Mirah - Fiam és a férjem
A kezdet
Sziasztok a nevem Vera, és azt a történetem szeretném elmesélni nektek ami nemrégiben esett meg velem.

Férjemmel és két gyerekünkel, Attillával és Verussal Budapesten élünk. Nagyon jól elvagyunk nem szokott lenni nagyobb probléma az "új ruha kell" vagy a "buliba akarok menni", szokásos tini dolgoktól eltekintve. A férjemmel roppant jó a kapcsolatom őszintén szólva még ma is képes meglepni és olyan dolgokba belevisz amikről én még csak hallani sem hallottam, ez persze csak jó. Imádok vele szexelni és bármit is kér vagy tesz akár csukott szemmel is belemegyek minden perverz játékába.

Nem rég történt, hogy éjszaka álmomból ébredtem ami már magában is elég furcsa, nagyon jó az alvókám. Szóval felébredtem majd felültem, mire feltúnt, hogy a férjem nincs mellettem az ágyban. Lassan feláltam csak egy kényelmes francia bugyi volt rajtam, de mivel ilyenkor már mindenki alszik és mert lusta is voltam magamra kapni valamit így abban a falatnyi bugyimban indultam felfedező útra. Vagyis csak indultam volna mert az ajtón űtszűrődő fényből pontosan tudtam, hol a férjem?. - A gép előtt ül és valami mocskos pornót nézz, (szépen a kezem mellemen végig simítva egésszen a bugyimig csúsztatom, majd óvatosan bele hatolok és a buja szőrzetemen át ajkaim közé túrok csiklómat véve kezelésbe).

A szobában a hűs csukott ajtónak dőlök fedetlen kebleimmel valami mámorító érzés ahogy a vágytól 100 fokra fűtött testem csiklandozza az a rideg felület. Hamar felizgulok teljesen és ez a lábam között méginkább érezhető tocsoknak újjaim saját nedvemben gondolatban vissza sietek és ezt a kis időt most a sógoromnak szentelek akiről a húgom mesélte milyen jó szerető az ágyban, de gyorsan vissza térek a jelenbe és mikor közel érzem az orgazmusom gyorsan kikapom kezem bugyimból és megszabadulok tőle. Szépen le is csusszant lábaimon. Majd úgy érzem most már meglephetem a párom kellően előkészítettem magam csak, hogy mindketten egyenlő esélyekkel induljunk. Megmarkolom a kilincset, lenézek még utoljára látom buja bokros kertem harmatos csillogását, mielőtt lassan kinyitom az ajtót. Még csak résnyire de kikukucskálva már most láttam nem épp úgy van ahogy én azt elképzeltem.

Fiam és férjem egymás mellett ülnek a gép előtt, hogy mit néznek nem látom testüktől de azt igen még így is, hogy háttal vannak nekem és sötét van, hogy maszturbálnak. - Hogy micsinálnak?. (kérdeztem vissza magamtól). Reflexből mint amikor az ember rádöbben, hogy rosszkor van rossz helyen, vissza csuktam az ajtót kicsit hangosra sikerült így gyorsan be is huppanok az ágyba és mint egy kis gyermek kalapáló szívvel próbálom tettetni, hogy alszom, Ahogy éreztem nem sokkal rá már halkan de hallhatóan nyílik az ajtó. Én még mindig próbálom magammal és a párommal elhitetni, hogy álomban vagyok. Alig kapok levegőt az érzéstől, hogy a szívem a torkomban formált gombócot és az érzés csak erősödik ahogy érzem, hogy a férjem közelebb hajol hozzám. Még a lélegzetem is elállt. Kicsit vár majd tovább áll. Az ajtónál még hallom megáll majd csukódik az ajtó. Annyira izgultam, hogy nem is emlékszem mikor de álomba szenderűltem.

Reggel mint ha újra vissza térnék az éjszakai kalandomhoz, úgy pattannak ki a szemeim mintha literszámra ittam volna a kávét. Oldalra hajtom a fejem, fárjem sehol. Párna alatt kutatok kezembe akad nagy nehezen a mobilom nézem az időt, 6:11. Csak álmodtam volna? De hát olyan valóságos volt. Aztán eszembe jut. Félve a takaróm alá csúsztatom kezem és kétségbe esetten jut el a tudatomig bizony a bugyi nincs rajtam. Kezem most a fejemre szorítom és agyalni kezdek. A férjem és a fiam egymás előtt maszturbáltak?. Nem akarok elhinni, de mire? Majd mint a szélvész pattanok ki az ágyból gyorsan lekapom a férjem előző napi ingjét a szoba inasról majd azt az egy-két gombot is már menet közben gombolom be. Az ajtónál rögtön feltűnt, hogy a bugyim nincs ott de majd később foglalkozom vele. Még a gyerekek alszanak ki kell derítenem mit néztek ezek ketten az éjszaka. Kirohanok a géphez nagy csendben. Bekapcsolom majd minden másodperc mintha egy év lenne mire betölt ez a nyavajás gép. Egyből a böngészőt veszem célba, majd az előzményeket. De semmi mindent kitöröltek ezek. Gondolkozz Vera, gondolkozz. Ösztönzöm magam. Aztán ki keresem a legutóbbi elemeket, meg is van. Képek és videók, hmm. Egy furcsa érzés fogott el. - Kérlek uram add, hogy csak ne az legyen! (mondogattam magamban miközben az elsőre rá kattintottam).

Nem az volt de most hírtelen köpni nyelni sem tudok. Gyorsan pánik szerűen kattintok rá egymás után a többi képre amit az éjjel nyitottak meg és a pánikom csak fokozódik, nyelek egy hatalmasat és nyomok egy klikket az egyik videóra. Majd mikor megjelenik a képernyőn csak a hajamba túrom újjaim és megsemmisítve érzem magam. Kikapcsolni sincs erőm csak nézem ahogy a férjem videózza miként oboázom le őt széles vigyorral térden állva. Rányomok egy másikra amire pont emlékszem is, mikulás jelmezben veszem fel saját magam én barom ahogy egy méretes dildóval maszturbálok. Ezt az nap is küldtem át a férjemnek amolyan ízelítőként. Gyorsan mindenből kilépek, az agyam nem képes feldolgozni ezt a sokkot és inkább próbálok a reggelire koncentrálni. A konyhában a mélyen szántó gondolataimmal és a szervirózással foglalkozva jelen meg szinte egyszerre a két gyerek az asztal körül. A fiam leül még a lányom jön és űdítőt önt magának közben. - Na de anya! - és a fenekemre paskol. Mire le esik még mindig a rohadt ingbe vagyok csak. Úgy teszek mintha nem lenne fura és az astalra teszem a tányérokat közben a szemem sarkából a fiamat nézem, pontosabban azt ahogy ő nézz. Pont mint az apja mustrál szabály szerint a szemeivel szinte fel fal. Vagy csak képzelem? de megpróbálom elhesegetni a gondolataim amikor meglátom, hogy simogassa nadrágon keresztül a farkát az asztal alatt. Elszégyellem magamat és berontok a mosdóba előlle. Bezárom az ajtót majd leülök a wc-re. Úr isten! ezt nem akarom elhinni. Próbálom össze szedni magam. Kezeim összekulcsolom majd lábaim közé szorítom és össze roskadok. De csak azok a képek peregnek le újra és újra szemem előtt amit az este láttam és amit az imént. Az a tekintet ahogy a szemeivel fürkézte az ing alatt lapuló fedetlen testem és hogy közben a farkát simogatta. Te jó ég mikre gondolok? biztosan csak félre értem a helyzetett. De aztán ismét látom magam előtt és az ajkamba harapok, combjaim fel-le simogatom két kezemmel. Becsukom szemeim hátra dőlök, melleim autómatikusan kidüllesztem átjár az izgalom az ingen benyúlok és mellem simogatom aztán nem bírom tovább és izgatni kezdem megam. Nem érdekel mennyire undorító de a fiamra fantáziálok. A csiklómat szinte markolni lehetne annyira be van dagadva. Reszket az egész testem és levegő uán kapkodok. Alig bírom ki hangnélkül. Végül szét tárt lábakkal robbanás szerűen jutok el a csúcsra amitől elöntöttek a boldogság hormonok és habár még csak felálni sem tudok most mégis mosolyogva lágyan továbbra is simogatva magam figyelem és a lehető legboldogabban hagyom, hogy szétáradjon ez az érzés az egész testemben.

Mire újra észbe kapok, felpattanok és a mosdóhoz sietek kezet mosok majd langyos vízzel kicsit lent is megmosom magam ami hihetetlenűl kényeztető érzés és újra kezdek izgalomba jönni. Nagynehezen rá bírom magam, hogy abba hadjam majd, ki megyek. A gyerekek már sehol, a gyönyör perceiben fel sem tűnt, hogy el is mentek. Még most is hatalmában vagyok annak a fenséges érzésnek amit a mosdóban okoztam magam csak úgy szárnyalok miközben takarítani kezdek. Kinyitom az ablakokat és hagyom, hogy a lágy szellő átjárja a lakást. Annyira jól esik, hogy még az inget is ledobom magamről nem törődve, hogy a szemközti ház legalabább egy tucat ablakja pont a miénkre nézz. Mikor mindennel végeztem ismét a gép elé ültem. Most már nyugodtan nyittam vissza a rólam készűlt tartalmakat és azt néztem mennyire festek jól rajtuk. Volt ami tetszett, de volt ami egyáltalán nem. Rengeteg kép és videó készűlt rólam hála részben a férjemnek és persze azért én is leptem meg őt ezzel azzal. És ezt mutogassa Attinak? És eggyütt maszturbálnak a képeimre? A férjem és a fiam egymás mellett kézbe véve a farkukat magukat izgassák rám? Nézik ahogy cumizom Attilát és közben... Újra beindultam. Ki kapcs a gépet, kezdj magaddal valamit Vera! Ez így nem állapot.

A szobába tevékenykedtem amikor feltűnt, hogy sehol sincs a bugyim. Sem a szennyesben sem máshol. Már mindent felforgattam és akkor ugrott be a fejemben. Az éjjel megállt az ajtóban Attila és biztos megtalálta de akkor azt is tudja, hogy... Úram isten! És most biztos azt gondolja, hogy kettejükre maszturbáltam. Huh. Mit csináljak? Ki mentem ittam egy kávét és gondolkoztam. Kicsit rosszul éreztem magam. Majd egy hírtelen gondolattól vezérelve, üzenetett kezdtem írni neki a telefonom.
- Szia drágám! Véletlenűl nem tudod hol lehet a bugyim? - pár pillanattal később már jelzett is a telefonom.
- Szia édesem! Hol hagytad legutóbb? - basszus ez játszik velem!
- Az ajtó előtt. - csak röviden és tömören.
- Arra a bugyira gondolsz?. Azt majd vissza kapod. :) - hogy micsoda?
- De én most akarom. - mi ütött belem?
- Miért nincs rajtad semmi? :) - sose komoly ez a pali.
- Nincs képzeld el. - na tessék!
- Mutasd. Igérem nem mutatom senkinek ;) - a szavam elakadt, ez tudja, hogy tudom és nem érdekli.
Hogy mitől vezérelve még most sem tudom de az ágyra ledőlve csináltam egy selfit amin csókot küldtem és a melleim látszanak, majd át küldtem.
- Tessék csak, hogy legyen valami jól beállított képed is rólam ne csak az a sok szemét ami a gépen van. - ezt nem kellett volna...
- Csodálatos vagy! Van egy olyan sejtésem azok a képek másoknak is tetszenének ;) - na tessék most már biztos tudja, hogy láttam őket.
- Azok csak neked készűltek, eszedbe ne jusson másnak mutogatni! - úgy, úgy.
- De olyan csodás vagy! És különben is akkor csinálj olyat amivel dicsekedhetek ha azok neked nem felelnek meg. :) - hogy mivan?.
- Ezt te sem gondoltad komolyan.
- Nem izgatna ha másnak is megmutatnálak? hogy milyen szexi feleségem van? milyen csodás anya? ;) - ez most az amire gondolok?.
- Miért akarsz mutogatni? - jó kérdés.
- Izgat ha látom, hogy felizgulnak rád. - hát most már én is felvagyok izgulva
- Szóval már mutattál másnak? - de hülye vagyok micsinálok?.
- Igen! - tudtam.
- És mit mondtak? - tudni akarom tényleg?.
- Nagyon felizgattad. ;) - ohh basszus...
- Kinek? - végem van, csak ki ne mond.
- Titok. ;) - huh...
- Ismerem? - miért csinálom ezt?.
- Igen. - ez a félelem ami bennem van teljesen beindít.
- Jár fel hozzánk?
- Igen. - már nem bírom maszturbálni kezdek ismét.
- Mit mutattál neki? - most már derűljön ki...
- Mindent :) - jézusom
- Azt is hogy ketten együtt vagyunk? - kérlek mond azt, hogy igen...
- Az összes képet és videót. Nem izgat, hogy van valaki aki így látott? - miért csinálod ezt velem?....
- De nagyon!
- Kiváncsi vagy mit szól hozzád?
- Igen! - jézusom de hülye vagyok!.
- Csinálj egy képet át küldön neki és megkérdezem mit szól hozzád. ;) - úram isten!, most mit csináljak?.
- Kérdezd meg, milyen kép tetszene neki? - hát én tányleg hülye vagyok!.
- Várj! - nem bírok magammal a saját fiamra vágyom...
- Azt mondta legyen rajtad ing de szétgombolva. - úristen ez tényleg Attika...
Most ismét eljutottam arra a pontra mint a mosdóba. Nem érdekel, hogy a fiam. Kívánom és kész! Fogtam az inget, magamra vettem és a konyhában csináltam magamról ismét egy képet de most látszott a szőrzetem is. Majd elküldtem.
- Véleményt kérek majd. - és tűkön ülve vártam a válaszig.
- Azt írta felállt a farka tőled. - jézusom...
- Mond neki itt masztizok a konyha asztalnál rá gondolva... - nem hiszem el, hogy ezt elküldtem...
- Azt kérdezi sejtésed sincs, hogy ki lehet ő? és hogy majd szét durran a farka. - akarom azt a faszt a fiam faszát akarom....

Hamarosan folytatom a történetet addig is ha csevegnétek vagy ötletetek van akkor kesessetek fb-n: Mirah Muslima néven megtaláltok!
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa