örzse - Férjemel nyaraltam
vásárlás dugással 1
Mikor az egyik nyáron a férjemmel elmentünk nyaralni és a gyerekeket a nagybácsira bíztuk,mi elmentünk egy közeli nagyvárosba vásárolni.Az egyik öltöző fülkében voltam ahol bikinit néztünk és így totál meztelenül voltam bent amikor a férjem nem húzta be rendesen a függönyt és mikor felnéztem megláttam,hogy ott állt egy jóképű férfi és engem bámult. Majd egy hirtelen mozdulattal bejött a fülkébe leült az ott lévő székre elővette a hatalmas dorongját és ráültetett a farkára.Ez nekem nagyon is jól esett.Mikor bejött a férjem és meglátta,hogy más férfi farkán lovagolok és megkérdezte ez mi? Mondtam neki nem húztad el a függönyt és megtetszettem a komának aki bejött és ráhúzott a farkára ami nekem nagyon is kedvemre való volt. eddig kétszer élvezett belém és remélem harmadjára is belém élvez.

Ezentúl légy szíves sose húzd be a függönyt mert erre felé szeretik megbaszni a hölgyeket mint ahogy te is látod és az én örömömre.Pár perc múlva elélvezett a koma és én leszálltam róla és bekaptam a faszát ami alig fért el a számba és lenyaltam a farkáról a még rajta levő gecit. Megköszöntem és a koma elment, de a kezembe nyomott valamit.Később amikor a férjem is kiment megnéztem mi az egy névjegykártya volt rajta írás és tízezer forint.Mikor kijöttem a fülkéből a férjem ment be egy másikba fürdőgatyát nézni és a komával találkozva megtudtam,hogy ugyanazon községbe nyaralnak ők is mint mi. Szeretné ha hazafelé elvihetne bennünket haza és közben simogathatná a combjaimat.

Később amikor már bevásároltunk és az egyik beugró kapualjba még ő is meghágott két másik fiatallal is keféltem,de egyik sem volt olyan jó mint az áruházi koma fasza.Később a buszpályaudvaron összefutottunk az áruházi kefélővel és beültetett minket a kocsijába. A férjemet hátra egy asszony mellé és be is mutatta,hogy a felesége aki rögtön a férjem faszát kezdte a nadrágon kívül simogatni. Engem előre ültetett és felhúzta a szoknyámat. Nekem teljesen természetes volt ez a mozdulat,hisz a férjem is megtanította,hogyha beülsz valakinek a kocsijába elől az anyósülésre mindig örülj neki és engedd meg,hogy a szoknyádat felhúzza, mert úgy is megteszi és legalább a bugyidba is könnyebben be tud nyúlni markolászni a puncidat.

Nagyon örültem neki mert szerettem mutogatni a hosszú combjaimat és élveztem ahogy bányásznak.Az egész úton szinte teljesen a pinámba vájkált, majd a kezét is bedugta. Egy ízben a felesége megszólalt, hallod nem kis farka van a férjednek sem és milyen jó ízű már nagyon várom,hogy megkóstoljam a farka tartalmát is. Ezek után már nem volt semmi amin meglepődtem volna. Hazavittek bennünket,majd lepakoltunk és átöltöztünk. Közben a férjem a koma asszonyát hátulról megbaszta és éppen akkor nyitottam ki az ajtót amikor azt láttam,hogy leszopja a férjemet és lefetyeli a gecit a farkáról.felvettem az új bikinit és közben megint ráültem a koma faszára és nagyon is élveztem a kemény farkát. Mikor kimentünk a szobából vettünk magunkhoz pénzt és pokrócot, hogy lemegyünk a strandra, de a másik pár közölte legelőbb elmegyünk hozzánk megmutatjuk hol van a szállásunk és majd együtt megyünk megismerni a családotok többi tagját is.

De ez már egy másik történet amit még jobban élveztük mint az elsőt.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa