Imre - Házasságom alatti félrekeféléseink 1
Imádjuk a pervez élményeket
Még fiatal házasok voltunk a mikor az egyik ott lakó medika akivel jóban voltunk feljött hozzánk a legújabb kanijával. Nekem nagyon megtetszett a srác és pláne amikor elmondta,hogy fotós és már sokszor lefényképezte a Katit és mutatott egy pár képet róla, de csak némelyik volt egy kicsit is pervez. Iszogattunk,majd mondta ki szeretne menni a Wc re mire Kati is felemelkedett és mondta,majd ő megmutatja hol van. Ahogy kimentek a szobából és bezáródott az ajtó odaszóltam a férjemnek,látod ezzel a sráccal szívesen lefeküdnék.Az fel volt háborodva,de a feleségem vagy ,mire közöltem na és a házban már 14 sráccal lefeküdtem és igaz nem tudtál róla.

Ez a srác különösen azért is tetszik,mert ahogy elkezdte simogatni Kati combját láttam a nadrágján,hogy a farka kezd növekedni, Ezért majd ezt is megoldom. Mondta a férjem emeljem fel az otthonkámat most mire felemeltem erre odajött és lehúzta a bugyimat és közölte légy szíves úgy üljél,hogy kilátszódjon a combod,meg a szőrös pinád is. Hagy kapjon egy kis előleget a fotós. Mikor visszajöttek vagy tíz perc múlva mondtam a srácnak azt hittem már belefulladtatok a Wc-be.

Csak nevettek és akkor a fotós közölte amikor végeztem Kati ráült a szerszámára egy kis élvezetért. Erre fogta a Kati szoknyáját és félrehúzta és kilátszott a csupasz puncija. Ette Kati megkérdezte ez mire volt jó mire én is félrehúztam a nejem otthonkáját és neki is látszott a szőrös picsája. ezt én is megtudom csinálni. Mind a négyen elkezdtünk nevetni,majd a fotós Laci közölte lenne esetleg kedvünk kimenni hozzá nagyon szívesen csinálna rólunk felvételeket. Ideadott egy névjegykártyát és erre a nejem kért ő is egyet,majd megbeszéltük,hogy felhívjuk valamelyik nap és kimegyünk a déli órákban.

Persze Kati rögtön visszahúzta a szoknyáját a férjem meg intett,hogy én ne húzzam vissza. Így amíg ott voltak a srác gyönyörködhetet a pinámba ami nekem is tetszett. Pár nap múlva kimentünk és alig hagytuk el a várost rögtön felhúzta a szoknyámat a férjem és megkért gomboljam ki a blúzomat,hogy simogatni tudja a melleimet. Mindig ezt szokta csinálni és egyáltalán nem zavarja,hogy bárki aki megelőz minket vagy elmegyünk egy nagyobb jármű mellett akár busz is, mindenki láthatja a pinámat meg a melleimet. Ez neki külön élvezetet okoz különösen ha alkalmanként bekapom a faszát amit mindig ki kell szabadítanom a gatyájából.

Persze mikor megérkeztünk a kisvárosba addigra rendesen meg kellett magamon igazítani mindent és a férjem faszát is vissza kellett dugnom a gatyájába.Annyira megszoktam már .hogy lassan nem kellett figyelmeztetnie ezekre a pervez dolgokra. Mikor megérkeztünk a fotós rögtön megdicsérte a feleségemet és megsimogatta a fenekét. Bemutatta a két segédjét is mindegyik szép sudár fickó volt és látni lehetett,hogy áll a farkuk a gatyájukba. Felgyújtották a lámpákat majd csinált kettőnkről felvételt és a feleségem lassan kezdte kigombolni a blúzát miközben a Laci állandóan fényképezett.

Lassan lekerült róla a blúz,majd a melltartó is és megmutatta teljes valóságában a melleit amik kezdtek lassan ereszkedni,m mert egyébkánt is meg voltak duzzadva a sok tejtől ami benne volt. Lassan kigombolta a szoknyája derekánál a gombot,mire az elkezdett lecsúszni és kilátszott a selyem bugyija ami eléggé átlátszó volt. Ekkor levetkőztetett engem is és amikor már csak a gatyám volt rajtam kivette a farkamat és bekapta. Teljesen leengedte a torkára a huszonhat centis farkamat és közben lehúzta a gatyámat és elkezdte markolászni a tökömet. Mikor megunta levette a bugyiját is miközben megfordult és megmutatta a fényképezőgépnek a szép formás fenekét ahogy a farpofák szétnyíltak látni lehetett,hogy a segge is baszható mert nem zárult rendesen a segglyuka.

Mikor teljesen lent volt a bugyija megfordult és megmutatta ellőről is magát a szőrös puncijával.Persze lassan Laci is levetkőzött és a másik két srác kezdte tovább a fényképezést.Amikor odajött mellénk,megfogta a feleségem egyik mellét és a kezébe adta a nagy vastag faszát is. A Lacinak a faszának a feje köbe volt metélve,mire a feleségem megszólalt valahogy tudtam,hogy ilyen szép faszod van és lehajolva bekapta a faszát. Majd megszívta és felállt közölte velem látod az ilyen szerszámokat szeretem igazán amelyiknek nincs a fasza fején bőr és nem irrigálja a seggem lyukát sem.

Pár perc múlva már a kanapén feküdtek és elkezdte baszni a nejemet, majd az kivette a pinájából a Laci faszát és bekapta,majd visszatette a nagy picsájába, mikor a gecivel teleengedte a pináját és kivette a srácfaszát a puncijából megint bekapta és addig szívogatta, harapdálta amíg megnőtt és a seggébe engedte,hogy azt is megbassza. Már javában rángatózott a Laci farka a seggében amikor odahívott és közölte látod megmondtam,hogy le akarok feküdni a Lacival és jól is esett ez a kefélés.

Majd felállt és odament a fotóssegédhez,hogy ti nem akartok velem baszni,mire közölték ,hogy szeretnének és megkérte Lacit mutassa meg a nekem,hogy kell a gépet használni és a két srácot is magába vezette .Laci ekkor a szájába dugta a faszát a másik két fotós meg az egyik a seggébe a másik a pinájába dugta és elkezdtek baszni,mint egy belevaló kúrva. Énnekem meg folyton kattintani kellett a gépet és rengeteg felvételt csináltam róluk. Mikor a nejem megunta a baszási sorozatokat felállt és közölte le akar zuhanyozni.

Mielőtt kimentek zuhanyozni Laci odament egy kamerához és leállította. akkor derült ki,hogy felvételt csinált az egész három órás szexpartiról. Mondta mire kimegyünk legközelebb már ad egy teljes másolatot,hogy otthon is meg tudjuk mutatni milyen csodálatos asszony Bözsi.
De ez már egy másik történet amikor végignézhettük a felvételeket is.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa