5425 - Függöny felrakás 3-masban
Végre a közösben a feleségem
Kint kertészkedtünk a kertben a feleségemmel és az egyik ágon volt egy doboz amit le akart venni,de szerencsére kicsúszott a kezéből és a fejére és az otthonkája alá is ment a sok földből.Ezért javasoltam neki menjen be és zuhanyozzon le. Szerencsére bement és persze elfelejtett bevinni magával másik köpenyt amit felvehetett volna utána. Így megkért adjak be neki egyet. Én direkt azt adtam be aminek ki volt tágulva a gomblyukai mert azt könnyebben szét lehetett nyitni,sőt magától is szétnyílt.Persze bugyit nem adtam be amiért morgott, de én nem szerettem sose ha bugyit hold. A melltartóval is így volta és inkább mellemelőt javasoltam mert azzal még jobban kiemeli a szép melleit és könnyebben is hozzá lehetett férni másnak is.persze nagyon tetszett mindig amikor megfogdosták a melleit.

Mikor kijött a fürdőből már felállítottam a létrát,hogy tegyük fel a függönyt. Közben átjött a szomszéd is aki már volt a nejem lába között is és direkt megbeszéltük,hogy figyelje a jelzésemet mikor jöjjön át. Persze ,hogy most ott volt nem tudott felvenni bugyit magára,mert nem akart lelepleződni előttem,hogy a szomszéd előtt levetkőzik. A nejem felment a létrára és én próbáltam feladni a függönyt ,de nem értem el az nejem kezét ezért lehajolt és a köpenye szétnyílt és látni engedte a csupasz fenekét. Ennek nagyon örültem mert szerettem volna már ha előttem kefél bárkivel is.Mondtam a szomszédnak ne hátulról hanem elölről adja oda neki,mivel ő magasabb volt mint én. Ez sikerült is és ahogy nyújtózkodott a köpeny egyre többet mutatott a combjaiból és látni engedte a csupasz punciját. ezt már a szomszéd se bírta ki és a legnagyobb örömömre felhúzta a köpenyét a hónaljáig és megfogdosta a melleit.

A nejem hiába tiltakozott leemelte a létráról és szájon csókolta majd a közelben lévő ágyra tette és elővette az addigra megnőtt és megkeményedett hosszú faszát és beletette a nejem pinájába.Mondtam is rögtön ez ügyes volt és szép látvány is. Az asszonyom hiába tiltakozott lassan levette teljesen róla a köpenyt és totál meztelen lett. A szomszéd bekapta a szájába az egyik mellbimbót és elkezdte harapdálni szívni,majd eltüntette az egészet a szájába. Ekkor a nejem a két lábával körbefogta a szomszéd derekát és elkezdtek baszni. erre a látványra ledobtam magamról a köpenyemet és szóltam a szomszédnak forduljanak meg,mire megfordult és én ráfeküdtem a nejemre akit kefélt a szomszéd és a pinájába belenyomtam a merevedő kemény farkamat. A nejem tiltakozott, de én nem törődtem vele és amíg teljesen bele nem nyomtam addig nem hagytam abba. Majd közöltem a nejemmel ezentúl mindig így fogunk kefélni, meg legfeljebb cserélünk pozíciót. Pár perc múlva éreztem,ahogy a szomszéd farka elkezd rángatózni és ki akarta húzni, de mondtam neki engedd bele a gecit a feleségembe mindjárt követem én is az én adagommal. Alig állt fel amikor az ajtóba megjelent egy ismerős a lányával és a feleségével. Egyikükön sem volt semmi és a férje a másik asszonynak rögtön a feleségemre borult és elkezdte kefélni. Nagyon örültem neki,mert a férjnek a farka huszonnyolc centi hosszú és hat centi vastag volt ami igencsak feszítette a nejem pináját és ennek nagyon is örültem, Mivel az én farkam miatt nem tudta rendesen belenyomni kihúztam a farkamat és végre én is seggbe baszhattam a nejemet mit annyi mások is. A szomszéd a meztelen asszonyt kezdte baszni én amikor teleengedtem megint a feleségem seggét kihúztam és a kefélő férj lányát vettem kezelésbe.

A leányzó már elmúlt húsz éves és a szülei még fiatal korban bevetették a szexuális gyönyörökbe,hiszen amikor rajtakapták a lányukat,,hogy a fiukkal kefél és a fiuk barátjának a faszát szopja ők is beszálltak ebbe a buliba és azóta a lányuk és az anyja is többet kefél idegenekkel mint a férjével, az apjával vagy a család bármelyik tagjával. Mikor sikeresen megbaszta a feleségemet a barátunk férje és az asszonyát a szomszéd a két asszony ráült egymás urának a szájára és kinyalatta vele a sok gecit. Nekem roppant tetszett ez a megoldás is és amikor a lányuk kefélt a szomszéddal meg a tesójával azután is sikerült kinyalnom,majd megint telebasznom a csajt. Persze lett egy kis galiba is mert a szomszédnak a felesége lekéste a vonatot mert a testvéréhez akart menni a hétvégére és hazajött, de a lakásban nem volt a férj és ezért átjött hozzánk,hogy nincs e itt a férje. Mikor meglátta az ablakból mit csinál a férje bejött és kiverte a dilit. Én megfogtam hátulról a derekát és hiába tiltakozott
felhúztam a szoknyáját lerántottam a bugyiját és a seggébe nyomtam a faszomat. Erre megakart fordulni, hogy megüssön, igaz kicsúszott a seggéből a farkam de a következő pillanatban már elölről dugtam a pináját és markolásztam a szép nagy hegyes melleit. Lassan kihámoztam a ruhájából és a házaspár fia elkezdte baszni a seggét az óriás lőcsével. Ettől kezdve amíg mindnyájan végig nem mentünk rajta nem hagytunk békét neki és a férje is és a neje is megbékélt, mert nem volt már miért kiabálnia a feleségének. Azóta rendszeresen keféli a nejemet én meg a feleségét szoktam néha két napig is kefélni, sőt néha még a nejem néger faszija is megbassza az asszonyt a barátaival közösen.

Nagyon örülök ennek a délutánnak és most már rendszeresen basszák mások is a nejemet sőt az egyik orvosbálon amit majd külön elmesélek felszedett egy néger srácot akivel és annak a barátaival is rendszeresen kefélnek , de bevezette a többi csaj lába közé is. Szerencsénkre a gyerekeink még kicsik és így nem igazán tudják mikor kivel mit csinálnak a szüleik.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa