Akkra - kirándulás
Feleségen használata
Az egyik alkalommal amikor kimentünk németbe még a határ előtt elmentünk egy kis községben a megrendelt szállásra. Aranyos kis panzió volt és nagyon készséges volt a panziós hölgy aki é volt a panzió és belevaló és csinos. Megmutatta a szobánkat, majd amikor pénzt akartam adni neki nem fogadta el,hanem a kezem belső markát simogatta meg.A feleségem derekára rátette a kezét és betessékelte a fürdőszobába megmutatva mindent.

lepakoltunk és elmentünk sétálni. Közben elkezdtem simogatni a feleségem seggét ,mire az rácsapott a kezemre hagyjam már békén,mert ha nem veszem el a kezemet leszólítok itt valakit és elmegyek éjszakára baszni vele.Odáig még nem jutottam,hogy veled lefeküdjek inkább bárkivel kefélek, de veled nem.Majd visszamentünk és útközben beültünk egy étterembe ahol megkajáltunk. Mikor fizettem és közben a feleségem már felállt és elindult,megkérdezte a pincér van e szállásunk mire közöltem,hogy igen és megmondtam,hogy hol. Miért kérdi kérdeztem,mert szeretném az éjszaka megbaszni a feleségét vagy nem tudom ki ez a hölgy magának.

Megmondtam neki hányas szobába vagyunk és elindultam a feleségem után. Megkérdezte mit akart a pincér mire megmondtam neki,válaszában közölte gondoltam mert direkt szétnyitottam a combjaimat amikor mindig közeledett hozzánk és láthatta a szőrös pinámat,mert nincs rajtam bugyi.Mikor visszamentünk a panziós hölgy közölte szólt a fiának ha megjövünk segítsen bekapcsolni a TV-t,mert sajnos csak holnap reggel hoznak újat és ez nehezen használható.Persze amikor felmentünk és menet közben láttam a fess fiatalemberen,hogy méregeti az asszonyomat,hogy magukra hagyom őket hátha gerincre teszi és megbassza .Én közöltem,hogy kimegyek még sétálni és otthagytam őket. A portás néni mondta nem félti a feleségét? miért, mert sajnos a fiam nagy kefélőgép.legfeljebb megbassza a felesége más baja úgy sem lesz , de azért van,hogy mindenki megbassza,mert sajnos nem velem él házaséletet. Erre megkérdezte ,de azért van farkam. kicsit meglepődtem.Majd odamentem hozzá és a farkamhoz húztam az asszony seggét amiért egyáltalán nem tiltakozott. Érzem van ott valami és megkínálhatom magamat vele. Persze akármeddig és hol. Közben bejött egy idős férfi aki mondta az asszonynak átveszi az éjszakai műszakot és mi elindultunk a folyosón egy hátsó szobába. Már amikor benyitottam az asszony szembe fordult velem én meg szájon csókolta mire egyből elkezdte a derekamnál bedugta a kezét és simogatni kezdte a farkamat.

Lassan benyúltam a blúzába és ő meg lehúzta a cipzárom és elővette a farkamat. Ahogy előugrott azon mód bekapta és teljesen magába engedte.Elkezdett fulladozni, de én közben megfogtam a szép formás melleit és kiszabadítottam a rabságból őket. Az asszonyon melltartó blúz és köpeny volt, alul szoknya és francia bugyi és harisnyatartó szép világosbarna neccharisnyával. Pillanatok alatt eltűnt róla minden majd a nyakamba akaszkodott és mondta üljünk le az ágyra és ha lehet reggelig kis e szálljunk róla.Megint bekapta a farkamat és csodálkozott milyen szép farkam van és a torkára is beleengedtem de hirtelen öklendezni kezdett. Megkérdezte hány centis a farkam mire közöltem huszonnyolc centi hosszú és öt és hat centi vastag.

lassan azt hittem a felét leharapja. Életembe ekkora fasz még nem járt bennem, de ha ezt meglátja a lányom biztosan nem engedi meg,hogy belém tegye. Közben végigcsókoltam az egész testét és benyaltam a puncijába sőt a segge lyuka is kapott egy nyelves csókot.Elkezdtem simogatni a combjai belső oldalát és lassan behatoltam a puncijába ami eltüntette az egész farkamat bár a végén már nyöszörgött a hölgyemény. Mikor aztán elkezdtem baszni vele egyre jobban nyöszörgött és visított,mert állítólag nagyon fájt a kefélés, de azt mondta ne hagyjam abba mert már ideje lenne hogy ekkora fasz is úgy járjon benne mint a kicsi fasz.Mondta nyugodtan élvezzél belém,mert tablettát szedek, nem akarok terhes lenni bár már csak néha jön meg a vérzésem hiszen negyvenkét éves vagyok és az anyámnak ekkorra már vége volt a nemzőképességének.

Nem fog bejönni egy férfi sem és férjem sincs aki reklamálna. Mondtam neki remélem mostanra már javába keféli a fiad a nejemet és reggelig bassza mert azt nagyon szereti.Ha esetleg nem bírja akkor a zsebében lévő kapcsolóval hívja a testvérét és az folytatja majd a nejed kefélését mert az jobban bírja az ilyen dolgokat. Kár hogy csak egy éjszakára jöttetek,mert értékelni tudnám egy egész éven át ezt a nagy faszt ami neked van.Közben megszólalt a mobilja és az asszony felkapott egy egyrészes ruhát és egy pulcsit és kiment a portára mert az éjszakai portás szólt neki. Ezt nem tudja megoldani. Azonnal jövök és elment ahogy elment az egyik ajtón a másikon bejött egy huszonéves hölgy legalább 100 mellbőséggel és csinosan ,de meztelen ,hogy majd én folytatom amit az anyám elkezdett és azon mód ráüt a farkamra. Hát neki sem tudtam teljesen benyomni a farkamat, de amikor felülve magamra húztam a csajt a fájdalomtól elájult és én kénytelen voltam az ágyban hagyva felöltözni. Mikor már a nadrágomat akartam felvenni akkor jött vissza a tulajdonosnő, de már menet közben levetkőzött meztelenre. Mikor látta mi újság és közöltem vele,hogy a lányod elájult a farkam mélységében megfogta a kezemet és a ruháját és átmentünk egy másik szobába,az ajtót kulcsra zárta,majd telefonon szólt valakinek,hogy menjen a lányához,mert elájult. Mondta szólt a vejének aki már valószínűleg visszajött a feleséged megkeféléséből és majd magához téríti a feleségét. Mióta Afrikából hazajöttek azóta ájul el a nagy hosszú farkaktól, mert odakint két néger úgy meg hágta,hogy bevérzett és ilyenkor mindig elájul.

Úgy látszik még nem gyógyult meg teljesen és neki sem lett volna szabad ráülni a hosszú farkadra. Majdnem reggel ötig folytattuk a kefélést ,majd felöltöztem, de közben az asszony telefonált és mondták még ketten vannak a szobánkban az asszonyomat kefélik és még ne zavarjam meg őket. Erre az asszony mondta nekem és felvett egy köpenyt és megfogta a kezemet. Elvezetett egy folyosói részben ahol egy tükör ablakból végig lehetett látni,hogyan kefél odabent bárki és megnéztük mit csinálnak bent. Láttuk,hogy a feleségemet ketten dugják egy a pinájába egy a seggébe és két srácot felváltva szopott.

Hát jól bírja a feleséged az iramot mondta a panziós hölgy és lehajolva elkezdte szopni a farkamat.Mondta aztán ebből sem lesz mai nap indulás, de majd holnap reggel elmentek és addig nyugodtan megbaszhatsz te is még sokszor engemet és a feleségedet meg odaadom a rendőrfőnöknek és a két fiának,hogy a nagy farkukkal dugják meg amiért majd ők kifizetik a szoba árát. Egyébként én feketén kuplerájt vezetek a panzióba és nagyon sok fiatalasszony szokott itt lenni akik a vendégekkel élvezkednek. A tegnapi nap és a mai szünnap,mert két csajnak temetésre kellett mennie aki egyébként az anyós és a menny akit az anyós vezetett be és kurvát csinált a fia feleségéből. Mondták is,hogy megpróbálják az anyós testvérét és a meny két húgát is beszervezni, mert lenne rá bőven igény, hiszen rengeteg külföldi fordul meg itt nálunk és a két lányom is benne van ezekbe a játékokban ahogy a vőm uram is.Én csak egyes vendégekkel kefélek, de nyugodt légy semmilyen betegséget nem szedtek fel itt senkitől sem,mert a feleségedet is csak az baszhatta meg aki már átesett egy vizsgálaton még a tegnapi nap is. aznap még megbasztam a kisebbik lányát és megint a tulajdonosnőt és éjfélkor visszamentem a szobánkba ahol a nejem még javában kefélt és én lefeküdtem aludni,hogy másnap reggel tudjunk elmenni.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa