Georgi - Élvezetek sorozata
Basszák a feleségemet amit élvezek
Mikor megismertem a későbbi feleségemet az közölte,hogy ő nem szűz és amikor elvették a szüzességét még a pináján nem nőtt szőr. Lassan annyira megszerettem a keféléseket,hogy aki akart mindenki megkefélhetett a falúba. Persze a szüleim is pár évre megtudták,hogy a falú kurvája vagyok, de amikor felelőségre akartak vonni azt mondtam ti is megbaszhattok. Kaptam két pofont,majd az apám gerincre tett és meghágott,az anyám meg elkezdte nyalni a pinámat és kiszívta belőle az apám gecijét. Már akkora túl voltam az három öcsém kefélésén.

Az iskolába a diákok és a tanárok is rendszeresen megbasztak,majd mikor a rendőrök rajtakaptak egy fiatal sráccal bevittek a kórházba és küretet végeztek el rajtam.Később egy közeli városba mentem tanulni és ott is majdnem minden fiúval létesítettem szexuális kapcsolatot.Az iskola elvégzése után a barátnőmmel közösen és az annak a nővérével kimentem az usába egy szex clubba ahol napi rendszerességgel keféltek bennünket.

Én mindenbe benne voltam,így az animálba is és nagyon élveztem amikor a kutyák ,a lovak , szamarak meghágtak. A srácok geciét mindig is imádtam és megkóstoltam a kutyákét is ami egyre jobban ízlett,hisz együtt éltem két nagy dán doggal azok meg minden éjszaka meghágtak legalább kétszer. A lovaknál a pónikat szerettem leginkább, mert azoknak hosszú, de vékony fasza volt és jó mélyen érezhettem a gecijük kirobbanását a méhemnél. A nagy lovak hamar szétfeszítették az amúgy is könnyen táguló nagy pinámat és amikor már készültem hazafelé hat év után a harminc öt centis lófasz is eltűnt a pinámba.

Rengeteg filmet csináltak rólam amit én természetesnek is vettem, hiszen egyrészt ezért is jöttem ki,hogy a világba lássák mennyire szeretem a faszt és a tartalmát. Nem egyszer orgiákat rendeztünk a stúdióba ahol hat nyolc srác is felváltva kefélt aminek nagyon örültem. Mikor elindultam hazafelé már csak egyedül maradtam a barátnőim vagy hazamentek vagy ottmaradtak és férjhez mentek.

Engem rávettek,hogy hajón jöjjek át Európába és fizetnek mindent egy hat tagú társaság. Persze a hajón nemcsak a hat kanival keféltem,hanem majdnem minden tisztel,inassal és más utasokkal is.A melleim kifejlődtek míg odaki voltam bár egy kicsit megereszkedtek amin nem lehetett csodálkozni,mert nagyon szerették szívni markolászni azokat kefélések alatt is.Voltam lányokkal is és élveztem az őkőlsexet is.A mai napifg is nagyon szeretem kinyalni a női pinát miután teleengedték a srácok a gecivel.

Itthon férjhez mentem és a férjem baráti és családi körében akivel csak lehetett keféltem,meg nyalakodtam. A férjem unokaöccse naponta kétszer is megkefélt és mindig vagy a számba vagy a seggembe élvezett el, bár volt,hogy felcsinált, de ilyenkor elvitt az apjához aki kikapart. ott is rendszeresen nyaltam a pinát is,hiszen a nővérével és az anyjával akikkel házaséletet is éltek azokat is rendszeresen baszta én meg nyaltam nekik még akkor is amikor az anyja megvénült.

Ha elmentünk a nyaralójukba ott aztán volt olyan két három nap amikor szinte megállás nélkül jöttek a srácok és szétbaszták a pinámat vagy a seggemet is.A férjemet arra használtam,hogy sokszor ha fájdalmas volt a kefélés akkor megengedtem neki,hogy kinyaljon és a nyelvével simogassa a pinámst, smi neki nagy élvezetet okozott. Megtanítottam gecit szívni,nyalni és rákapattam a kanijaim faszára is, mert valahányszor valaki negkefélt mindig a férjem szájába engedte bele a spermáját aki már ott volt mellettem nyitott szájjal.

Mostanában csak egy olyan bő ruhát hordok ami áttetsző és ingerli a férfiakat, mert az elmúlt héten többször is bevontak egy kapualjba ahol felemelték a hosszú ruha alját a nyakamba és mivel bugyit se hordok szívesen könnyen meg tudnak baszni,hiszen a pinám se zárul be rendesen.A nyáron azzal szórakozott a férjem,hogy csináltatott egy olyan ruhát nekem ahol a szoknyarész elöl megvolt, de a seggem és a pinám kilátszott és így sétált velem és fogta a vállamat amikor hátulról bárki belém nyomta a faszát.

Egy hónap alatt vagy háromezer férfi kefélt meg és én még az életben nem voltam olyan mocskos kúrva mint abban a hónapba. Még a rendőrök is beszálltak néha azok is megbasztak, de volt olyan állat is amelyik a verőrúdját dugta belém majdnem teljesen.Abban a hónapban tuzennyolc elkelommal olyan hevesen kefélt meg pár állat,hogy azt hittem szétrepedek mert amikor megerőszakolnak nem fáj így a kefélés,
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa