Nagy Tesó - Egy váratlan délután
Felfedezéseim a kishugom szobájában...


A történet, amit el szeretnék mesélni még néhány évvel ezelőtt, 21 éves koromban történt. Akkoriban jöttek mentek a barátnők, ki hosszabb, ki pedig rövidebb ideig maradt. Adódtak azonban hónapok, amikor nem volt szerencsém, s így be kellett érnem saját magam kényeztetésével.

A történethez hozzátartozik, hogy mindig is kíváncsi típus voltam. Képzeletben sokszor eszembe jutott olyasmi is, aminek talán nem kellett volna. Ez vezetett azonban ahhoz is, amit most készülök megosztani veletek.
Történt egy nap, amikor is a szokásosnál korábban értem haza, hogy nem találtam otthon senkit. Lepakoltam a cuccaimat az előszobában és felmentem az emeletre, ahol én és a hugom szobái voltak egy folyosóval összekötve, illetve egy fürdőszoba. Felmentem a lépcsőn és a szobám felé vettem az irányt, ám egy pillanatra egy halk, de annál jellegzetesebb hang ütötte meg a fülemet. A 19 éves hugom szobájából jött.
Kíváncsiságtól vezérelve kitártam résnyire nyitott ajtaját és néhány másodperc után meg is találtam a zaj forrását. Íróasztalán a bekapcsolt számítógép világított. Furcsa, gondoltam, ha egész napra elmegy, általában becsukja az ajtót és nem hagyja futva a gépet sem. Ma azonban látszólag mégsem így történt. Valószínűleg sietős dolga akadt a városban.
-"Ha már itt vagyok..." - tűnődtem magamban. "Akár körül is nézhetek, mit rejteget." Így hát fogtam magam és leültem a gép elé. Megnyitottam a Sajátgépet és elkezdtem szorgos kutatómunkámat a mappák között. Nem is tudtam igazából mit remélek, vagy mit keresek. Hamarosan azonban valami olyanra leltem, amire legvadabb álmaimban sem mertem volna gondolni.
Első ránézésre csupán ez is egy képekkel teli mappa volt a többi között megbújva, ám amint megnyitottam elképesztő látvány tárult elém. A hugom volt az. Különféle pózokban. Anyaszült meztelenül. Néhány képen volt rajta egy kevés fehérnemű; egy falatnyi tanga vagy egy nem sokat rejtő melltartó, esetleg egy kihívó harisnya. De ami a fotók nagy részét illeti... nos azok annál nyilvánvalóbban hirdették: a hugom igazi nővé érett.
Első megdöbbenésemet követte a gondolat; aranybányára leltem. És valóban a különféle dátumokkal ellátott képekből legalább harminc vagy akár negyven darab is lehetett. Megnyitottam hát az elsőt, nagy levegőt véve, de ami ott fogadott arra úgysem tudtam felkészülni. A szívverésem felgyorsult, légzésem szinte megakadt egy pillanatra, amint hugom fedetlen és gömbölyű, huncut kis mellei bukkantak elő. Ha nem tudtam volna teljes bizonyossággal kihez tartoznak, azt hittem volna legalább korombeli lánynak kell lennie. Nyeltem egy nagyot, majd a következő képre léptettem.
Újból az előbb látott mellek köszöntöttek, ám most kissé alulról fényképezve. Így talán még inkább kiemelve szinte tökéletes méretűket és a csodás kis mellbimbókat is. Csodálatos volt. Ami ezután következett, az maga volt a méltó folytatás. Az én ártatlan kis hugom most a hasán feküdt, fenekét kissé kitolva, pucsított és huncut vigyor kiséretében üzente; nézd a popsimat és ismerd be, hogy tetszik. Szinte lenyűgözött a látvány és éreztem, hogy nem bírom sokáig magamban tartani a feszültséget. Körülnéztem és miután meggyőződtem, még mindig egyedül vagyok, kivettem a farkam boxemalsómból és lassan, ütemesen elkezdtem húzogatni rajta a bőrt.
Majd lapoztam. Újabb fotó fogadott az én remekbeszabott kishugom imádnivaló fenekéről. De immár állva, hátsóját megintcsak a kamera felé tolva incselkedett. Mintha csak kért volna; "Gyerünk, tedd be nekem! Mire vársz?!" Abban a pillanatban, esküszöm, ha ott állt volna előttem, talán eleget is tettem volna parancsának. Már így is alig bírtam uralkodni magamon, éreztem amint egyre inkább erőt vesz rajtam a mindent elnyomó szex utáni vágy.
A következő képre léptem és itt fogyott el véglel az a maradék, nagyon kevés önuralmam is, amit csodával határos módon sikerült megőriznem. Ugyanis, bár 21 éves koromra láttam már egy-két dolgot, egy gyönyörű, káprázatos és simára borotvált szűk punci látványa teljesen megbabonázott. A tudat, hogy ez az én hugom és, hogy mindez minden egyes nap karnyújtásnyira volt tőlem egyszerre vezetett a feltartóztathatatlan orgazmusomhoz. Felnyögtem és kilöveltem forró spermámat. Jutott belőle a lábamra, a nadrágomra, a kezemre és egy kevés még a padlóra is. Hátradőltem és mélyeket lélegeztem, muszáj volt visszanyernem az öntudatom. Pár futó pillantás még a rózsaszín szemérajkakra, a formás combokra, melyek körülölelték és a csillogó, kissé nedves puncibejáratra elég volt, hogy újra érezzem, amit az előbb.
Hirtelen azonban elfogott a bűntudat, amely talán egész idő alatt ott lappangott bennem, s most, hogy testi vágyaimat kielégítettem, újra a felszínre tudott törni. Bezártam az mappát és úgy hagytam mindent, ahogy véleményem szerint érkezésem előtt volt. Behajtottam az ajtót résnyire és átmentem immár a saját szobámba...

A történet itt nem ér véget, hiszen ami ezután jött, az volt az igazi beteljesedés. Olyasmi, amire azelőtt sosem gondoltam vagy mertem volna gondolni. A katarzis, amire egész addigi életemben vártam, bár én magam sem tudtam róla. Folytatása következik...
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa