Dedóca - feleségem vetköztetése
feleségem bugyijának lehúzása
Még fiatal házasok voltunk amikor a nászút második hetén stoppolnunk kellett,mert lekéstük a vonatot. Eleinte senki nem akart felvenni bennünket,mire azt mondtam a feleségemnek menjen egyedül majd én is megpróbálok egyedül visszajutni, vagy gyalogolok.ebbe nem ment bele mert az első kocsi ami rögtön megállt abban négy srác ült és biztosan végigkefélték volna, Éppen ezt akartam,de neki nem mondtam meg. Majd elkezdtünk gyalogolni és lassan lekerült róla a pulcsi ,majd a meleg miatt javasoltam vegye le a ruháját és a kis bugyija maradjon rajta ami úgy nézett ki mint egy rövidnadrág. Az egyrészes ruha takarta a melltartó nélküli melleit és ezért visszaadtam neki a kardigánt,hogy ne legyen félmeztelen. Mikor előjöttünk a fa mögül megszólalt agy hang a ruha nélkül szebb volt,mire nagyot néztünk és a koma széthúzta a kardigánt és megfogta a melleit. Mondtam neki engedje el és hogy jön ahhoz,hogy megfogdossa más nőjét. Miért nem kurvát akar belőle csinálni kérdezte és egyre jobban simogatta markolászta a feleségem csupasz melleit és közben benyúlt a bugyijába is. Mikor meglendítettem a kezemet hogy megüssem elszaladt.

megigazította a ruházatát majd kimentünk az út testre és elkezdtünk stoppolni. A második autó megállt és megkérdezte hová megyünk,mikor megmondtam közölték lehet róla szó, de mivel majdnem teljesen tele vagyunk a fiatalasszony hátra ül a két férfi közé maga meg ide előre.A feleségem beleegyezett. Én néha hátrafordultam,mert a vezető sokszor pillantott a tükrébe és nyalta a száját. Persze később kiderült,hogy a feleségem kardigánja félrecsúszott és kilátszott a melle és azt elkezdték a két koma simogatni.

Úgy vettem észre ez nem zavarta a feleségemet és közben a másik férfi a lába közé dugta a kezét és a bugyiját markolászta és felülről bejutott a puncijába.Arra már régen rájöttem,hogy a feleségem amikor még csak jártam vele és elmentünk moziba és amíg én a melleit markolászta más a bugyijába nyúlt és a punciját bányászta,Amikor rászóltam, hogy miért engedi mondta azért mert jólesik és tetszik neki. Most is valószínűleg ez történt és látszott a pilótán,hogy irigykedik. Amikor megérkeztünk és kiszálltam a kocsiból a feleségem felhúzta a bugyiját amibe más is segédkezett és a kardigánját is megigazította. Erre amikor kiszállt megkérdeztem a kocsi utasait nem akarják esetleg éjszakára elvinni kefélésre a feleségemet és szétnyitottam a kardigánt.

A feleségem fel volt háborodva,nem kurva ő és ha elviszik soha nem fog visszajönni hozzám.Ekkor megkérdeztem miért tolták le a bugyidat is,mert az egyik meg akart baszni és nekem is tetszett a szép hosszú és vastag fasza, A faszának a fején nem volt bőr és amikor bekaptam nagyon ízlett a váladéka. erre fogtam és lehúztam a bugyiját és úgy mentünk tovább. vagy száz méter után megkérdezte visszaadod a bugyimat vagy leveszem a kardigánomat és elmegyek valamelyik megálló autóssal. Persze odaadtam a bugyiját és ő meg direkt úgy húzta fel,hogy a szőrzete kilátszott.

Mikor visszamentünk a kalibába ahol laktunk felvett egy vékony blúzt, de úgy nézett ki benne,mintha nem lenne rajta semmi felül. Közben átjött a vagy háromszáz méterre lakó másik koma és bemutatkozott,majd hozott egy három literes korsót benne bort,hogy igyunk egy kicsit,mert a vendéglátónk küldi. Végig a kocsányon lógott a szeme a feleségem látványán. Mikor mondtam neki vegyél fel valamit,mire közölte vagy jó lesz így vagy leveszem ezt is magamról és beülök a srác ölébe. Aztán előkerült a pálinka amit még mi hoztunk és én annyira berúgtam,hogy elaludtam. Másnap derült ki,hogy a szeretett feleségem amikor megpuszilta a szomszédot a pertuivás után és én is odamentem hozzá egy kis pálinkát öntött a borba és ettől lettem részeg.

Reggel elmondta a feleségem,hogy azért van meztelenül,mert már a szomszéd is annyira ismeri a testét,hogy nem szégyelli magát előttem Mondta,hogy ahogy leestél a székről elkezdtek csókolózni,majd levetkőztették egymást és nyolc órán keresztül dugtak. Nagyon sokszor élvezett bele a pinájába és rengetegszer leszopta a srácot is. Hajnal felé kijött a szomszédnak a fia a két másik barátjával és mivel nem találta a kunyhóba és itt fény volt idejöttek és velük is kefélt nem is egyszer és egyáltalán nem érzett semmi megbánást. Volt egy nagyon szép emléke amikor a szomszéd fia a száját kurta az egyik barátja a seggét a másik a pináját és az öreg még bedugta a faszát előbb a seggébe és a pinájába élvezett el.

Meg is mondtam nekik,hogy még négy napig leszünk itt és minden este elvárom őket egy ilyen csodás baszásra.Nemsokára jönnek és leborotválják a szőrzetemet és utána csinálunk neked egy bemutatót,mekkora kurvát csinálnak belőlem. Az elmúlt napba annyian megbasztak ahányat akartam. Ha innét elmegyünk szeretnék a fővárosba is még eltölteni pár napot és egy magánháznál keresünk szállást hátha sikerül találnunk olyat ahol a házigazda elfogadja fizetés gyanánt a pinámat. Legfeljebb még szól a barátainak is . Hogy én mekkora balek voltam,hogy ilyen kurvát vettem feleségül.

Persze a szomszéd fiának egyik barátja ismert valakit aki pináért hajlandó szállást adni azzal a feltétellel,hogy a feleségével is élvezkedjen a feleséged.Te neked mondta nekem meg az lesz a dolgod,hogy az egészet filmre veszed, de ha akarod te is kapsz egy filmet amit csinálni fogsz.Úgy is történt még egy hetet töltöttünk a fővárosba és az alatt a hét alatt a feleségemet minden nap megbaszták vagy húszan és éjszakánként a feleséggel bányászták egymás szétbaszott pináját. A feleségem pinája annyira kitágult,hogy egy férfiököl is simán becsúszott a vájatán.

Azóta egy nyáron keletnémetben jártunk ahol a német vendéglátó saját kupit nyitott és a vendégek nagy része ott kefélt minden nációval és az állati szexet is megtanították nekik.Az egyik kiránduláson amikor az északi részre mentünk busszal a feleségem a busz sofőrrel kefélt és hárman vittük a busz,míg a feleségeink másokkal basztak. Amikor megérkeztünk a feleségem összehaverkodott az első percekben az egyik matrózzal és amíg a tengert jártuk valamelyik kabinba a matrózokkal és a kapitánnyal kefélt,meg vagy más idegenekkel is. Mikor visszaértünk a szállásra közölte,hogy aznap kétezer márkát keresett a pinájával,mert majdnem mindenki fizetett neki a kefélésért.

Amikor megismertem még a 95-ös mellei kemények és mereven álltak és inkább felfelé mutattak mint bármely irányba és bár a pinája rendesen szét volt baszva , de még össze tudta szorítani,hogy élvezni lehetett a vele való kefélést. Mindig tetszett nekem,hogy nagy bugyijait mindig nekem engedte át amikor bárki meg akarta baszni,hogy én húzzam le és tegyem szabaddá a pináját és a seggét. Ez nekem külön örömöt okozott. Mostanra úgy nézett ki,hogy a mellei lógtak ellaposodtak és a köldökét verték, de ha néha én is kaptam belőle imádtam a testét.nagyon élveztem mindig ha egy néger húzta a faszára,mert legtöbbször vinnyogott mint egy kiskutya a vastag és hosszú fasztól.

Most megint elment németbe és remélem megint rengetegen megbasszák és élvezi a srácok farkait, meg azt hogy szabadon meztelenkedhet kocsikba és bárki megbassza még ha nem is ismeri is.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa