zizz - Az idegen
Nem régen történt meg velem a következő eset.
Szeretek chat-elni. Egy ideje már chat-elgettünk egy pasival. Általában a szex körül forgott a téma. Pár nap után felvetette, hogy találkozhatnánk egyszer. Persze, mondtam. De nem gondoltam, hogy miután telefonszámot cseréltünk, már másnap jött egy sms., hogy este keresztülmegy a lakóhelyemen, és most igy hirtelen nagyon alkalmas lenne a randi. Válaszoltam, hogy rendben, találkozzunk az egyik mellékutcában, a lakásomtól nem messze. Ugyan 4o éves vagyok, és független, de Ő viszont szintén 4o-45 körüli, de nem független. Gondoltam beszélgetünk kicsit, meglátjuk a másikat, aztán majd eldöl, hogy találkozunk-e ismét.
Mentem a megbeszélt időben, a megbeszélt helyre. Ott ült a kocsijába. Beültem mellé. Kis beszélgetés után kiderült, hogy egyikőnk sem csalódott, és szimpatikusak vagyunk egymásnak kölcsönösen. Ekkor a pasi megjegyezte, hogy szerinte nem kellene a következő randiig várni a közelebbi ismerkedéssel sem.Hát ez meglepett kicsit, de gondoltam: miért is ne, hisz nem vagyunk már gyerekek.
Elinditotta az autót, elindultunk... ki a lakott területről. Eddig még egymáshoz sem értünk. Ahogy eltüntek a fények, kinn voltunk már az országúton, kicsit még az járt a fejemben, hogy nem vagyok normális, 1o perce ismerem igazán ezt a pasit. Mintha megérezte volna, hogy rosszra gondolok, vezetés közben a jobb kezét a térdemre tette, de közben az utat figyelte. Elkezdte igy fél kézzel simogatni a combom egyre feljebb, aztán a combom belsejét, ekkor kicsit lejjebb csúsztam az ülésen, hogy szabad utat adjak a kezének. Ekkor láttam elmosolyodik kicsit, de csak az utat figyelte. Egyre jobban esett ez a szótlan simogatás, igy mikor már a combom belsejénél a tangám szélét simogatta végig, lazán széjjelebb tettem a lábom és átengedtem magam ennek a jó érzésnek. Szoknyám már igencsak fel volt tolva, és a bugyim félretolva benyúlt a már akkor igencsak nedvesedő puncimhoz. Elkezdett simogatni, de csak csúszkáltak már az ujjai annyira nedves voltam. Ekkor értünk egy kis erdő melletti elhagyott uthoz.. lekanyarodott, leállitotta a kocsit.
Hozzám hajolt, elkezdett csókolni, közben már a mellem simogatta. Nagy telt melleim majdnem kibuggyantak már a melltartóból. Kigombolta a bluzom..melleimet kiemelte a melltartó fölé.. gyúrogatta, simogatta, a bimbóim olyan kemények voltak már, hogy szinte fájtak. Közben a csókolózás nem maradt abba. Ahogy még mindig ott az első ülésen ültünk és ment a csókolózás, mellmaszirozás... én is kezdtem már a combját simogatni, de hamar a lényegre találtam. Már nagyon dudorodott rajta a farmer, rátettem kezem és simogattam a nadrágon keresztül.
Ekkor hirtelen elengedett, kigombolta és lejjebb tolta a farmerját és a boxeralsót is, és igy kivette magának a farkát a heréit is. Hát láttam már ezt-azt életemben 4o éves koromig, de ez igy félig készen is impozáns látvány volt. Boldogan vettem kezelésbe... miközben ő is már a bugyimba tért vissza a kezével.
- Annyira nedves és forró vagy, kedvem lenne máris karóba-húzni .. mondta, miközben ujjaival a csiklómon csúszkált, néha le a hüvelyem felé, aztán vissza... egyre gyorsabban kapkodtam már a levegőt, és majdnem feküdtem már széttett lábakkal az első ülésen, miközben simogattam.. lassan vertem a már kökemény farkát..
Ekkor javasolta, hogy menjünk hátra.. mivel kombi autó volt, és érdekes módon a hátsó ülés le volt döntve, igy az egész első ülés mögötti rész egyben volt, mint egy ágy. /Lehet, hogy kimondottan a randi miatt volt igy?:)/
Kiszálltunk a kocsiból, ledobtuk a ruhánkat, és beszálltunk hátra.. már mindketten mesztelen. Én ültem.. hátamat az első ülés támlájának döntve.. ő a lábam közé hasalt, és kezelésbe vette a pinámat rendesen. Először csak ujjaival izgatott, csak a forró lehelletét éreztem, meg azt, hogy ez a pasi nagyon nem kezdő:) Minden mozdulatát élveztem... kicsit lejjebb húzott, ahogy ültem.. igy még jobban hozzám fért. Arca nagyon közel volt a puncimhoz, de csak az ujjait használta.. hosszú mozdulatokkal.. egy-két ujját feldugta-kihúzta,közben egy ujjával a csiklóm izgatta...már tiszta lucsok voltam, de ő is nagyon élvezte amit csinál.. egyre csak ujjazott, aztán már elkezdett nyalni is..Már egyre széjjelebb tettem a lábom, ahogy csak birtam, és felvettem kezeinek ütemét, úgy mozgattam a csipőmet..szinte ráhúzva magam az ujjaira.
Pár pillanat mulva remegve nyöszörögve hatalmasat élveztem.
Ekkor mellém feküdt.. mint aki jól végezte dolgát, és várta, hogy én foglalkozok vele. Mellé térdeltem, elkezdtem húzogatni a bőrt a farkán..nagyon nagy volt, kemény és hatalmass makkja volt. Először csak finoman a sima bőrt húzgáltam ütemesen..aztán ráhajoltam a nyelvemmel köröztem a makkján..még jobban benedvesitve.. amár amúgy is nedves makkját..aztán végignyaltam az oldalát..le egésszen a tövéig..ahogy nyelvemmel visszaértem a hegyére.. ráhajoltam és a számba vettem, ahogy csak birtam..elkezdtem ütemesen szopni és közben vertem..
- Nagyon ügyes vagy... csináld.. csináld... szopjad..szopjad..huh..de jó.. dörmögte..közben ahogy ott mellette térdeltem lehajolva ismét ujjazni kezdett..
Amilyen ütemben ujjazott én úgy mozogtam és úgy szoptam és vertem a farkát közben..
Aztán egyszer csak felült.. megtámaszotta a hátát az első ülés támláján..
- Gyere ülj bele..fogta marokra nagy farkát.
Én fölé térdeltem.. kezdtem óvatosan beleülni.. lassan csúsztam rá a nagy farkára.. ami csak úgy feszitett széjjel. Ekkor csipőmre tette a kezét.. és csipőmet lenyomva tényleg karóba húzott egy pillanat alatt...
Én elkezdtem lassan hosszan mozogni a farkán.. ő nem mozdult alattam.. melleimet markolászta..szopogatta..
Kicsit feljebb emeltem a csipőm.. és elkezdtem nagyon gyorsan mozogni a farka végén..néha hirtelen teljesen eltüntetve a nagy farkat.. aztán megint apró gyorsakat mozogva... el is élveztem pillanatok alatt...
- Ez tetszett... mondta..
aztán egy mozdulattal a hátamra fektetett és hirtelen tövig visszatette belém a farkát és elkezdett hosszan kéjjesen mozogni bennem..néha annyira kihúzta, hogy majdnem kiesett belőlem aztán csak a makkját mozgatta ki-be nagyon gyorsan a hüvelyem bejáratában... ez annyira jó volt, hogy szinte azonnal elélveztem... a pasi mosolygott és ismét tövig belém tolta a farkát és lassan hosszan járatta bennem..
- Nagyon jó baszni téged.. érzékeny vagy, és imádom ahogy ekkorákat élvezel..mondta mosolyogva..
Aztán feltérdeltetett.. mögém térdelt.. és hátulról tette be.. már csak úgy csúszott belém a nagy farok úgy be voltam járatva..Kicsit hátrapucsitottam a fenekem.. ahogy terpeszben térdeltem... combjaim megfeszitettem és igy élveztem ahogy a hagy farka csúszkált bennem.. aztán megfogta a csipőmet.. megállt.. és elkezdett a csipőmnél fogva magára húzogatni...ez nagyon jó volt... hol nagyon magára húzott.. és tövig belémjött... hol pedig csak aprókat rángatott a csipőmön.. igy a farka hegyén mozogtam olyan aprókat..amilyen gyorsan rángatott.. megint tövig ráhúzott.. a heréit éreztem a puncimon kivül..nagy kéjjel mozgott bennem.. éreztem, hogy már mindjárt belémélvez.. úgy lüktetett a farka bennem.. Ekkor megfeszitettem az izmaimat és nagyon gyorsan mozogni kezdtem a farka hegyén.. ekkor nagy nyögésekkel.. hörgésekkel elélveztünk mindketten..
Azóta is találkozunk titokban rendszeresen és mondhatom élvezünk minden együtt töltött percet.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa