Nem mindegy? - Tanar Ur
Perverz
Erika lányom "gyengélkedett matekbol", ezért egy egyetemista srác rendszeresen járt és korrepetálta, ez azonban az eredményein nem látszott meg, ezért a matektanárja felajánlotta, hogy saját akásában foglalkozik vele (jóval drágábban). Érdekes módon rögtön az elsõ alkalom után jelentõs javulás volt tapasztalható a jegyeiben. Erika azonban "érdekes" dolgokról kezdett beszámólni néhány alkalom után. Tanár Ur melegen érdeklõdött Erika "fiúzási szokásai" iránt (majdnem 13 évesen kimondottan nõies alakja van, szerelmeit azonban egyenlõre a TV-bõl választja, pillanatnyilag a fiatal Tom Cruise-nál tart, de volt már mûsoron a fiatal Sztankai, a Bors-bol és sokan mások ). Végül úgy döntöttünk, hogy a párom, vagy Rita (az "albérlõnk", neki is van egy Erikához hasonló korú lánya ) viszi korrepetálásra, és én megyek érte. Mindezt úgy, hogy Tanár Ur biztos, hogy észrevegye.
Egy szép kora tavaszi napon Erika sírva rohant ki az épületbõl:
- Anyu ez a szemét a haverjával megdugott.
- Na mutasd a bugyidat
(Gondoltam újabb kifogás a matek ellen, bár hogy a kedvenc blúzát megtépte ez ellen szólt, mivel a ruhájára mindig is kínosan ügyelt)
Elég volt a szoknyáját felhajtani, máris láthatóvá váltak a vércsíkok, illetve jól érezhetõvé e spermaszag.
- Ezt a Tanár Ur tette veled?
- Igen, meg egy haverja...., de az már el ment.... Le is filmezték az egészet... Nem is fájt annyira,.. de nagyon nagyon megalázottnak érzem magam... A másik pasas rendõr egyenruhában jött...

Erika Kb 5 perc alatt kisirta magát.

Ezután hívtam a rendõr barátunkat, hogy ilyenkor mi a teendõ. Azt javasolta, ne tegyünk feljelentést, mert rengeteg huzavonával jár, Erikának ekégvolt egyszer végigélni az eseményt, ha leht "másképp intézzük el". Nincs szolgálatban, szivesen meglátogat bennünket. Elmondtam neki hol vagyunk.
Ezután hívtam Ritát, akivel évek óta harcmûvészetet tanulunk, illetve oktatunk. A tanitványaink nagy része "rosszlány", mióta ez a csoport mûködik azon a környéken nagyon megritkultak a pervrz "vendégek".

Mondtam Ritának, hogy tûsatkúban, és miniszoknyában jöjjön (ebbõl tudta, hogy "esemény" várható).
Amíg a csapat összegyûlik Erikát haza akartam vinni, és megmosdatni, azonban kiakarta venni a részét az "eseménybõl" "így mocskosan".

10 perc mulva együtt volt csapat. Az ajtón Béla kopogott, mível õ elõször járt itt. Tanár Ur gyorsan kinyitotta az ajtót, mi meg bezúdultunk. A videókamera éppen a tvre volt kötve. Amíg Rita a Tanár Urat "leültette", Erika elindította a filmet, amelynek Ö maga volt a fõszereplõje. Pár kocka után kikapcsoltam, és kérdõen néztünk a másik szereplõre. Erika azonban otthonosan kinyitotta a szekrényt és nég pár hasonló kazettát vett elõ. Ezek némelyikén ismerös lánykák szerepeltek. Ezek szüleit felhívtuk, és megkértük jöjjenek ide.
Amíg a társaság gyülekezett a Tanár Urat megkértûk maradjon ülve, ha megpróbált felálni, egyszerüen visszaültettük. A vége felé már vinnyogot félelmében, pedig eddig semmi fájdalmasat nem tettünk.
Kb fél óra múlva a társaság teljes lett. A szoba megtelt szülökkel. Kiderült, hogy nem mindenki tudott arról, hogy a lányát megerõszakolták. Aki tudott azt a rendrõk gyõzték meg arról, hogy ne tegyen feljelentést.
Ekkor elindult a "mûsor". A szülõk egyenként kezelésbe vették a "házigazdát". Ha az megpróbált védekezni Ritával "lebeszéltük róla". Természetesen a sort Erika nyitotta egy orronfejekéssel. Ennek azonnali hatására házigazdánk megszünt szobatiszta lenni. A sort én zártam egy tökönrugással. A cipõm sarka átszúrta és kettészakította a Tanár Ur zacsiját, ami azonnali eszméletvesztéshez vezetett, viszont a vérzés azonnali ellátást igényelt. Amíg az ájulás tartott kihasználtuk az alkalmat, és a Tanár Ur mundkét lába eltötrt. Rövidesen magához tért. Ekkor megbeszéltük, hogy "szülői értekezletre" jöttünk, és ebben az állapotban találtuk. Nem kellett győzködni Ő is így emlékezett. Igy bevittük a korházba. Az ismeretlenek a tv-t a kamerát, és a kazettákat tönkretették, egy kivételével, amin a rendőr haverja látszott. Ezt Béla diszkréten eltette. (Pár hete olvshattátok az újsgban, hogy egy rendőr fogait ismeretlenek kiverték, és csúnyán megverék, az illető verés elött vészesen hasonlított a kazettán látható személyre).
A Tanár Ur nem ment vissza tanítani az iskolába, a betegállomány után más városba költözött, és más szakmát tanult.
Mikor hazaértünk Erikát megfürdettük, és Rita - aki nőgyógyász - alaposan megvizsgálta. Szerencsére nem talált különösebb sérülést, szonban adott neki egy "esemény utáni tablettát" a biztonság kedvéért.
Az éjszakát "az események értékelésével" hatalmas beszélgetéssel töltöttük. Párom aznap éjjel nem jött haza. A beszélgetésen Erika Rita és én voltunk jelen valamint Kati Erika lánya.
Katit feldúlta, mikor megtudta, mi történt a délután. A beszélgetés után mindketten megbékélve mentek aludni, és békésen aludtak délig.
Erika nem a párom gyermeke. Bár már akkor is együtt voltunk, az történt, hogy az egyik fiatal barátnőm a szüzességével akarta a 14. szülinapján meglepni az udvarlóját, és megkért, hogy "segítsek neki". Úgy adódott, hogy végig ott maradtam, és az udvarlótol én is "megkaptam a magamét", azonban az óvszer kiszakadt. Mivel amúgy is "gyermekvállalásra" készültünk, megszületett Erika. Erről eddig csak mi ketten tudtunk Párommal (Erikának azóra 3 húga született a Páromtól, Ök ezt az évet Angliában töltik a növéremnél).
Este Erika megkért minket, hogy had aludjon velünk (erre már évek óta nem volt példa). Természetesen ebből sem lett alvás, hanem hatalmas beszélgetés.
Hajnaltájt jött elő a farbávl:
- "Anyu dugnátok egyet a kedvemért? Olyan vacak volt a két perverz alatt vonaglani, Ti meg annyira odavagytok egymásért. Szeretném látni milyen a jó szex"
- "Hát drágám, ha a kedvedért szexelünk at már messze nem ugyan az. A jó szex attól válik jóvá, ha két ember egymás, és saját örömét keresve bújik össze. Ha más kedvéért az már pornográfia"
Ezen aztán elfilozófálgattunk reggelig különös tekintettel
Erika fogantatásának körülményeire.
Érdekes, hogy mire Erika sebei begyógyultak, a lelki problémákon is többé-kevésbé túljutott.
Másnap amikor hazaértem fura zajokat hallottam a nappaliból. Amikor beléptem éppen Erikát, és Katit találtam 69-es pózban, szorgalmasan nyaltak egymásnak, valószínüleg a csúcshoz közel. Amikor észrevettek, riattan rebbentek szét. "Ne ijedezzetek, úgy is el kell mennem egy óra múlva jövök"
A bevásárlás majdnem két óráig eltartott. Mire hazaértem mindketten továbbra is meztelenül voltak, de rendet csináltak, és a lecke felett ültek.
- "Na milyen volt?"
- "Hát ez új élmény volt. Most mi lezbik lettünk?"
- "Nem drágáim. Ti csak kipróbáltátok milyen. Akkor sem vagytok lezbik, ha tetszett, sőt akkor sem ha megismétlitek, hiszen mindketten nyílvánvalóan a fiúkat szeretitek. Amig az Igazit keresítek legyen örömötök egymásban. Néha mi is összebújunk Ritával, mégis határozottan heteroszexuálisak vagyunk. Az ember kicsit ilyen, kicsit olyan."
Folyt. köv.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa