Józsua - Campingi nyaralás
Feleségemen élvezkednek
Még fiatal házasok voltunk amikor az egyik alkalommal rájöttem,hogy a feleségem félrekefél. Ezért,hogy legyen lehetősége és előttem is keféljen bárkivel a gyönyörűségemre is elmentünk a Balatonra egy camping nyaralásra. Béreltünk egy faházat ahová letehettük a cuccunkat és elmentünk bikinit venni. Szerencsére a campingbe is találtunk ilyet és amikor felpróbálta a feleségem a virágos jobban tatszett már csak azért is,mert az eladó megsúgta,ha víz éri bizony megmutatja mit takar. A nejemnek is ez tetszett legjobban, de azért vettünk kettőt és a másik is hasonló volt, de nem mutatott olyan sok mindent a víztől.

Már a boltban felvette a virágost amit nagyra értékeltem.Mikor mentünk visszafelé a faházhoz sokan megbámulták a nejemet aminek nagyon is örültem. Volt ott egy öt tagú srácokból álló csoport akik fütyörésztek odaszólta nekünk és látszott rajtuk,hogy tudnának mit kezdeni az asszonyommal. Mikor kijöttünk a vízből a feleségem rögtön átvette a másodig bikinit ami csíkos volt és attól a víztől ami még a testén volt alig mutatott valamit magából Az első az olyan volt a víztől mintha semmi nem lett volna rajta és persze sokan meg is csodálták. Én igaz jobban szerettem volna a másik campingbe menni,mert az nudista camping volt és akkor végre meztelenül járkált volna a feleségem a gyönyörűségemre és mások csodálatára.

A parton volt egy öltözői karám oda bementünk és amikor levette a bugyirészt a bikiniről hátulról meghágtam a feleségemet mert annyira kívánatosnak találtam. Meg is jegyezte már megérte,hogy eljöttünk,mert már régen nem basztál meg és ezért is szedtem fel a férfit a szomszédból.
Mikor kimentünk az öt srác nem messze onnan figyelte a tevékenységünket. Erre a feleségem lehajolt,megpiszkálva a lábát és persze a melltartó rész egy kicsit kifordult és látni lehetett a feleségem bimbóját részben. A srácoknak csüngött a nyála amikor meglátták. Majd elindultunk a büffé felé és a nejem úgy csinált mintha megbotlott volna mire az egyik srác elkapta a karját.de közben a kezével érintette a mellét is. megköszönte és megkérte elkísérne a büfféhez,mire a srác készségesen közölte természetesen nagyon szívesen.

Én erre leültem a víz partján a beton koszorúra majd szóba elegyedtem az ott maradt négy sráccal. azok közölték,hogy a fővárosból jöttek ide nyaralni két hétre, de már gondolkodtak azon,hogy átmennek a másik campingbe,de az jóval drágább,mert nudista.Mondtam nekik én is oda szerettem volna ha megyünk, de a feleségem azt akarta,hogy ide jöjjünk és itt viszont fürdőruhát kellett vennünk. ami az egyik nagyon sokat mutat.Nekünk is nagyon tetszett a z a fürdőruha amibe volt a feleséged amikor kijöttetek a vízből. Az öltözőben gyorsan át is öltözött, de közben sikerült egy jót szeretkeznem vele ami már régen volt egymással. Megkérdezték hol szálltunk meg mondtam hogy egy faházat vettünk ki a 40. számút. A miénk a 41.Mikor a feleségem visszajött bemutattam a társaságot a nejemnek aki közölte elkérem a kabin kulcsát mert be akarom tenni a pénztárcámat elkísérne valamelyikőtök. Persze rögtön mindegyik menni akart, de a nejem a szőke magas srácot jelölte ki. Mi tovább diskuráltunk. Mikor visszajöttek egy jó húsz perc múlva bementünk az öltözői részben és átvettük a virágmintás bikinit és közben szájon csókolt a nejem. Mondtam neki érzem leszoptad a srácot. Kíváncsi voltam mekkora fasza van és amikor belém akarta tenni közöltem vele majd estére és leguggoltam és bekaptam a faszát. Jó nagy és a farka vége körülmetélt amit én mindig nagyon szeretek. Nagyon sokat adott ahogy elkezdett rángatózni a farka. Teljesen leszoptam a srácot. Megdicsértem és megköszöntem a finom levesét.

Bementünk mindnyájan a vízbe és a srácok nagyon bámulták az asszonyomat amikor a víz megmutatta a szép formás testét is. közölték vele,hogy a mellettük lévő faházat vettük ki .Estére meghívtak egy vegyes sült vacsorára amit ott a lakóház előtt fognak elkészíteni,mivel az egész társaság egy budai szakácsképző főiskola tanulói. Persze a vízben nagy hancúrozás folyt és mondtam a nejemnek legszívesebben most is megbasználak itt a srácok között, de mondta várjál majd estére amikor remélem egyszerre hárman is lesznek bennem. Remélem mindegyiknek van terebélyes fasza mert mindegyikkel jót akarok kefélni és ugye ez nem fog a házasságunk rovására menni mert ezt közösen csináljuk. A srácok nagyon illedelmesen viselkedtek a vízben mert azt hittem mindegyik megfogdossa a feleségem melleit vagy a seggét és a punciját, de még a közelébe sem mentek.

Mikor kimentünk a srácok közrefogták a nejemet,hogy ne kelljen levenni a bikinit és úgy mentünk a pokrócokhoz,hogy az idegenek nem tudták megbámulni a nejemet.Napoztunk, majd bement a nejem a vízbe két másik sráccal és amikor már jó messzire bementek akkor láttam meg,hogy a nejem a melltartó részével integetett kifelé.majd később a bugyiját is felemelte az egyik srác és integetett vele. Mikor kijöttek már volt rajta bikini és bementünk átöltözni ahol a feleségem elmondta,hogy a srácok rávették vegye le a bikinijét és ők levették a gatyájukat és közrekapták a nejemet de egyik sem dugta bele a farkát. Mindkettőnek megfogtam a farkát ők meg megfogták a mellemet és megcsókolták. Mondták jó lenne vele lenni mire közöltem velük ne legyenek mohók,mert akkor nem kapnak semmit.

Alig vártuk,hogy végre este legyen mert amikor bementünk a bungalóba ketten egy oltári nagyot keféltünk és a nejem megengedte,hogy kiszívjam a melleit a pináját megharaphattam és a köldökét is megszívtam. Csak egy könnyű vékony anyagú ruhát vett magára és persze semmi bugyi és melltartó nem lett felvéve alá.Mondtam is az asszonyomnak,hogy mindig e nélkül a ruha nélkül kellene a nyarat eltöltened, rendben van de akkor sokkal kevesebbszer fogsz kapni tőlem pinát,mert mindig valaki bejut majd a lábam közé és kefélni fogok mindenkivel az jó lesz. Nem ez nem lenne jó mert nem akarok másnak mindig másnak a kedvére tenni.

Nagyon finomat kajáltunk és a srácoknak a szeme folyton a feleségem rövid szoknyája körül járt,mert rövid is volt, de két oldalt fel volt vágva és így megmutatta a combjai tövét is.Amint megkajáltunk bementünk a srácok bungalójába és ott az ágyak egymás mellé voltak tolva,hogy lehessen rajtuk nyugodtan henteregni és könnyen hozzá lehessen férni a feleségemhez.Mikor bementünk szájon csókoltam a feleségem és közben az egyik srác felhúzta a ruháját és akkor meglátták mindnyájan,hogy semmi nincs rajta és elkezdték a közös élményeke a feleségemmel. Mindegyik meg akarta először baszni, de a nejem közölte srácok mindegyikőtökkel kefélek , de ne marjatok össze és majd hárman is dughattok egyszerre.Remélem egyikőtök sem beteg , de azért húzzatok gumit a farkatokra mert nem akarok terhes lenni egyikőtöktől sem.

Egész éjszaka keféltünk a feleségemet és sokszor cserélődtek a hármas felállások.Mikor hajnalba befejeztük az egészet mindannyian lementünk fürödni a vízben és persze nem vettünk magunkra semmit ami igazán nagyon is jó volt. Mikor visszajöttünk akkor vettem észre,hogy a feleségem elmaradt és mikor visszamentem a parton találtam és két férfivel kefélt ,majd amikor meglátott bement a vízbe megmosakodott és odajött. Ne haragudj,de annyira tetszett a két koma,hogy leszoptam a farkukat és utána megengedtem,hogy megbasszanak. Lenne gy kérése. Ha a srácok felébrednek felöltözünk és átmegyünk minkét autóval a nudista kempingbe és kiveszünk közösen egy nagy bungalót, mert a további napokat közösen szeretném eltölteni velük is és folyton baszni akarok. Hagy legyek a következő tíz napra kefélős kurva és megígérem,ha otthon lefekszem valakivel te mindig elverhetsz engemet vagy elválhatsz tőlem. Amint beleegyeztem rögtön ráült a farkamra és utána totál kiszopta a farkamat.

Persze így a legtöbbször valamelyik srác kefélte a feleségemet és nekem egyre kevesebb pina jutott és a végén már nem is a srácokkal kefélt a feleségem,mert a srácoknak már nem állt fel a farkuk,hanem bárki megbaszhatta. Amikor elváltunk mondtam neki ritka nagy kurva lettél mert nem tartottad be a megbeszélési szabályokat hiszen felcsináltattad magadat, de azt sem tudod,hogy az elmúlt három napban a huszonöt férfi közül melyik kefélt fel.
ezért ha felérünk a fővárosba elmegyünk egy swinger clubba és ott remélem sikerül tégedet egy pár nagy faszú négerrel megkeféltetnem,hogy megemlegesd az ígéretedet. Úgy is történt és amikor négy nap múlva otthagytuk a nejem sírva kért bocsánatot. egy hét múlva kikaparták egy jó kefélés reményében.

Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa