Xavér - Feleségem török kurva is lesz
Sógornőmet kértem rá
A sógornőm rendszeresen kijárt törökbe vásárolni és kurválkodni. A feleségem mindig egy barátnőjével ment Velencébe a karneválra és ő is azt tette,mint a sógornőm,de pénzt is hozott haza ezért bármikor bárhová elmehetett,mert a szétkefélt pináját mindenki szívesen kefélte.Eleinte Pestre járt kurválkodni és három évig masszőrködöt vagyis betanulta a kurválkodást,pedig mindig mondtam neki nem kéne betanulni,mert már így is sokat tanult lánykorában az usában.

Az egyik alkalommal a sógornőm becsengetett és mondta itt akar aludni,mert már nem megy haza mivel nincs busz amivel hazamenne. A nejem nem volt itthon éppen Pesten kurválkodott. Mondtam neki semmi akadálya és megmutattam hol fog aludni,mire fogta levetkőzött egy szál bugyira és bement fürödni.Mivel nem zárta be az ajtót bementem hozzá,hogy megbasszam,mire fel volt háborodva és utasított,hogy menjek ki. Mondtam neki inkább engedjen be a lába közé,mert mit számít,ha egyszer más is megbassza nem csak a kanija a férje mellett.Ha megengeded,hogy megbasszalak elviheted a feleségemet törökbe vásárolni és ha ügyes vagy a török kanijaiddal megkefélteted a feleségemet akár pár napra még a kupiba is beadhatod. Ez már szöget ütött a fejében és belement.

Persze csak gumival keféltem meg ,mert nem akartam semmit felszedni tőle. Nagyon jól esett,mert már régen nem basztam a feleségemmel sem. Úgy is volt. Eleinte ugyan tiltakozott, de a végén belement és amikor két hét múlva hazajött elmondta,hogy a sógornőnk bemutatta két hapsinak azok elvitték egy kuplerájba és másoknak is átengedték.Egy hétig ott voltam az egy hét alatt jóformán naponta legalább húsz férfi baszta meg és sok ékszert,meg pénzt kapott, de elköltötte a gyerekekre.

Hozott magáról egy háromórás videó kazettát amit csináltak róla.Hát abban volt minden,női nyalakodás,négy férfi kefélte ,de úgy,hogy ketten voltak a pinájában,majd ketten a seggébe,fajtalankodott a disznókkal, a kutyákkal, a lovakkal.A gecit szinte pohárból itta, minden elképzelhető módon kefélték.

Mondta legközelebb megint elmegy mert ez is van olyan jó mint az olasz kefélés. Nem gondoltam volna,hogy ennyire lázba jön.Mikor mondtam a sógornőmnek az is el volt ájulva,mert egyszerűen nem akart hazajönni.Három hét múlva megint elmegyünk és lehet hogy nem is jön vissza ha megint olyan jól érzi magát.Sajnos visszajött és attól kezdve én labdába se rúghattam,mert ide jártak a törökök baszni vele.

Mivel egyre több szexi holmikba járt és kedvet kaptam nézegetni mindig felvettem magamra valamit a ruhái közül. Régebben mégy gyerekkoromba sokszor csináltam ilyet, persze amikor kimentem az utcára a legelső koma már be is húzott egy kapualjba és megszoptatott.Mikor megint elment egy hétre felvettem a szexi bugyiját és a szexi szoknyáját,blúzát és elmentem az éjszakába ahol három srác elkapott bevitt egy lakásba és szájba baszott,majd bekapták a farkamat és véresre szopták és annyiszor élveztettek el,hogy legközelebb csak két nap múlva állt fel a farkam. Persze nagy örömömre rengeteg gecit nyelhettem.Szerencsére nem fertőzöttem meg. ezért amikor megint nemzőképes voltam elmentem megkeresni a srácokat és kiszívtam a farkukat.

Mondtam neki ha megbasszák a feleségemet és ő nem igényli a gecijüket lenyelni én hajlandó leszek mindig rá.Sokszor volt,hogy élvezhettem ahogy baszták és szoptatták. Persze a seggét is kitágították,mert legtöbbször ketten voltak a segglyukába. Pár hónappal később az egyik fiatal srác apja is megbaszta a feleségemet, de az aztán négy hónapig minden éjszaka nálunk aludt amikor megbaszta a nejemet és általában úgy aludtak el,hogy a nejem szájba vette a srác farkát mint a cumit. Néha én is leszoptam amikor lehetőségem volt rá.Igazi pervez kurva lett abból a fiatal csajból akit feleségül vettem.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa