Dódi - Párcsere a gyerekekkel
négy napos kefélés
Még fiatal házasok voltunk amikor a nejem elment vidékre dolgozni. A főnöke az egyik szombaton délelőtt megjelent és a nejemet kereste,majd bevonultak a kis szobába. Nagy sóhajtások közepette bementem és ledöbbentem,mert láttam,hogy a feleségemen semmi ruha nincs csak a főnöke keféli. Mondtam ezt nem vártam tőled,miért eddig inden főnökömmel lefeküdtem és ezután is mindig kipróbálom őket milyenek az ágyban is. Menjél ki erre a címre és baszd meg a főnököm feleségét is hogy te is jussál idegen pinához.erre megfordultam és pár perc múlva már mentem is a közölt címre.

Ott az asszony alig akart beengedni, mivel csak egyszer találkoztunk még, de lassan megbékélt és mikor elkezdtem dicsérni milyen szép blúza van és csodáltam a lábait beengedett,majd leültünk az egyik szobába beszélgetni. közben ahogy leült az asszony a szoknyája szétnyílt és látni engedte a lábát teljes hosszába. Mondtam neki nagyon tetszik a szoknyája is,persze különösen ami alatta van,mert ilyen ruhát szerettem volna látni a feleségemen is mert ezt könnyen le lehet venni.

Megkérdezte mit csinál nálunk a férje mire elmosolyogtam és ebből kikövetkeztette,hogy kefélni ment talán ,majd mikor mondtam neki,hogy vízszintesen láttam őket amint összedolgoztak, felállt és a ruhája a bokájánál kötött ki. nem volt rajta semmi.Majd kinyújtotta felém a karját, erre átöleltem és megfogtam a melleit, Sokkal szebbek voltak a mellei mint a nejemnek.Nagyobbak voltak nem lógtak és úgy ugráltak mint a gumilabda. Megdicsértem az alakját,majd kihámozott a ruhámból és bekapta a farkamat. Lassan megkeményedett és csodálkozva vette tudomásul,hogy a farkam végén bőr van és nem csupasz. Amikor beleült az ölembe és elkezdtük a termékenységi táncot járni, pár perc múlva hangosan sikoltozott, hogy milyen jól esik neki ahogy feszítem a pináját.

Mikor megérezte a farkam rángásait lecsúszott róla és elkezdte teljes erővel szopni.Teljesen tisztára szopta,majd elkapta a fejemet és szájon csókolt. egyáltalán nem éreztem a szájában a gecim ízét. lenyelhette mert megint megkívánta a gecimet is amit szóvá is tett. Megkérdezte ki találta ki,hogy kimenjek hozzá.Mondtam neki a feleségem mondta és a férje adta meg a címet és közölte,hogy csak vasárnap este fog hazajönni. Erre teljesen kiakadt a csaj és ettől kezdve nem vett fel magára semmit és meztelenül voltunk az egész lakásban Elment kávét főzni közben észrevettem,hogy a szomszéd házból távcsővel figyelték amint főzi a kávét. Erre mikor szóltam neki közölte,hogy az a koma mindig figyel és sokszor felül az asztalra és a műfarkkal szokott élvezgetni úgy,hogy a koma élvezze.Nincs senkije és mindig saját magának veri ki és lenyalja a faszát.

Már megszokta.Mondta egyébként két nagy fiam van éppen táborba vannak egy hétre és majd csak hétfőn jönnek haza.Mutogatott fényképeket is magáról és a családjáról,de megmutatta azokat a képeket is akiket lefényképezett amikor a férje kefélte őket. A feleségemről is volt képe amiről én nem tudtam. Aztán mutatott képet a két srácáról ahogy a feleségemet basszák hárman az apjukkal, de volt egy kép saját magáról is amikor a saját fiaival és azok apjával kefélt.Sokszor van olyan este amikor mind a négyen otthon vannak és a lecke is kész bejönnek a fiuk és elkezdődik a családi kefélés is. Az apjukat is megbaszták már sőt a z apjuk is megbaszta már a két fiukat is és csak ezt azért meri elmondani,mert megbízik bennem,mert ha feljelenteném mindegyikőjüket elvinnék.

Most már mind a két fiának van egy kislánya akit már bemutattak nekünk egy ismerős család két lánya. Az asszony ott dolgozik ahol mi és még olyan szűzies asszonnyal nem találkoztam mint az anyjuk. Annyira szerelmes a férjébe,hogy patáliát csap ha véletlenül valaki megpróbálja megfogdosni.A férje a férjem legjobb barátja akivel én is élvezkedtem már.amikor egyszer megkérdeztem nem lehetne e bevezetni a feleségét egy közös baszásba közölte,hogy amikor láttak kint külföldön egy hasonló jellegű filmet a neje kijött a moziból és közölte,hogy ha ilyet tennék még az első este késsel leszúrna amikor alszom és feljelentené magát.

Később amikor itt voltak vendégségbe közölte egy beszélgetés után, ha a fülébe jutna,hogy a férje megcsalta az lenne az utolsó napja a földön. Én amikor megismertem pár nap alatt már a felesége lettem és azóta is annyira bele vagyok zúgva,hogy nem tudnám elviselni a házasságtörést.Még fiatal kislány voltam amikor az egyik fiúba szerelmes lettem és ő kiröhögött.Ettől kezdve több mint tíz évig még a fiuk érintésétől is undorodtam.Amikor a későbbi férjemet megismertem egy hegyvidéki kis moziba voltam és leejtettem a pattogatott kukoricámat a mellettem ülő srác odaadta az övét amit nagy nehezen fogadtam csak el és egész idő alatt csak engem bámult. Mikor vége lett a mozinak megkérdezte haza kísérhet e és bemutatkozott. Közöltem vele,hogy a szüleimnek itt kell lenniük mert így beszéltem meg velük, de csalódásomra nem voltak sehol.

Erre elfogadtam a srác kérését és én is bemutatkoztam,majd megmondtam hol lakom és a srác szó nélkül jött mellettem és beszélgettünk. Mondtam neki már tíz éve nem találkoztam senkivel,mert kinevettek és elmondtam az esetet.Nem tudtam megmondani mi volt a srácban,de annyira szimpatikus volt,hogy ha ott lesmárolt volna még le is feküdtem volna vele. Én még ilyen udvarias fiúval nem találkoztam. annyira tetszett a srác,hogy egészen lassan mentünk,mert nem akartam elválni tőle. Amikor megérkeztünk a szüleim akkor jöttek ki a házból és nagyot néztek,hogy egy sráccal beszélgetek.

Közöltem a szüleimmel a srác nevét aki közben a szüleimnek is köszönt illedelmesen majd bemutatkozott és elmondta,hogy itt nyaral a szüleivel és testvéreivel.Mivel mi vacsorázni indultunk elhívtam jöjjön velünk, de közölte nem akar negyedik kerék lenni.Erre az anyám belekarolt,majd az apám is és elvittük kajálni. A szüleim rendeltek neki is kaját és mire befejeztük én már szerelmes lettem bele. Amikor hazakísért és elköszöntünk egymástól közölte szeretne velem máskor is találkozni.Mikor elköszönt nem tudtam megállni, de szájon csókoltam.Majd beszaladtam a lakásba. A szüleim nagyot néztek és mondták a srácnak ilyet még sose láttak a lányuktól.

Másnap megismerkedtem a szüleivel aki aztán megismerkedtek az én szüleimmel is és azóta is amíg éltek mindig összejártak. mi négy nap múlva összeházasodtunk, de a lakodalmat a násznéppel csak egy hónapra ültük meg.Azóta mi együtt vagyunk és a lányainkat is így neveltük.

Mikor ezt elmondták nagyon meglepődtem,mert a lányai imádták,hogy a jövendőbeli apósukkal úgy keféltek mint a sarki kurvák.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa