Dódi - imádott feleségem
Megtanított nyalni és ne legyek féltéken
Mikor megismerkedtünk még nem gondoltam volna,hogy a későbbi feleségem többet fog mással baszni mint velem.eleinte nem zavart,hisz már a nászutunkon is annyira kimerített,hogy még a mással történt keféléskor is elaludtam.Mikor legelőször sikerült lehúznom a bugyiját megkért nyaljam ki a pináját,mert azt nagyon szereti.Megkérdeztem tőle ami eléggé hülyén hangzott szűz vagy. Mondta talán még 12 évesen még az volt, de azóta több százezren megbasztak már. Ez a dolog valahogy kiesett az emlékezetemből és nem is kérdeztem többet rá.Az anyám kérdezte, de közöltem vele,hogy nem volt szűz amikor lefeküdtem vele.

Mikor elkezdtünk járni és másik albérletbe költözött rendszeresen feljártam hozzá kefélni sőt nem egyszer amikor jönnie kellett a menstruációnak mindig nyaltam a pináját és a kezemmel is bányáztam,hogy a görcseit enyhítsem.Igaz egyszer majdnem a számba ment az eleje, de később amikor már rávett egyéb pervez dolgokra is már nem is volt olyan rossz. Mindig azzal kezdődött a szeretkezésünk,hogy elkezdtem simogatni és levettem a blúzát,majd melleit simogattam szívtam,sokszor az egész mellét bekaptam a számba és elkezdtem harapdálni és legszívesebben leharaptam volna annyira ízlett a vére is. lassan lehúztam a szoknyáját és a bugyiját. Lassan leszoktattam a nagy bugyikról is mert amit hordott az magasabban volt,mint a köldöke és eleinte francia bugyit vettem neki később tangát, de a vékony pántost sose szerette.

Már a nászutunkkor sikerült lebeszélnem a bugyiról,mert sokkal szabadabban lehetett vele kefélni. ezt nagyon sokáig kb a negyvenes évei végéig be is tartotta,ami nekem meg másoknak is nagy örömöket adott. Volt egy alkalom amikor a Mátrában voltunk,hogy egy ifjú házasok buliján nyolc pár jött össze és a végén már olyan piásak lettünk mindannyian,hogy a lányokat meztelenre vetkőztettük és majd mi is levetkőztünk. Persze mindig cserélgettük a párokat,hisz jómagam is hat fiatal csinos asszonyt hágtam meg. Már amikor felébredtünk és felöltözve hazamentünk a kádba közölte a feleségem,hogy őt mindenki megbaszta és két asszonnyal is nagyot nyalakodtak.

Ez közlése szerint nem számított megcsalásnak,mert ettől kezdve minden harmadik nap megint közös keféléseket folytatunk mindnyájunk nagy örömére. Fantasztikus volt ahogy kefélt mással a feleségem és amikor egymás után négyen megbaszták és végignéztem,majd odamentem hozzá és megköszöntem a szép élményeket.ez a bulizás három hétig tartott és a végén két másik párral akik abba a városba laktak ahol mi folytattuk a közös bulikat bár két párnak a szüleit is bevontuk a bulinkba. Ilyenkor nem számított,hogy az anyjával kefélt valaki vagy a lánya kúrt az apjával.

Ez aztán lassan elmaradt mert az egyik párt felcsinálta valaki és a párnak az anyja is terhes lett valakitől,vagy valakiktől.Sajnáltuk,mert szép üde látvány volt és akárcsak a feleségem én is nagyon élveztem a félrekeféléseket,mert ez nem számított megcsalásnak és nagyon jó volt ahogy markolásztam és harapdáltam az asszonyok melleit. Nagyon tetszett amikor a feleségem leszopott egymás után négy srácot és a gecijük teletette a száját,majd ő élvezettel forgatta a szájába,majd lenyelte. Később amikor én kezdtem el kefélni a seggét és megfogtam a fejét,hogy szájon csókoljam érezni lehetett a srácok geci ízét a nyelvén.

Amikor szétváltunk és megjött a nejem vérzése elkezdtünk egymással is rendszeresen kefélni,hogy mielőbb sikerüljön gyereket csinálnunk. Közben saját lakásba költöztünk és sokszor volt,hogy a kis szobába ahol sose volt elhúzva a függöny mindig ott keféltünk a szomszédok és a mi nagy örömünkre mert a villany is mindig égett.Ezt a szórakozást amikor odaköltöztünk az egyik szomszéd ház lakója hívta rá a figyelmünket,mert közölte, hogy ő mindig is így szokott a feleségével és a menyével kefélni,hogy bárki láthassa őket.

Eleinte furcsa volt,hogy a szomszéd nyíltan megmondta,hogy a menyével kefél, de elmondta,hogy a fia inkább a fiukkal szeret kefélni és csak nagy nagy könyörgésre hajlandó a nejével közösülni,hogy gyereket csináljon neki. Inkább átengedte az apjának amin az anyja is felháborodott, de később amikor a neje is mindig félrelépett elfogadta a család,hogy a menyével is jóba van. A második gyerek meg az apósától lett.Később megdugta az én asszonyomat is, de szerencsére nem csinálta fel.

Amikor megszületett az első és majd a második gyerekem is a gyerekorvos aki rendszeresen jött megvizsgálni a kis gyerekeimet rákapott a feleségemre és később ez odáig fajult,hogy még előttem is sokszor megbaszta, de a gecit mindig a nejem szájába ürítette. Az egyik alkalommal és is beszálltam a nejem kefélésébe amikor a doktorral is basztak és a végén nem a feleségem szájába ürítette a zacskója tartalmát,hanem az én számba nyomta a faszát a nejem segítségével. Ez volt az első idegen geci a torkomon és a nyelvemen is. Ettől kezdve rendszeresen félrekefélt a feleségem és a srácainak a geciét mindig a számba élveztettek el amit később már én is igényeltem.

Az orvos meghívott egy orvosbálra bennünket ahol este nyolctól reggel ötig tizenhatan baszták meg a nejemet és szoptatták meg.A tizenhat srácból egy volt aki egy évig kitartotta nejem mellett, de a végén azért hagyták abba mert a koma úgy megbaszta a nejemet,hogy kiszakadt a méhe mert közben terhes lett a sráctól. Mivel már annyiszor kaparták ki,hogy nem lehetett kikaparni ki kellett vennie a méhét. Ezért hat hónapig nem lehetett vele házaséletet élni és a kanija ezt nem bírta ki és elhagyta a feleségemet.

Sokat nyavalygott emiatt,hiszen hozzászokott a srác harminchat centi hosszú és nyolc centi vastag faszához. Ez egy néger srác volt. Az elmúlt két éve még a kanija szülei és a két testvére is eljött meglátogatni a kaniját és azok is kipróbálták a feleségem pináját,sőt majdnem baj lett,mert az egyik a seggét is meg akarta baszni de kirepedt és vérzett és ezért mentőt kellett hívni. Elvitték a nejemet,majd rendbe tették és amikor meglátogattam az orvos közölte,ha lehet egy teljes évig ne dugja meg a seggét,mert eléggé nehezen fog meggyógyulni a segge lyuka.

Amióta megszakadt a négerrel való kapcsolata még velem sem hajlandó dugni, de már el akartam válni,de a gyerekeim megígérték,nagyon el fog valaki verni,mert nem akarják,hogy a nejem bánatos legyen. Így nem maradt hátra csak a nyalás és a mások megkefélése utáni geci nyelés.

Hát ilyen életem van,bár még ezek után is imádom a nejemet és ha ráülne a számra az életem rögtön megváltozna,hiszen sajnos alig lehet olyan asszonyt akár vénséget is találni aki hajlandó megengedni,hogy kinyaljam a pináját. A nejem egyik munkatársnőjét amikor az egyik alkalommal hazavittem meg akartam csókolni és megfogni a százas melleit nagyon összeszidott és amikor a férje hazajött elmondta neki,mire a férj közölte igazán örült volna ha látja,hogy velem szeretkezik a felesége. Erre kapott egy irgalmasan nagy pofont,mire a férje megfogta a ruháját és a fejére húzta az asszonyának,majd ledöntötte a ágyukra és a kutyájukkal megkeféltette.

Ezt könnyen megcsinálhatta,mert az asszony se hordott bugyit és a kutyán is látszott nem először keféli az asszonyát. amikor a kutya a nőbe belenyomta a vastag faszát a gömbjét is belekényszerítette ami nagyon szép látvány volt. hiszen maga a göb amit belenyomott a pinába az 14 centi lehetett kb és eszméletlenül nagyot sikított a neje.A férj erre a ruhát lehúzta az asszonya fején sőt a melltartóját is levette amiért megint patália lett. Ekkor elővette a faszát és rászólt a nejére nyissa ki a száját,majd teleélvezte azt és lenyelette.

Mondta nekem is élvezzek bele és dugjam meg de a neje közölte megmondja a feleségemnek,hogy leharapta a férje faszát,mert a szájába élveztem.Persze a gecit lenyelte és mikor látta,hogy még áll a farkam megkért megint dugjam meg a száját.Ettől kezdve rendszeresen szopik a csaj és megbaszhattam nemcsak a pináját, de a seggét is.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa