Nándi - Széptestű feleségem
táncolások szünetében közös kefélések 1
Még fiatalok voltunk és a feleségem mindig imádott baszni ami azt jelentette ő nem érzett sose hűtlenséget bárkinek is odatartotta a pináját,hogy megbasszák.A feleségem egy sötétbarna hajú csinos jó alakú 95-ös mellbőséggel megáldott csupasz puncijú asszony aki sose hordott melltartót és nagyon szerette,ha megkefélik és utána a bugyijába törlik a srácok a farkukat.Az egyik nyaralásunkkor elmentünk egy éjszakai mulatóba ahol többen is felkérték és megfogdosták a melleit és a fenekét. Szerette a a seggét simogatják akár bugyin keresztül akár azon belül.

Mikor hosszabb szünet következett átmentünk a bérelt lakásunkba és még három férfi jött velünk egy kis enyelgetésre. Míg mentünk folyton simogatták a combjait és volt aki szájon csókolta.Engem ez nem zavart,mert én is nagyon élveztem ahogy és amit a feleségemmel csinálnak.Már a bejáratnál felhúzta valaki a szoknyáját és a többi is elkezdte simogatni a combjait.Szép fehér bőre van és amikor az első srác lesimogatta a melléről a ruha felső részét kibuggyantak a szép nagy sugarú rózsaszínű mellei,majd elkezdte simogatni és nyalogatni.

A mellének bimbói felfelé ágaskodtak és bár már két éve házas volt és rengeteg férfi fiú is megbaszta és nyúzta a melleit még mindig úgy álltak mintha még szűz lenne.A többi srác is elővette a farkát és már alig várták,hogy ők is sorra kerüljenek. Lassan teljesen lehúzta a srác a bugyiját és szét tárta a lábait. Csodálatosan tetszett mindenkinek a sima szeméremdombja és a szorosan záródópuncija. Erre a nejem megfordult és a seggével a srác felé fordulva az elkezdte nyalni a segge partjait és a segge lyukát,majd a pinája széleit.Nemsokára a srác elkezdte szép lassan betolni a farkét a feleségem puncijába.

Eltüntette mind a kb 19 centis szerszámát.Lassan mindketten extázisba kerültek,majd teleengedte a punciját a sajt nedvével. Ahogy kezdett visszafolyni a srác gecije a legtermészetesebb módon tisztára nyalta a feleségem punciját. Alig ült fel a feleségem a másik srác már ott volt mellette és elkezdte a szeretkezést vele. Ezt a srácot a szájával elégítette ki és megmutatta mindnyájunknak amikor tele lett a szája a srác gecijével,majd a srácot is szájon csókolta.

A harmadik srác a seggét kezelte és oda dugta be a farkát. Mikor befejezték odajött hozzám szájon csókolt és elment zuhanyozni.Párperc múlva jött is vissza egy miniruhában, de már bugyit nem vett magára és visszamentünk táncolni.A pincérek is tudták ezt,mert nem engedtek senkit leülni az asztalunkhoz. Már alig várták ők is ,hogy hétfő legyen mert akkor zárva van a mulató és megígérte a nejem nekik,hogy ha szeretnének ők is bejutni a lába közé akkor hétfőn erre sor kerül. Az elmúlt héten a zenekar tagjai dugták egész éjjel a feleségem pináját és amikor az ötödik srác is kiszállt a nejemből közölte,akár szűz lányt is basztam volna olyan szűk a pinája.

Csodálatos technikája van a feleségemnek a baszás közben is úgy tudja szorítani a faszt,hogy szűznek érzi az aki keféli.
Majd folytatom a nyaralási kefélő sorozatot.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa