- Szabad strandon
Megbaszták a feleségem
Pár évvel ezelőtt elmentem a feleségemmel külföldre nyaralni saját kocsival. Régen volt már amikor a feleségem megkért álljunk meg mert kefélni akar.Tudtam,hogy egy pár kilométer után van egy kis tó és ott a parton rengeteg kis tisztás van ahol már jártam más asszonyával kefélni még a nászutunkon. Most is ott akartam megállni és amikor odaértünk a feleségem mire kiszállt a kocsiból már totál meztelen volt. Nem törődött azzal,hogy mások is voltak ott három srác hanem kivett egy pokrócot és kiabált gyere már baszni. Mikor odamentem hozzá és elkezdtem szoptatni hátulról leütöttek és már csak arra ébredtem,hogy meg vagyok kötözve egy kiskutya szopja a farkamat és látom,hogy a feleségemet a három srác döngeti.

A feleségem nagyon élvezte az ilyen keféléseket,mert már gyerekkorában is többször megerőszakolták és még a nászutunk előtt is az egyik fotós aki csinálta volna a fényképeket az esküvőn megbaszta úgy,hogy szétrepedt a segge és emiatt halasztani kellett a nászutat. Most is ez történt,mert a három srác közül az egyik baszta a száját és nem csinálhatott a kezével semmit,mert hátra volt kötve. A másik baszta a seggét ,ami borzalmasan fájhatott neki a harmadig meg ha vastag hosszú lőcsével az asszonyom pináját tágította.Én kínlódtam,mire nagy nehezen sikerült az egyik kezemet kiszabadítanom és utána vagy tíz perc múlva már szabad voltam.

A kocsiból elővettem egy dorongot és elkezdtem a srácokat módszeresen verni akik elájultak az ütésektől. erre hívtam a mentőket és a yardot mire vagy húsz perc letelte után ott voltak. Mikor elmondtam mi történt a nejem közben eszméletlen volt. és látták a valóságot elvitték a három srácot mielőtt jegyzőkönyvet csináltak,majd a mentősök is elvitték a feleségemet.Én utánuk mentem és vagy másfél óra után több vizsgálat és injekció után elengedték és mi folytathattuk tovább az utunkat. Persze a rendőrök megbüntetek bennünket,mert ott tilos lett volna megállni és fürödni, de ez nem érdekelte őket.

Mikor leértünk a napos tengerpartra ott találkoztunk az ismerősökkel aki nem tudták elképzelni miért tűntünk el. Majd lepakoltunk és elmentünk fürödni. A feleségem aznap és másnap még nem fürödhetet és így rákényszerült,hogy napozzon amit nem szeretett,mert eléggé fehér bőrű . Mi hárman a másik pár és én bementünk jó mélyen a tengerbe fürödni. Míg kifelé jöttünk beszélgettünk és elmondtam mi történt és közben az asszony kérdezte miért nem megyünk el a nudista telepre ott legalább fák is vannak és nem kéne rögtön leégnie a nejednek. Mondtam nekik ez nehéz dolog,mert a nejem nem volt még ilyen helyen és szégyelli magát,mert nem kicsi a melle és már megereszkedtek a sok használat miatt amit a srácoktól és férfiaktól kapott. Mindig is imádták markolászni a melleit is még ha csak táncolt is.

erre mondta a fiatalasszony,hogy majd megfűzi a nejemet és a bikini felsőt lehúzva megmutatta a melleit ami mondta 75-ös és már mióta egy éve használja a férje lógni kezdtek,pedig előtte senkit nem engedtem meg,hogy simogassa és szűzen mentem férjhez is. nem szerettem meztelenkedni, de a férjem rászoktatott és ha lehetne én még az utcákon is meztelenül sétálnék a férjemmel. Mondtam neki semmi akadálya én nem vagyok semmi jónak az elrontója.

Mikor kimentünk a feleségem kérdezte miért vettel le a hölgyről a bikini felsőt és nézegettem a melleit. Erre nagyot nevetett a nő férje és mondta a felesége mutatta meg a férjednek,hogy az ő mellei pedig eléggé kicsik,de már lógnak, de ez nem zavarja. Közben én elfordultam mert cigit vettem elő és rágyújtottunk a másik pár hölgyével.Majd elmentem sétálni,mire a másik férj is utánam jött.

A két asszony egyedül maradt és ott megbeszélték ,hogy átmehetünk a nudistára. Ennek nagyon örültem,mert így legalább kiélvezheti a feleségem magában,hogy rengeteg férfi faszt láthat és sóvároghat utána. Mikor átmentünk levették a bugyit és a bikini felsőt ,majd a két asszony elment sétálni és megmutatni magukat. A másik pár asszonya elmondta ő azért szeret mindig a nudista strandra járni,mert így szabadon minden lelkifurdalás nélkül gyönyörködhet a férfiak farkába és élvezi,ha valaki esetleg megkeféli a társát mások előtt. Mondta a feleségemnek én tavaly mentem férjhez és ráadásul szűzen és így nem sok férfi faszt láttam és fogtam közelről. Mindezt a feleségem mondta el amikor a másik pár elment fürödni.

Megkérdeztem tőle milyen a felhozatal.Mire gondolsz láttál valami érdemesebb dolgot. Erre felállt és mondta menjünk el sétálni,majd elmentünk és az egyik csoportnál ahol négerek feküdtek odasúgta nekem,hogy látod ezeket a srácoknak milyen szép hosszú és vastag farkuk van szívesen venném ha valamelyik egy éjszakán keresztül tágítaná a már szétbaszott pinámat. Mondtam neki az egyik koma magyarul beszélt a másikkal és mindjárt szólok is neki.,mire odaszóltam aki felállt és odajött. Bemutattam neki a feleségemet és mondtam neki a kívánságát.Erre a nejem közölte te nem vagy normális. Miért mert megmondtad mi a kívánságom, de ezért ne legyél mérges,mert hát hogy teljesüljön a kívánságod ha nem tudja más az óhajadat. A srác rögtön szájon csókolta a nejemet és megkérdezte itt leszünk még egész nap. Mire mondtam igen, majd később elmegyek maguk felé és a nejed ha utánam jön elviszem olyan helyre ahol nem látja meg senki.

Persze el is ment vele és amikor egy óra múlva előkerült olyan fáradt volt alig tudott menni. Bementünk a vízbe,hogy kimossa magából a sok gecit és akkor elmondta,hogy két másik srác is ott volt már ahová mentek és mind a hárman háromszor élveztek el bennük, de csak akivel beszéltem annak engedte meg,hogy teleengedje a számat a farka tartalmával, ami igen finom és ízletes volt. Mondtam neki melyik bungalóba vagyunk, és ha gondolja jöjjön el éjszaka és ott megint megbaszhat,mert az ő fasza tetszett a legjobban. Ha neked is sikerül a másik pár asszonyát megbasznod akkor én is igényt tartanék arra,hogy megdugjon a férje engemet is. Mondta egyébként ezentúl bárkivel is elmegyünk a nudista strandra ha lehetőségem lesz rá lefekszek mindenkivel mert olyan jó meztelenül baszni a homokban. Amikor jöttünk az a három koma nem ilyen galádul kezd neki megbaszni engem mindegyikkel keféltem volna szívesen is,mert ízlett az egyik srác gecije.

Mikor elindultunk ide nem gondolta volna,hogy ilyen jól összejönnek a kefélésre vonatkozó dolgok is.Most már nem zavar,hogy lógnak a melleim mert még a négereknek is tetszettek a melleim. Mondták,hogy ha hazamennek az ottani lányoknak és az asszonyoknak is mind lóg a melle sőt ha fehérek jönnek oda hozzájuk és elmennek kirándulni az asszonyaik is rendszeresen kefélnek a fehérekkel és azoknak mindig tetszenek a lógó melleik.A néger csajoknak mindegyiknek nagy sugarú a mellük eleje a bimbó körül.Náluk az a szokás,hogy ha a fiús családba az egyik fiú megnősül és a feleségének megereszkedik a melle természetes dolog,hogy odaadja elsősorban a család többi tagjának is használatra, és az asszonynak kell vigyázni arra,hogy ne legyenek terhesek tőle. Ha viszont idegenektől lesz terhes vagy a nem családtag az illető akkor annak marhával kell fizetni a gyerekért. Náluk természetes dolog az,hogy az asszonyok negyven évesen már nem ivarérettek és a gyerekek is ezeken az asszonyokon tanulják ki a kefélési módszereket.

ettől kezdve a feleségem majdnem minden éjjel másik négerrel kefélt aki teljesen szétbaszták a pináját. A másik pár pár nap múlva a férj arra kért szeretné megdugni a feleségemet,mire mondta megbeszélte a nejével és bár morgott érte, de azt mondta,ha én is lefeküdhetek a férjével semmi akadálya. Ő arra kér engemet ha lehet ne csináljam fel a feleségét,mert az később azt mondta,hogy addig fog veled baszni ezért a kigondolásért amíg teherbe nem ejted és akkor mindig másnak a gyerekét fogom felnevelni.

A következő két hétben minden egyes éjszakát a másik pár feleségével töltöttem és a másik férjnek nagy csalódást okozott,hogy az én feleségem közölte vele nem vagy valami nagy menő a kefélésben. Így kénytelen volt kivenni egy sátrat magának,mert a felesége csak velem akart baszni éjszakánként az én feleségem meg a négerekkel felváltva dugott.

Sajnos amikor eljöttünk még nem tudtam arról,hogy sikerült e felcsinálnom az asszonykát, de valószínűleg nem ,mert ahogy hazaértek elvált a férjétől és férjhez ment egy osztrák hapsihoz akivel kiment osztrákba.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa