tudtam meg,hogy a feleségembe a szomszéd háromszor élvezett bele,mog én háromszor itattam meg a szomszéd asszonyt a gecimmel és nyelte mint kacsa a nokedlit. Reggelig még kétszer telelöktem a punciját és kétszer megtöltöttem a seggét is a gecimmel. ettől kezdve míg el nem mentünk mindig felváltva basztuk az asszonyokat és soha nem viseltünk semmit mert meztelenek voltunk és megszűnt közöttünk a szégyellőség.
Majd folytatom
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa