Dódi - Párcsere a gyerekekkel
négy napos kefélés
Még fiatal házasok voltunk amikor a nejem elment vidékre dolgozni. A főnöke az egyik szombaton délelőtt megjelent és a nejemet kereste,majd bevonultak a kis szobába. Nagy sóhajtások közepette bementem és ledöbbentem,mert láttam,hogy a feleségemen semmi ruha nincs csak a főnöke keféli. Mondtam ezt nem vártam tőled,miért eddig inden főnökömmel lefeküdtem és ezután is mindig kipróbálom őket milyenek az ágyban is. Menjél ki erre a címre és baszd meg a főnököm feleségét is hogy te is jussál idegen pinához.erre megfordultam és pár perc múlva már mentem is a közölt címre.

Ott az asszony alig akart beengedni, mivel csak egyszer találkoztunk még, de lassan megbékélt és mikor elkezdtem dicsérni milyen szép blúza van és csodáltam a lábait beengedett,majd leültünk az egyik szobába beszélgetni. közben ahogy leült az asszony a szoknyája szétnyílt és látni engedte a lábát teljes hosszába. Mondtam neki nagyon tetszik a szoknyája is,persze különösen ami alatta van,mert ilyen ruhát szerettem volna látni a feleségemen is mert ezt könnyen le lehet venni.

Megkérdezte mit csinál nálunk a férje mire elmosolyogtam és ebből kikövetkeztette,hogy kefélni ment talán ,majd mikor mondtam neki,hogy vízszintesen láttam őket amint összedolgoztak, felállt és a ruhája a bokájánál kötött ki. nem volt rajta semmi.Majd kinyújtotta felém a karját, erre átöleltem és megfogtam a melleit, Sokkal szebbek voltak a mellei mint a nejemnek.Nagyobbak voltak nem lógtak és úgy ugráltak mint a gumilabda. Megdicsértem az alakját,majd kihámozott a ruhámból és bekapta a farkamat. Lassan megkeményedett és csodálkozva vette tudomásul,hogy a farkam végén bőr van és nem csupasz. Amikor beleült az ölembe és elkezdtük a termékenységi táncot járni, pár perc múlva hangosan sikoltozott, hogy milyen jól esik neki ahogy feszítem a pináját.

Mikor megérezte a farkam rángásait lecsúszott róla és elkezdte teljes erővel szopni.Teljesen tisztára szopta,majd elkapta a fejemet és szájon csókolt. egyáltalán nem éreztem a szájában a gecim ízét. lenyelhette mert megint megkívánta a gecimet is amit szóvá is tett. Megkérdezte ki találta ki,hogy kimenjek hozzá.Mondtam neki a feleségem mondta és a férje adta meg a címet és közölte,hogy csak vasárnap este fog hazajönni. Erre teljesen kiakadt a csaj és ettől kezdve nem vett fel magára semmit és meztelenül voltunk az egész lakásban Elment kávét főzni közben észrevettem,hogy a szomszéd házból távcsővel figyelték amint főzi a kávét. Erre mikor szóltam neki közölte,hogy az a koma mindig figyel és sokszor felül az asztalra és a műfarkkal szokott élvezgetni úgy,hogy a koma élvezze.Nincs senkije és mindig saját magának veri ki és lenyalja a faszát.

Már megszokta.Mondta egyébként két nagy fiam van éppen táborba vannak egy hétre és majd csak hétfőn jönnek haza.Mutogatott fényképeket is magáról és a családjáról,de megmutatta azokat a képeket is akiket lefényképezett amikor a férje kefélte őket. A feleségemről is volt képe amiről én nem tudtam. Aztán mutatott képet a két srácáról ahogy a feleségemet basszák hárman az apjukkal, de volt egy kép saját magáról is amikor a saját fiaival és azok apjával kefélt.Sokszor van olyan este amikor mind a négyen otthon vannak és a lecke is kész bejönnek a fiuk és elkezdődik a családi kefélés is. Az apjukat is megbaszták már sőt a z apjuk is megbaszta már a két fiukat is és csak ezt azért meri elmondani,mert megbízik bennem,mert ha feljelenteném mindegyikőjüket elvinné a rendőrség.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa