Bözsi - Perveu szexuális életem 3
itthon férjhezmenés után a férjem rávett
Már férjhez mentem amikor az egyik alkalommal a korábbi barátom észrevett ahogy dolgoztam abban a kertben ahol a férjem is dolgozott,mert bérelt egy telket.A másik szomszédasszony rávett,hogy én is csak bugyiba legyek mint ő és ne zavarjon az,hogy bárki benéz z utcáról meglátja a combomat vagy a bugyis seggemet. Én nem hordtam melltartót és ezért egy mellemelőt vetetett velem a férjem,mert így szabadabban hozzá tudott érni és markolászni.Az,hogy közben mások is látják a melleimet az sose zavarta sőt.bejött a kutyájával és megkeresett ,majd a telek végén rám is talált. Szerencsémre a szomszéd már felöltözött és közölték,hogy már mennek haza. Elköszöntem tőlük és ekkor a volt barátom odajött és hátam mögé nyúlva lehúzta a seggemről a bugyimat a kutyája nagy örömére és megint meghágatott a kutyával. Most ez nagyon fájt,hiszen már több mint egy éve nem használtak a kutyák.

Közben elölről a számba nyomta a faszát és mikor elkezdtem szopni nagyon meg is dicsért. A kutya szerencsémre a hamar elélvezett és a gömbje is kicsúszott belőlem,mert majdnem lebuktam a férjem előtt,aki közben bejött a kertbe. Mikor megmondtam és bemutattam egymásnak őket elment a srác a kutyájával és a férjem ott maradt az unokaöccsével segíteni. Az unokaöccse levette rólam a bugyit és a melltartót,majd előrevitt és a bungalóba megbasztak mind a ketten és mondták azért jöttek mert estére egy bulit szerveztek ahol én leszek a kisorsolandó egyén nyolc férfi számára.

A mellettünk lévő lakásban odaköltözött egy fiatal pár akiknek két fiúgyermekük volt és a férjem sokszor próbálkozott azzal,hogy a fiatalasszonyt megdugja,hisz én meg mindig az unokaöccsét részesítettem előnybe vele szemben. Közben az asszonyka korábbi szeretői is ellátogattak hozzá baszni és ha tudtam én is átmentem hozzá. Volt egy alkalom amikor megbeszéltem egy komával,hogy feljön hozzám megbaszni és a szomszédasszony átjön és átcsalja a férjemet,hogy nyugodtan tudjak én is baszni a sráccal.Sajnos nem lett belőle semmi,mert a két gyereke összeszarta magát és a saját zsarukat kezdték enni és mire hazament a szomszédasszony a férjemmel aki a seggét simogatta kénytelen volt a gyerekeit tisztába tenni és a férjemet elhanyagolni. Sajnos ha a férjemre rájött a kefélés akkor mindig azonnal akar dugni és nem tud várni sokszor órákig.

Amikor hazajöttem pár hónap múlva a szűlés után és rájöttem,hogy valakivel mással kefél én is felszedtem egy férfit az utcán és lefeküdtem vele ,volt,hogy egész nap csak vele dugtam. Rajtakapott erre ő is odajött és felváltva basztak mint az állatok,mert amikor a kutyákkal keféltem nem fájt annyira a pinám mit azzal a komával és a férjemmel aki mindketten a pinámat dugták.

Pár hónapra a közeli erdőben összehaverkodtam egy néger orvostanhallgatóval akinek a padon amikor megfogta a melleimet megláttam,hogy merevedik a farka a gatyájában és odanyúltam nagyon megbaszott és attól kezdve rendszeresen minden éjszaka feljött és megdugott,miközben a férjem aludt mellettünk. Sajnos az egyik alkalommal véletlenül meglöktük és felébredt .Amikor meglátta mit csinálok ő is el kezdett nyomulni, de a farka nem fért bele a már szétbaszott pinámba és a seggembe dugta a faszát,majd amikor háromszor teleengedte csak utána szállt ki.

Az egyik alkalommal megfigyelt,hogy a kiserdőben találkozunk és kefélünk majd amikor elváltunk közölte a néger sráccal vagy odajön szombat délelőtt és előtte meghágja a feleségemet a barátjával vagy a barátaimmal keressük meg magát és megsuhintjuk. Erre inkább odajött és négy órán keresztül basztak mint az állatok. Utána közölte a férjem felőlem annyiszor kefélhetitek meg ahányszor akarjátok, de úgy,hogy ne legyen semmi baja és ne fertőzzön meg,mert nem akar semmit kapni tőle.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa