Laló - balatoni nyaralás
Vitorlázáa a barátommal és a feleségemme
Még alig múlt el a nászutam amikor az egyik barátom meghívott magukhoz a balcsira,a fiatal feleségemmel és vitorlázni. Pár évvel azelőtt nősült meg én keféltem korábban a feleségét, de akkor még csak lány volt, de nagyon megszerette a srácok farkát is. Persze a dolgot megbeszéltem a feleségemmel és mivel el tudtam intézni a főnökömmel,hogy engedélyezze a rendkívüli szabit elmentünk.Két feltétele volt,hogy beszéljem rá a barátomat és a feleségét,hogy ő is lejöhessen egy pár napra hozzájuk nyaralni és szerezzen ott egy szobát nekik egy szállóba vagy magánháznál,mert nem akar senki nyakára menni. A másik,hogy már régóta feni a fogát a nejemre és szeretné megismerni ruha nélkül egy éjszaka.

Az első kérés simán megoldódott a másik már kicsit zavart mert nem akartam,hogy a feleségem a cég kurvája legyen, azon kívül már így is van elég férfi aki kefélés sokszor közösen is használják egyszerre és némelyik feleség is beszállt ezekbe a hancúrozásokba. Mikor mi leérkeztünk a két asszony nagyon jóba lett egymással és amikor azt hitték nem látjuk nagyokat smároltak és simogatták,nyalogatták egymás punciját. Persze amikor elmentünk vitorlázni és jött a két feleség is a barátom felesége közölte,mivel magunk vagyunk ő bizony nem fog ruhát viselni és levette a bikinit
magáról .Persze odament a nejemhez és szájon csókolta,neje róla is levette a bikinit és közölte,legalább a férje sem fogja úgy bámulni a feleségemet mint ő engemet. A feleségem nagyot nézett,mert erre nem gondolt,de aztán mivel én se szóltam semmit őt sem izgatta a dolog. Később a srác felesége elmondta a feleségemnek,hogy a férjed engem több mint másfél évig kefélt és akkor ismerte meg a későbbi férjét és azóta együtt vannak.Egyébként már régóta szerette volna,hogy meglássa a férjed mennyire változtam meg,hiszen két gyereket hordtam már ki és most is terhes vagyok. Ha kijövünk vitorlázni én mindig levetkőzöm teljesen és nem zavar egyébként mások tekintete sem.

Tavaly itt voltak nálunk a férjem szülei is és azok előtt is levetkőztem,bár pár nap múlva én visszavettem a bikinimet,mert az apósom mindenáron meg akart baszni.A férjem anyja teljesen ki volt a férje miatt akadva ,mert ő is levetkőzött és még akkor is úgy volt amikor már a férjének nadrágba kellett lennie. Aztán beszélgettünk és mondtam a férjemnek beszéljen a férjeddel,hogy egy két éjszakára cseréljünk partnert,mert ő is szeretne a lábad közé kerülni. Ezt még tegnap este mondta,mert mi mindent megbeszélünk és emiatt nincs sose vita közöttünk.A saját anyámat is megdugattam a férjemmel.mert az is megkívánta.

Mondta nekem ,hogy megbeszélte a férjével,és a barátnőjével aki a szomszédba laknak,hogy kiadja nekik az egyik szobát és annak külön bejárata van és le is van választva magas kerítéssel a nagyobbik udvarról,direkt mert a német vendégem mindig meztelenül szeretnek lenni ha itt is vannak. A vitorlázást meg meg tudjuk oldani. amint hallottam még,hogy ti is megbeszéltétek a többi dolgot, de persze ez csak egyetlen alkalommal lehetséges és úgy,hogy a saját feleségét is átengedi másoknak.Mikor hazaértünk és csengett a megbeszélt időben a telefon elmondtam a főnökömnek a dolgokat és ő közölte,hogy persze benne van igaz arra nem gondolt,hogy a felesége is közpréda legyen, de meg fogja ezt is oldani.

Így aztán pár nap múlva már mindenki mindenkivel kefélt és néha a két asszony is elment idegenekkel is,majd később csatlakozott hozzájuk a harmadik asszony is. A barátom felesége meg összehozott a két asszonyt négy néger sráccal akit már ő is kipróbált és mindketten nagyon élvezték,hogy szép nagy hosszú farkakkal is kefélhetnek. Aznem éjszaka a feleségem közölte,hogy régen volt már ilyen csodálatos szeretkezései ennyi férfivel és ma este már nyolcan kefélték meg és mindegyiktől kapott egy ötezret. Holnap páran elmennek ezekkel a srácokkal egy közeli városba és ott holnap estig más sem fognak csinálni,mint kurválkodnak és minden fiútól vagy férfitől egy egy tízest kapnak. Persze ha akarjuk azt mondták a srácok kivisznek külföldre is pár napra és megismerhetjük a külföldi srácok faszát is. Mondtam ebbe nem megyek bele ,mire a nejem közölte,már beleegyeztem és ha nem engedsz el megszököm és sose jövök vissza. De azért megköszönöm,hogy vérbeli kurvát csináltál belőlem.

A két asszony elment anélkül hogy szóltak volna reggel és eltelt már két hét amikor visszajöttek de alig ismertünk rájuk őgy szét voltak baszva és verve.Persze egy fillérjük sem volt,mert nem is kaptak semmit. Másnap előkerültek a srácok is ,mert keresték az asszonyokat. Kaptak helyettük ruhát. Az asszonyoktól meg rövid időn belül elváltunk. Hát ennek a nyaralásnak nem sok értelme volt.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa