Dede - főbérlővel
Imádom a női pinát is nyalni
Még fiatal házasok voltunk amikor már megtudtuk,hogy terhes lett a feleségem .Már a nászút alatt összejött pár idősebb férfivel akik előszeretettel simogatták szoptatták, megbaszták a feleségemet.Én nyugodtan beleegyeztem,hogy mással is keféljen mert már terhes volt és a vérzése sem jött meg. Nagyon tetszett ahogy enyelgett az idős urakkal és tv nézés közben is leszopta a farkukat.

Egy hét óta minden vacsora után csak egy vékony köpenyt vett fel alá semmit,hogy könnyebben hozzá tudjanak érni és ha gecis lesz a hálócucca akkor sincs semmi gond. Így ment ki tv-t nézni, de mire én is kimentem már valakinek a faszát szopta ,vagy az már ürítette a szájába a zacskója tartalmát. Kimondottan élvezetes volt ahogy egymás után lovagoltatták a kis aranyos csinos feleségemet.

Mikor hazajöttünk az apám kerített egy albérletet egy elvált asszonynál akinek egy tinédzser lánya volt.Néha ezekhez is feljárt fiatal srác vagy idős férfi,de minket ez nem zavart.Néha amikor megjött sokáig legeltette a feleségem testén a szemét, mert otthon mindig csak kombinéba volt. Sokszor így fogadta a szomszéd férfit és a feleségét is és lassan a két szomszéd is átjárt hozzánk egy két dugásra.

Volt egy alkalom amikor a feleségemhez lement a ház asszonya beszélgetni és lassan már ő is és a lánya is ugyanolyan szerelésbe voltak otthon,mint a feleségem.Nem viseltek bugyit csak egy kombinét és bár a lányának sokkal jobban állt a kombiné, mert százas mellbőséggel és csuda hegyes mellbimbókkal rendelkezett és a punciján sem volt szőr.Az anyján és a feleségemen mindig csak a szőr látszott ki a kombiné alól.ez azóta volt így amióta a főbérlő megkérte a feleségemet varrjon mindhármuk részére egy harminc centis hosszú bő szoknyát és kétoldalt legyen slicce egy öt öt centis.

Persze a lányán sokkal jobban mutatott, míg a feleségemen és a leányzó anyján kevésbé,mert kilátszott alóluk a seggük és a pinájuk is. Persze ha ebbe a szerelésbe mentünk el táncolni,mindig voltak srácok akik fogdosták,majd hazakísérték őket és reggelig baszták felváltva őket.Rengeteg alkalommal gyönyörködtem bennük.

az egyik este amikor már a szomszéd ok megbaszták őket én elmentem fürödni a felső szintre és a legnagyobb meglepetésemre a leányzó bejött hozzám meztelenül,hogy beüljön hozzám a kádba és végre megbasszam,mert ez volt minden vágya amióta megtudta az anyjától,hogy őt is megbasztam a feleségem vigyázó szeme előtt.Mikor tiltakoztam és a leányzó kért,hogy menjek le és nézzem meg mit csinál a feleségemmel az anyja.

Kilépve a kádból nagyjából megtörölköztem,majd úgy meztelen lementünk csendben a lenti szobába ahol mi laktunk. Ott aztán megláttam,hogy a két csaj meztelenül nyalja egymást és mindegyiknek a keze a másik seggébe nyúlva bányászták egymást.ekkor visszamentünk a kádba, de visszafelé menet már a csaj fogta a farkamat és úgy ment előttem fel. Nagy fürdést csaptunk megdugtam a leányzót elölről hátulról, majd a szájába ürítettem a farkam tartalmát amikor megint csókolózva elkezdtem baszni.

Mikor lementünk a két asszony az éjjeli lámpa világítása mellett meztelenül aludt és mi is felmentünk a leányzó szobájába megint kefélni,majd mi is elaludtunk.Másnap szombat lévén a leányzóval együtt meztelen vittük be a kávét az anyjának és a feleségemnek. kiderült,hogy nemrég jöttek haza,mert amikor elmentek zuhanyozni és megláttak bennünket kefélni mindketten elmentek egy közeli bárba ahol felszedtek négy srácot akik aztán hajnalig baszták őket.Mivel szombat lévén megbeszéltük,hogy elmegyünk mi is a bárba és ott a három csaj felszedett hat srácot, de amikor hazamentünk a leányzó nem volt hajlandó csak velem kefélni és a srácokat átengedte az anyjának és a nejemnek.

Ez sok volt a terhes nejemnek,mert vasárnap délben elkezdett vérezni és be kellett vinni az egyik kórházba. Szerencsére a gyerek nem ment el,de neki benn kellett maradnia.Mikor elmentem haza a szüleimhez ott voltak az apám testvére és családja .Amikor megtudták mi történt a férfi elment a kórházba és megbeszélte az ott lévő orvos barátjával,hogy másnap ő fogja elvinni hozzájuk egy másik kórházba.

Persze a végén kiderült,hogy azért vitte át részben,mert így a fia könnyebben be tudta cserkészni a feleségemet és lassan rendszeresen másik alorvossal is közösen végigbaszták vele e terhességét a szülésig.ezt végül is úgy derült ki,hogy elmentem meglátogatni és amikor elmentünk sétálni a kórház területén lévő kis erdőbe és levettem róla a hálóinget akkor derült ki,hogy az egész teste ki van szíva,mert ott úgyis csak az orvosok látják,meg a főorvos fia aki kefélik az asszonyomat.

pár évre rá amikor megint terhes lett már nemcsaj az orvosok jártak be kefélni,hanem mások is,mert a főorvos felesége akivel időközben jóba lett az ő kanijai és barátnői is használták a feleségemet,mint egy jobbfajta prostit. Pár évre rá az egyik kuncsaftja elkezdte a fővárosba futtatni és négy év alatt több mint húszezren dugták meg ami azt eredményezte,hogy ki kellett venni a méhét és soha sem lehetett többé gyereke. Ettől kezdve már megszámlálhatatlanul kefélt mindenkivel.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa