Nagy Tesó - Egy váratlan élmény...
... avagy egy meglepő felfedezés
17 éves vagyok, középiskolás. Szeretek focizni, haverokkal lógni és időnként csajozni. Van egy húgom, 14 éves. Mindig jó volt köztünk a viszony és sok időt töltöttünk együtt, de ami egy néhány nappal ezelőtti délután történt, azt még legvadabb álmaimban sem képzeltem volna...
Nos, történt egy nap, hogy a megbeszéltnél korábban értem haza. Szülők sehol, a húgom pedig valószínűleg már hazaérhetett. Így a szobám felé vettem az irányt, hogy átöltözzek és lepakoljam a cuccaimat. Miközben a szobám felé mentem elhaladtam húgom szobája előtt. Az ajtó nem volt teljesen becsukva, így a szemem sarkából akaratlanul is megláttam, hogy valami olyan történik odabent, amit nem szabadna látnom. De már késő volt.
Benéztem a résnyire nyitva hagyott ajtón és rögtön megpillantottam a húgom. Az ágyán feküdt, a hátán. Pont szembe az ajtóval. Lábai széttárva, a szeme csukva volt. Bal keze vad munkát végzett két lába között, tisztán hallottam, ahogy a sima, nedves punciján játszanak ujjai. Jobb kezével pedig csinos kis melleit felváltva masszírozta és ingerelte a bimbókat. Halk, kéjes nyőgéseire csak ezután figyeltem fel. Hirtelen annyi minden tárult a szemem elé, hogy azt sem tudtam hova nézzek. Végül megállapodtam borotvált kis puncijánál és figyeltem, ahogy fürge ujjai ki-be járnak a hüvelyében. Néha a csiklójához elkalandozott és tovább izgatta magát. Közben nem hagyta abba a formás cicik kényeztetését sem. Éreztem, már nem sokáig bírja.
De én sem voltam ezzel másképp. Egyre szaporábban vettük a levegőt, de egyszerűen nem tudtam ott hagyni ezt a csodálatos látványt. Muszáj volt magamba szippantanom mindegy egyes pillanatát, ahogy az addig ártatlannak hitt kishúgom egész testében megremeg, majd az orgazmus csúcsán megadja magát a kéj utolsó, legerősebb hullámainak is. Szinte ugyanekkor értem a csúcsra én is. Lüktető farkamból kilövellt annyi sperma, hogy elképzelni sem tudtam, hogy lehetett bennem ennyi. Folyt le a lábamon, a padlóra is jutott belőle. Gyorsan összeszedtem magam és a szobámba mentem.
Szükségem volt néhány percre, amíg kifújom magam és feldolgozom, mit is láttam az imént. A gyönyörű meztelen test, az arányos mellecskék és az őrjítően hívogató, nedvektől csöpögő punci látványa élénken megmaradt előttem. És ha mindez nem lenne elég... a saját húgomról volt szó. Sosem hittem volna, hogy egyszer így gondolok rá.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa