Madtaxis75 - Egy forró emlék
Egy elvesztett fogadás


Ez a történet minimum 6 éve történt velem de szégyelltem róla beszélni úgyhogy magamban őriztem titokként. Akkoriban ha unatkoztam leugrottam a padokhoz és vártam háta jön valaki az ismerősök közül. Aznap is ott ültem magamban csak néhány látásból ismert kiscsaj volt körülöttem. Nem is ismertem őket még a nevüket se tudtam és még azt se tudtam mennyi idősek lehetnek mert olyan vékonykák voltak. És ahogy ott üldögéltem arra lettem figyelmes, hogy két csajszi vitázik már erőszakkal egy olyan témáról amiről én azt hittem mindent tudok mint a profik. Tehát ebből az következett, hogy nem tudtam nem beleszólni okoskodóan és menőzve mint a nagyok. De nem úgy alakult ahogy gondoltan mert nem lett vége a vitának hanem inkább nagyobb lett és már hárman fújtuk a magunkét. Ez csak addig tartott amíg az aki nem azt állította amit mi megunta és ezt mondta nekem: „Ha annyira nagy az agyad fogadni is mersz velem?!” Hát én meg okosan csak annyit mondtam erre:” Bármibe! Mi legyen a tét?” És ö ezzel a válasszal döbbentett meg: „ Jó ha vállalod azt ,hogy a nyertes 24 órán keresztül azt tehet a vesztessel amit csak akar és bármit kér tőle azt a vesztesnek meg kell tennie szó nélkül!” Mit tehettem abba a helyzetbe amikor még azt hittem nekem van igazam? Semmi mást mint ,hogy vállaltam. Majd közösen nekiláttunk több szaklexikonban is ellenőrizve kinek van igaza. Hát akkorát még nem égtem soha mint akkor amikor több lexikon neki adott igazat. És vesztettem! De magamban eldöntöttem büszkén vállalom ami következik mert ha visszakozok az nagyon nagy szégyen lenne számomra. Tehát csak lazán ezt kérdeztem: „Mikortól és hol kell teljesítenem a kéréseidet?”
De ö megint meglepett ezzel a válaszával:”Ma este 10-töl nálunk!” És a címét leírta a telefonszámával együtt és hozzátette ,hogy fél 10-kor hívjam.
Én nem voltam hang este felhívtam és utána átmentem hozzá ahol csak ö volt otthon egyedül. Meglepett azzal a durva beszólásával amivel kezdte mert ezt mondta: „ Vetkőzz le teljesen mert meg kell tisztítani a testemet a mocsoktól ami ráragadt akkor amikor beégettem magamat!” Én lassan megtettem amit kért mert már közben ö kiengedte nekem a vizet a fürdőbe. Én megadóan hagytam ,hogy bámuljon ahogy beülök a vízbe és átadom magam neki mint a gyerekek az anyjuknak. Alaposan lemosott fokozatosan a fejemtől haladva lefelé ami már kezdett kellemessé válni de azt vettem észre hirtelen, hogy szemben állok vele közvetlenül majdnem összeér a testünk és ö a farkamat nézi és halkan részletesen elmondja mit fog vele csinálni. Csak addig volt cink amíg megfogta mert attól kezdve egy élmény volt ahogy a kezével bánt vele. Én ujjból elkalandoztam a gondolataimban amitől nem is hallottam miket mond csak a testemmel éreztem ,hogy mellettem van. És akkor hirtelen egy megdöbbentő érzés visszahozott a valóságba! Az amit éreztem lebénított úgy, hogy mozdulni se tudtam. Mert amit éreztem hihetetlen volt de furcsán nem olyan rossz mint ahogy képzeltem. Mert a kis szende kihasználva a dermedségemet telenyomta tusfürdővel a popsimat és az ujjait lassan kőkörösen tövig betolta és alaposan kimosta mert szerinte ez is alapvető a tisztálkodásnál. Én már mindent eltudtam róla képzelni ezután. De avval folytatta ,hogy lassan levetkőzött ö is amivel újból meglepet. Méghozzá azért mert vékony de formás teste volt kemény hegyes kis mellekkel amitől tátvamaradt a szám teljesen. És miután mellém ült a kádba csak azt mondta ,hogy most én ugyanilyen alaposan mossam meg az ö testét. Nem részletezem de élmény volt ahogy megtettem neki. De lépjünk ezen túl. Azzal folytatta, hogy fazonra vágta a farkamnál a szőrt úgy ,hogy csak egy édi kis pamacs maradt ott nekem. És azzal folytatta ami miatt nem beszéltem erről eddig mert élveztem amit csinált de biztosra vettem valaki elkezdené azt mondogatni, hogy tuti buzi vagyok ha ezt élvezni tudtam. Mert csak arra kért alaposan jegyezzem meg amit csinálni fog mert majd nekem is ugyanúgy kell neki ezt csinálnom ahogy ö velem tette. És hasrafektetett majd a combjaimat lassan nyalogatva a popsimig végignyalt finoman. Majd lassan betolta a nyelvét egészen tövig és elkezdte nyalogatva tágítani és ujjazni finoman érzékien. Hihetetlen amit a popsimmal tett mert anélkül, hogy a farkamhoz ért volna egy hatalmasat spricceltem neki. Ezután én is megtettem neki de nem tudom ki élvezte jobban ö vagy én mert csodálatos volt elhihetitek. És ö még egy vibrivel is játszadozott velem és közben úgy kiszívta a farkam mint még addig senki más. De itt nem fejezte be mert a popsijával lovagolt rajtam és ha nekem töltődnöm kellet ö tovább masztizott előttem sorba élvezve akár mind a két lyukába egy vibrivel. Hát csak azt tudom mondani mély érzéseket hagyott bennem ez a történet és azóta a popsikat élvezettel kényeztetem ha lehetőségem van rá.


Vége



Madtaxis75
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa