Johanna - Ismerkdés Új szerelem
imádok baszni.
Mikor megismerkedtünk a másik két párral a víz mellett akiknek a férjeik vetették le a melltartórészt a bikininek bementünk a vízbe fürödni és élveztem ahogy lengenek a melleim és a két fiatal asszonnyal a kemény mellükkel. a két férj rögtön elkezdte markolászni a melleimet és amikor rájuk szóltak a feleségeik csak röhögtek és mondták ott a férj annak adjátok a kezébe. Erre a két asszony lehajolt és levette a bugyit és összekötözték,majd az egyik a nyakába vette és a férjemet magukhoz húzták és tótágast állva mutogatták magukat.

Erre a férjek odamentek hozzájuk és mindegyik kapott egy pofont. erre a csajok fogták és kimentek a partra csak úgy meztelen és elkezdtek sétálni mindenkinek mutogatni magukat.Persze ebbe már én is belementem,majd megfogtuk a cuccainkat és felmentünk a szállásra .Ahogy sétáltunk mindenki megbámult minket,sőt az egyik kertes házból kijött három srác és megfogdosta a melleinket ami igazán jól esett. Mikor felértünk bementünk az egyik szobába és nekiálltunk nyalakodni. Úgy feküdtünk le,hogy mindegyikünk nyalta a másik pináját és engem felváltva nyalt a két asszony,mert az én pinámba befért a kezük és élvezték is ezt.

nemsokára feljöttek a férjeik is és engem az egyik férj vett kezelésbe,míg a másik férj a barátja feleségét kezdte baszni,és így a férjemnek a másik asszony maradt ők pedig egy nagyot keféltek.Mikor szóltam a férjemnek,hogy menjünk haza mondta menjél el valakivel és szórakozzál vele vagy velük nekem van egy csodás kis asszonyka aki igazán ki tud elégíteni. Erre a komával akivel keféltem átmentünk hozzánk persze csak úgy meztelenül.

Ettől kezdve három hétig a két fiatallal voltam éjjel nappal és valamelyik folyton kefélt.A vége felé már egyszerre baszták a pinámat, az egyik elölről a másik hátulról. Nagyon élveztem,hogy végre két fasz is elfér a szétkefélt pinámba.A melleim és az egész testem teljesen ki volt szíva. Mondtam a srácoknak,hogy ez az igazi nyaralás,hogy végre annyit baszhatok amennyi jól esik és kár,hogy nem lakunk egy városba,mert folyton a farkukon lennék. Mondták szeretnének felcsinálni,mert biztos,hogy a feleségeink fel lesznek csinálva, de mondtam neki ez sajnos nem lehetséges mert nekem nincs méhem ki kellett venni,mert egy néger úgy meghágott,hogy kiszakadt és majdnem elvéreztem.

Rengeteg gecit nyeltem,de persze ettől nem lettem terhes. sokszor elmentünk moziba és ott is mindig megdugtak felváltva és táncolni is elmentünk ahol élvezték,hogy nincs rajtam bugyi, de nem engedtek el senkivel sem táncolni.Néha láttuk a férjemet a strandon a két másik asszonnyal amikor jöttek vagy mentek haza vagy éppen a vízbe a férjem keze a két asszony bugyijának a feneke észén belül volt és persze melltartó nélkül sétáltak még hazafelé menet is.

Amikor elment a két pár közölték velünk,hogy még találkozunk és a lányok elmondták,hogy terhesek,mert sikerült felcsináltatni magukat,hiszen a két srác nem tudta egyiküket sem felcsinálni. Pár hét múlva meglátogattak személyesen és a két asszonynak már domborodott a hasa különösen amikor levették a ruhájukat és meztelenül jöttek be a fürdőszobából. Mondták nem szégyellik magukat,hiszen láttuk meg éreztük is egymást és nagyon örülnek annak,hogy gyerekük lesz. Mindkét férj úgy vigyáz rájuk,mint a hímes tojásra. A két férj is nagyon hálás volt,mert kiderült egy vizsgálaton hogy bár feláll a farkuk és jól esik velük baszni mindenkinek,de nem tudnak felcsinálni senkit,mert a magjaik nem nemzőképesek.Egy betegség miatt.

Mivel mindig is barátok voltak amikor az egyik beteg lett hiába tiltották el egymástól a két srácot mindig együtt voltak és elkapta a másiktól is a betegséget aminek a következménye a nemző képtelenség.Most már persze rengeteg asszonyt meg lányt megbasznak a férjek és mivel úgysem tudnak senkit felcsinálni nem féltékenyek.Pár hónapra rá kaptunk értesítést és egy hét különbséggel mindegyik végre igazi asszony lett mert a két férj nagyon örült,hogy fiúk született. Kaptunk egy fényképet minden családról aki meztelenül fekszenek és mellettük van a kis lurkó is meztelen. Mikor az egyik alkalommal eljöttek közölte a két asszony,hogy a fotós mestert sikerült behálózni és rendszeresen basznak vele sőt néha a barátaikkal is kefélnek, de kacsingatnak arrafelé,hogy pénzért dugjanak,mert a férjeiknek nem eléggé vastag a pénztárcájuk csak a farkuk.

Mostanában közölték rákapatták a férjeiket a srácok faszára és amikor megbasszák őket a férjeik leszopják a kanijaikat, nehogy felcsináljanak.nem akarnak másik gyereket. Elmondták még,hogy a gyerekkel mindkettőjüknek a mellbősége a 90-rül 110 re ment fel és alig csökkent amióta nem a gyerekeik szopják ki a tejet belőlük. Meg is ereszkedtek és a köldöküket verik ami nem igazán kívánatos ráadásul meghíztak és teljesen elkorcsosultak. Az orvosok mondták,hogy le kéne fogyni és abbahagyni a szoptatást, mert már négy évesek a srácaink, de még a kuncsaftjaink imádják,hogy kefélés közben tejet szopnak a mellünkből.

Az apám amikor meglátott véletlenül az anyámmal meztelenül teljesen kiakadt,hogy mennyire eltorzultam és alig akart megismerni.Most ott tartok,hogy van egy orvostanhallgató arab koma aki rendszeresen kefél és lehet hogy elmegyek vele haza két hétre.Mindenki azt mondja ne menjek,mert el fog adni valamelyik kupiba és sose tudok hazajönni, de annyira megundorodtam a testemtől,hogy már az érintésére is rosszul vagyok.

Ez volt az utolsó levél tőle.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa