Motoros - Egy sima egy fordított....
avagy egy spontán magömlés
Amikor egy barangolás során véletlenűl rátaláltam erre a magazinra, és beleolvastam a történetekbe, az egyéb és az önkielégítés kategóriákba kezdtem érezni, hogy - bár már nem vagyok fiatal - a farkam elkezd mocorogni és könnyezni, az izgalomtól.

Mivel egy alsó volt rajtam, ahogy kezdett felállni a farkam, kilátszott a gatyámból, és elkezdett lüktetni. Megfogtam és két árom húzással máris kőkemény lett, miközben én olvastam.

Olvasás közben eszembe jutottak a szex élményeim, amiből elég sok volt már.
Elmesélem elősször az elsőt:
Egy nyári szünetben történt, lehettem olyan tizenkét éves, a vidéki rokonoknál nyaraltam amikor a Körös parton biciglizve észrevettem egy férfit, akit látásból ismertem, lehetett olyan negyven-negyvenot éves és egy kicsit bolond volt olyan jóhiszemű, aki egyszál glottgatyába a parton tehenet legeltetett. Mivel már ismertem, odamentem hozzá a fűzfa bokorhoz és én is leúltem, néztem a vizet szótlanúl, mint Ő. Egyszer csak látom, hogy a gatyából kikandikál a farka, ami olyan félig állt. Észrevette hogy nézem a farkát, mert olyat még nem láttam még. Ekkor se szó se beszéd letolta gatyát és elkezdte le fel húzogatni a bőrt rajta, melytől szinte azonnal felállt és kókeménynek látszott. Olyan tömzsi fasz volt, a tövénél vastag és nagy lapos makkja volt, ami szélesebb volt a farkánál. Közben nem beszélt, csak lassan verte. Egyszer csak odanyúlt az én gatyámhoz és megszorította enyhén az én már akkor mereven álló farkamat, amin még a bőr elfedte a makkomat. Letoltam és is a nadrágomat, ekkor megfogta a kezemet és odahúzta a kökemény és nedves farkához, hogy én csináljam neki. mivel ez nem ment elsőre, megmutatta hogy kell elősször lassan majd egyre gyorsabban leföl húzogatni. Néhány mozdulat után Ő is megfogta az enyémet és elkezdte verni szakszerűen, ahogy magának is csinálta. Ez nekem nagyon új és főleg isteni érzés volt. Most rajtam volt a sor én vertem neki egye gyorsabban és szakszerűbben, egyszercsak megremegett és hatalmasra duzzadt a makkja és valami olyasmit láttam amit még addig nem. Mint egy gejzír jött a geci lelőle olyan mennyiségben amit azóta sem láttam sokszor, pedig sok farkat láttam már élvezni velem együtt, pedig nem vagyok meleg csak minden érdekel és kipróbáltam már mindent ami sex. Visszatérve a Bandi hosszantartó élvezéséhez, amikoris elkezdte nekem csinálni, Én még sosem élveztem addig, - csak valami átlátszó nedv jött ki a farkamból - ahogy egyre gyorsabban verte a farkamat - amiről már a bőr is teljesen lecsúszott - egyszer csak érzem hogy ez valami más érzés és ebben a pillanatban elősször elélveztem, ami abból ált, hogy néhány nagyobb csepp sűrűbb fehér anyag jött ki a makkom végéből. Csodálatos érzés volt akkor és most is, mert miközben írom ezt az első néhány sort, lassan vertem a farkamat. Most hogy befejeztem, néhány gyors húzás és már megy is rengeteg gecim a földre. Egészen rendes adag volt megjegyzem.

Ha tetszett ez a néhány sorom, jelezzétek, és mást is fogok írni ha érdekel valakit. Ezt látni fogom abból, hogy hány orgazmus volt
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa