zizi - a festők
Pár hónapja történt:Lakásom festésére érkezett két szobafestő. Már két-három napja dolgoztak nálam, elég jól összeismerkedtünk, mivel ott lábatlankodtam körülöttük, elviccelődtünk, néha már évődve.Egyik alkalommal mikor kávét vittem nekik, abbahagyták a munkát, leültek kicsit, a letakart bútorok közül két szék került elő. Leültek, iszogatták a kávét és megkérdezték, hogy nincs-e valami töményebb ital itthon. Volt egy üveg konyak a hütőben, bevittem, de ők nélkülem nem akartak inni. Ittam hát velük, beszégettünk, viccelődtünk, bár nem ittam sokat kezdett a fejembe szállni kicsit, mivel nem volt időm még enni aznap. Ők ültek a széken, én lazán a falnak támaszkodva álltam. Kis idő mulva az idomaimra terelődött a szó.. kivánatosan telt nagy cicjeimről ment a viccelődés. Az egyik...az idősebb megfogta a csuklóm, és felkinálta, hogy üljek a térdére, és már húzott is oda. Átfogta közben a derekam, de csak lazán, természetesen. /amennyire ez a szitu természetes lehet/. Akkor éppen nem volt barátom, úgyhogy kicsit bizsergetett ez a helyzet, de nem volt ellenemre. Ezt megérezhették, mert a következő pillanatban a hátamon lévő kéz simogatni kezdett..először a hátamon körözött kicsit, másik kezét a combomon inditotta felfedező útra. Egy vállpántos póló és egy sortnadrág volt rajtam. A sortandrág szélénél simogatott körben..ettől kezdtem nedvesedni már.. főleg mikor a keze felcsúszott a pólóm alá, hamar rátalálva hatalmas melleimre. Erre már felgyorsult a légzésem, nagyon heves bizsergés futott végig a gerincemen...Fejemet hátravetettem kicsit a férfi vállára, amitől melleim még inkább megemelkedtek, és a férfi kezébe kerültek..
Megszólalt a férfi rekedtes hangon:
-Látom élveznéd nagyon, ha most hosszan eljátszanánk veled..mindhármónk örömére.
-Imádsz baszni ugye? kelt fel a másik.. a fiatalbb .. férfi, és mellénk lépett.
Ő is a melleimet kezdte simogatni először csak a pólón keresztül, majd lehúzta a vállpántokat, és előtüntek a melleim...a simogatásoktól még nagyobbra telten...hegyes bimbókkal. A fiatal letérdelt .. pont a szája magasságában voltak melleim..Elkezdte szopogatni, nyalogatni, ...én csak kapkodtam a levegőt, hátravetett fejjel..közben az idősebb, akinek az ölében ültem..belecsúsztatta kezét a nadrágomba..rögtön a bugyim alá..ami már nagon nedves volt.
Középső ujját végighúzta telt nagyajkaim között, amik sikosan szétváltak...Iszonyú jó érzés volt... vonaglottam a térdén... lábaim széjjelebb csúsztak, hogy jobban feltárjam magam. Ujjai rötön beljebb is csúsztak..
-Mond ki hangosan, hogy most szeretnél két nagy faszt!
mondta a fiatalabb, aki miután megdolgozta melleimet.. leült a szemközti székre,de előtte megszabadult rövidnadrágjától, ami rajta volt. Ott ágaskodott nagy farka.. nem tudtam levenni a szemem róla..Felálltam, hogy közelebb kerüljek hozzá, az idősebb közben lehúzta a rövidnadrágom és a bugyim egyszerre.. iszonyú szemérmetlen de rettentően izgató volt ez.. nem tudtam megszólalni..nagyon kivántam már, hogy jól megdugjanak mindketten..lehajolva rácsúsztattam kezem a már majdnem merev farokra..lassan ütemesen verni kezdtem..ekkor rámszólt a srác...- Szopjál...élvezd a nagy farkamat a szádban... látom érted a módját..tetszik ugye? ezzel rányomta fejem a lüktető farkára és én szoptam-szoptam.
Közben az idősebb mögöttem állt, már levetkőzve..fenekemen éreztem farkát..amit ütögetett hozzám... kicsit hátratoltam magam,de ő csak kivül.. két nagyajkam közé mártva járatta farkát, ami szintén méretesnek tünt. Nagyon izgató volt, ahogy csuszkált a lábam között..már nedves volt a puncimtól.
-Nagyon szeretnéd már, hogy felnyársaljalak rá..ugye? kérdezte miközben én szétett lábakkal állva...lehajolva szoptam.. és közben várakozva ingattam magam előre hátra..amit a mögöttem álló férfi csipőmön nyugvó keze irányitott. A másik.. akit szoptam..élvezte játékomat, mert már kőkemény volt, ahogy vertem és szoptam egyszerre.. ő közben melleimet markolászta... Ekkor az idősebb visszaült a székre.. térdére húzott, hogy üljek le..combom alá nyúlt... felemelte széttett lábaimat..és szinte felkinált társának, hogy nyaljon.. az egyből odalépett és ujjaival, nyelvével pillanatok alatt a csúcsra juttatott...összerázkódva, nyögdécselve hatalmasat élveztem. Ekkor felvettek... átvittek a hálóba..és folytatódott minden...az idősebb férfi lefeküdt..és most őt kellett szopni, térdelve az ágyon,.. az ő farka is méretes volt tényleg..vastag volt hatalmas fényes makkal, alig fért a számba...közben a fiatalabb mögém térdelt és hirtelen egy mozdulattal tövig belémtette nagy farkát, ettől végigfutott a remegés rajtam... mozogtam, szinte ráhúztam magam a farkára, közben a másik farok a számban és a kezemben..pár mozdulat után remegve megint elélveztem, ők összemosolyogtak. Most hátamra fektettek... jó volt kiszolgáltatva lenni.. hagytam és élveztem...az idősebben volt a sor, hogy belémtegye..ő széttett lábam közé térdelt..lassan csúsztatta be vastag szerszámát... éreztem ahogy feszit széjjel.. ahogy nagy makkja dörzsöli végig a hüvelyem belsejét... remegve tettem még széjjelebb a lábom.. a másik közben mellettünk térdelt... egyik kezével melleimet simogatta.. másik kezével csiklómat izgatta közben.. olyan ütemben ahogy én a farkát vertem.. aztán közelebb jött és a számba adta..
- Ugye élvezed, hogy szétkúrunk? Mond ki! Én már csak vonaglottam, minden mozdulatukat élveztem.
- Annyira szük a pinád, hogy én mindjárt elélvezek.. szólt az idősebb rekedt hangján.. és rágyorsitott nagy merev farka hatalmas rándulásokkal belém élvezett.. ettől én ismét elélveztem.. egyre gyorsabban szoptam és vertem a másik férfit, ugyhogy egy percen belül az is lüktetve élvezett a mellemre..Elnyúltunk az ágyon.. hárman egymás mellett és csak levegőért kapkodtunk pár percig.. megszünt a világ körülöttünk.
Hason feküdtem közöttük.. beszélgettünk, nevetgéltünk, valaki hozott még egy pohár konyakot... nevetve koccintottunk...
Nem sok idő telt el, talán el is szundikáltunk, legalábbis én biztos.. egyszer csak valaki hátulról szétvetett lábaim közé került.. kicsit megemelte csipőmet.. és visszacsúsztatta az ujra merev farkat a még mindig nedves pinámba.. a lélegzetem is elakadt.. de a következő pillanatban már élveztem a helyzetet.. kicsit megemeltem a csipőm.. de inkább még széjjelebb tettem a lábaimat... igy engedve megint szabad utat, hogy ujra és ujra elélvezzek..
felkönyököltem .. az idősebb férfi elébem ült.. és szó nélkül félmerev szerszámát a számba adta.. én szoptam ismét.. keményre.. vastagra.. élveztem azt is amit velem tesznek és azt is amit én adok..
Megint szinte majdnem egyszerre élveztünk el.. a fiatalabb belém... az idősebb a mellemre... mert a végén már csak vertem a nagy farkát és a melleimre irányitottam, mikor élvezett..én pedig a fiatalabb utolsó rángatózásaitól...
Hát tényleg szét lettem kúrva... de azt sem tudom hányszor élveztem el .. felöltöztek, elköszöntek, elmentek... az ajtóból még visszaszóltak:
-Holnap jövünk!

Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa