lajkó - Feleségem közpédára
Fotozás kefélés kettő is egyszerre
Mikor nászúton voltunk rávettem a feleségemet,hogy csinálhassak róla felvételeket akár meztelenül is más férfiak társaságába esetleg kefélése közben is.Eléggé nehezen akart megbékélni ezzel, de amikor sikerült rávennem,hogy a szőrös szeméremdombjára pillangót tetováljanak és persze ehhez le kellet vetkőznie és gyönyörködhettek a testében is,mert levették róla örömömre a fürdőruháját.

Persze mikor kész volt négyen is megdugták az ott lévő fényképész meg csinált róla felvételeket. Az egyik vendég meghívott bennünket vitorlázni a külföldről hozott jachtján ami igazán kellemes volt. A feleségem morgott, mert ő rajta se volt semmi,hisz éppen ezt akartam én is elérni,hogy amíg ott vagyunk megkeféljék még a segédei is, a vitorlás tulajdonosnak. Szerencsémre a tulaj fiatal felesége is imádta a női testeket és ő meg megjáratta a kezét a feleségem pinájába és a seggébe is. Közben a fotós meg kattingatta a gépét és rengeteg felvételt csinált róluk.

Mikor a vitorlással kikötöttünk valamelyik nagyobb helyen a két asszonyt felöltöztettük csinosan és elvittük egy jobbfajta szórakozóhelyre ahol a vitorlás gazdája egész éjszakára kiadta bérbe az asszonyával együtt. Elmondta,hogy ilyenkor húsz harminc férfi keféli meg őket és a pinájukba szájukba és a seggükbe is beleélvezik mindenki,Semmi gond előtte kapnak egy injekciót ami segíti,hogy ne legyen gyerekük és egy kis tápszert is,hogy felszabadulva érezzék magukat.

Nem gondoltam volna magamról,hogy ennyire élvezni fogom ahogy kefélik a feleségemet és ahogy szívja a gecit a srácok farkából.Annyiba azért jó volt ez a kirándulás és a sok kefélés,mert ettől kezdve nem volt semmi gátlása és bárkinek nyíltan megmutatta a teste minden részletét is,ha akarta az illető.

Kint külföldön még arra is hajlandó volt ha jó pénzt fizettek neki,hogy állatokkal is hajlandó volt közösülni sőt az egyik külföldi úton egy tájföldről hozott orángutánggal is lefeküdt,mert a ház asszony csak úgy volt hajlandó a férjével kefélni ha az állattal is együtt él és vele is kefélni,ha ezt a gorillát is elhozzák neki,mert ez minden nap délelőtt és este megbaszta.A feleégem is kipróbálta ,ajd a nő férjével meg egy szamárcsődörrel is kefélt. A szamárcsődör úgy meghágta,hogy majdnem elvérzett.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa