Nándi - Szépséges felségem
Táncolások szünetében közös kefélések2
Mint elmondtam nagyon élvezem amikor a feleségem gyönyörű testét simogatják és kefélik a fiatal kemény farkú fiuk.
Hétfőn amikor zárva volt a mulató elmentünk a zárt helyiségbe és csodálatos vacsorával vártak bennünket, melynek során a tortát úgy készítették el,hogy a feleségemet is belefogták a tortába és róla kellett lenyalogatni a tortahabot.

Persze ez fantasztikus kefélési orgiához vezetett,mert mindenki meztelen volt és rendszeresen leszopta őket majd mindenki megkefélte és az összes gecit a turmixgépbe téve tejszínhabbal leöntve közösen itták meg az asszonyok. A legtöbb pincérnek az asszonya is ott volt akár csak a főnök felesége is és közösen használhattuk őket is.A buli reggelig tartott és megfogadtuk,hogy szeptemberig minden utolsó hétfőjén ilyen bulit csapunk ahol minden asszony a közösbe van befogva.

Volt egy pincérgyerek akinek még fiatal volt a felesége és alig múlt el 18 éves, de olyan hevesen tiltakozott amikor ki akartuk hagyni mintha már nem is egyszer megtiltották volna a keféléstől. A férje maga is csodálkozott ezen és közölte nem gondolta volna,hogy ekkora kurvát vett feleségül,mert a csaj azt a srácot amelyiket elkapott azt teljesen tisztára szívta ki és nem engedte másnak át a srác gecijét.imádta a női puncit is és nagyon szerette a női kezek becsúszását a pinájába. Mikor vége volt a nyaralásnak és bezárt a bár az idény végén megígértük,hogy találkozunk majd megint és elmegyünk mindnyájan Egyiptomba egy közös nyaralásra. Mindenki eljött , de hazafelé már a fiatalasszony nem jött a férjével hanem ottmaradt az egyik arab ürgénél.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa