Jákób - Megkeresés
a lányt szeretem ledéren látni 1
Még fiatalon bekerültem egy vásrsba ahol felkerestem egy számomra ismeretlen leányt aki az egyetemen dolgozott. Amikor megláttam csak egy fehér női munkaköpenybe volt az is inkább mini volt és a gombjai is rosszul voltak begombolva. Ahogy megláttam rögtön az jutott az eszembe, de jó lenne meztelenül látni és másnak is mutogatni.

Mikor az irodájába kerestem még nem volt ott és közölték a főnöke behívta magához valami megbeszélésre.Amikor később bejött az irodába ahol dolgozott Akkor vettem észre a félregombolt köpenyt és azt a tényt,hogy a kombiné egyik pántja nem a vállán van hanem valami okból lekerült onnan és a hónalja alatt van. Bejött és leült a székre az asztalához és elkezdte kigombolni a köpenyét a bal oldali köpenynek az ujját levéve visszaigazította a vállára és közben lemeztelenítette a bal oldali mellét is.Mikor feltolta a kombinéja szárát és visszavette a köpenyt akkor vette észre,hogy figyelem és őt nézem.

Ekkor megkérdezte mit akar és elnézést kért a bemutatóért.
Mondtam neki a nevemet,mire meglepődött és megkért foglaljak helyet és elkezdte magát exkuzálni. tegnap mikor találkoztunk nem nézett ki ilyen jól mint ma és ekkor megigazította a köpeny alsó részét is ami fennakadt és kilátszottak a combjai és a bugyija egy része. Mondta nemsokára vége a munkaidőnek és ha nem jön közbe semmi akkor elkísérhet.

Persze közben megint bejött valaki és szólt neki menjen be hozzá és amikor felállt közölte sajnos vissza kell mennem a főnökömhöz. Ne várjon rám mert ez biztosan sokáig tart. Esetleg ha ráér várjon egy tíz percet és ha nem jövök máskor keressen meg. Persze vártam hátha látok még belőle valamit és szerencsém is volt, mert amikor visszajött a másik karjánál lévő kombiné pántja el volt szakadva. Mondtam neki nagyon durva egy főnöke van,mire közölte nem ő a durva,hanem megunta a tapogatását és emiatt szakadt ez el.

Ekkor megkért forduljak el, de a végén ő fordult el levette a köpenyét és egy kis cérnával megerősítette a kombinéja pántját.Közben odaszóltam neki,hogy nagyon csinosan néz ki ebben a szerelésben egy alig bugyiban és egy kombinéba.Azt hittem elfordult, de mondta azt is maradjon mert ön fog elfordulni és én megfordult és tetszett a szép látvány is.

Megkérdezte nem zavart e a vetkőzésem és a meztelenkedéseim.
Mondtam neki egy cseppet sem és nagyon kívánatosnak találom. Akkor felöltözöm,ha megengedi mire odamentem hozzá megfogtam a derekánál és az ölembe véve leültem egy székre vele. Persze ez a mozdulat meghozta az eredményt mert a kombinéja felcsúszott és a melléről lekerült a kombiné és megmutatta a két szép formás melleit.Mire észbe kapott már szájon csókoltam és elkezdtem a melleinek simogatását és markolászását.

Ez ellen már tiltakozott és közölte,nehogy le merjem húzni a bugyiját mert kikaparja a szememet,meg különben is ez nagyon gyors lenne.Pedig mondtam neki szívesen az ölembe ültettem volna natúr.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa