János - Megnősűltem
Szendét vettem feleségül 2
Már alig vártuk,hogy odaérjünk a reptérre. Beszálltunk a gépbe majdnem az utolsó pillanatban. Mikor már fent voltunk elmentünk a Wc be és egy kiadósat keféltünk,mert az asszonyra teljesen rájött a baszhatnék.Mikor túl voltunk a nászéjszakán még nem tudtam mit váltottam ki a feleségemből. Szinte szex mániássá vált. és utána is leszopott engemet. Alig várta,hogy megérkezzünk a Karíb tengeri nyaralónkba. Amint bementem zuhanyozni rögtön ő is bejött és nekiesett a farkam kiszívásának. Estefelé csengett a telefon és már majdnem az utolsó pillanatban vettük fel. Az apósom hívott,mert valami gépszerencsétlenséget hallott a Tv-ben és érdeklődött megérkeztünk e már. Mondtam igen és a nejem folyton piszkált tegyem már le. Mi a baja a feleségednek folyton kefélne mondtam mire egy nagy röhögés volt a válasz.

Pár perc múlva a feleségem mobilja is megszólalt, de őt az anyja hívta amit aztán nem vett fel. Másnap reggel amikor a telefon ami szállóból jött csengett akkor már felvette és az anyja közölte és kérdezte mi történt veled kislányom,mert hallotta amit az apád beszélt velem és ledöbbent ettől a hírtől. Nem tudom mit csinált velem a férjem, de állandóan baszhatnék vagyok. Az anyósom felháborodva felvisított majd letette a kagylót. Néha sikerült elmenni a közös kirándulásra ahol mindig olyan cuccokba járkált a feleségem,hogy az már teljesen kiakasztott,mert nem zavara,hogy kilátszik a melle vagy a pinája.

Mivel a személyzet tudta hogy nászúton vagyunk nem csinált cirkuszt érte de elcsodálkozott azon amit mondtam,hogy egy szende leányzót vettem feleségül.Amikor pedig elmentünk a fővárosba és egy benzinkútnál megállt a busz elkértük a WC kulcsát ahol már sokan álltak,mert a nejem már bent volt vagy tíz perce. Mikor hiába dörömböltem bementem a férfi Wc-be és felállva akkor láttam meg,hogy a feleségemen nincs ruha és az egyik falban van egy lyuk ahonnan egy vastag férfi fasz bújik ki és azt szopja illetve néha beengedi magába és élvezi ahogy beleélveznek.

erre felüvöltöttem és otthagytam. Mikor meglátott gyorsan felöltözött és kijött a budiról. Én még ilyet csak filmen láttam, de ha mást láttam volna nem szólok semmit vagy ha már korábban még a házasság előtt velem is csinálja elfogadom,mert azt hittem volna,hogy én tanítottam erre. De ez így nagyon felháborító volt. Szerencsére a következő nap már jöttünk hazafelé és majdnem lekéstük megint a repülőt,mert lerobbant a busz amivel kivittek bennünket.Én amióta megláttam mit csinál a feleségem egy árva szót nem szóltam hozzá. Végigsírta a buszozást a bungaló felé és az éjszakát is. Mikor megérkeztünk a reptéren ott volt az anyja és az egész családja hogy örömmel öleljék magukhoz és le voltak döbbenve amikor meghallották a sztorit.

Az anyja megkérdezte a lányát miért csinálta ezt és amikor elmondta,hogy az egyik csaj aki a másik bungalóban a férjével behívták magukhoz leszoptatta annyira megtetszett neki ahogy közben a másik asszony kinyalta a pináját,hogy mikor ő is odatartotta a pináját a kibújó fasznak a másik lyukból kibúvó faszt ő is bekapta és pillanatok alatt még kettőt leszopott,mert nagyon élvezte a tömör anyagot amit a srácokból kiszívott. Ezek után már nem csodálkozom azon,hogy a férjed elhagy mert ilyet még sose láthattál nálunk és az anyád a mai napig hű hozzá és soha még csak kísértésbe sem esett,hogy megcsaljon pedig már negyven éve házasok vagyunk és ebből tizenöt évet nem együtt töltöttük,mert kint maradtam japánban. Az apósom megkért tudja,hogy sokat és nehezet kér, de tegyem meg,hogy hazaviszem az autójukat és vigyem el a feleségemet is magammal. Természetesen a külön szállást majd ők fizetik, meg majd leverik a lányukon. Otthon garantálja,hogy egy hónapon belül elválasztanak bennünket és addig is gondolkozzak el azon mit kérek kárpótlásul ,mert ez totál szégyen mindenki számára.

A férfi elvitte a lányát egy ismerős klinikájára ahol megvizsgálták mit szedett e fel a kinti férfiaktól és ,hogy terhes e.Kiderült nincs semmi baja nem terhes, de ha mégis egy hónapon belül kiderül,hogy mégis szedett össze valamit,majd ő lerendezi a lányát, de utána már ismeretlen lesz számára. Én is sajnáltam,mert ha már a házasság előtt s csinálta volta ezt velem is akkor nem szólok semmit sőt én kínálom neki azt,hogy minden nap kétszer háromszor menjen el az ilyen budiba és keféljen bárkivel,mert lehetett volna belőle egy nagy kurva is.Mivel úgy is a szabadságom csak egy hat hét múlva járt volna le megbeszéltük,hogy intéz nekem egy szállást ahol a nejem is ott lesz ,nem élünk együtt és én minden reggel elmegyek dolgozni és csak este jövök haza lefeküdni.

Persze közben a feleségem eljárt különböző stúdiókban ahol folyton baszták és szoptatták és volt olyan éjszaka amikor nem tudtam hazamenni a lakásban,mert ott is folyton kefélgetett mindenkivel.Igy kértem egy szobát a cégnél és ott éjszakáztam. A nejem két hét múlva olyan betegséget szedtt fel a keféléseivel,amivel nem tudtak megbírkózni az orvosok és az egész méhéz ,petefészkét ki kellett venni ami azt jelentette,hogy kurva még lehet, de anya már nem. Pár nap múlva a szülei megkerestek és közölték, hogy a feleségemmel mi történt amit már ugyan korábban nekem is elmondott,majd felült egy Braziliába tartó repülőre az egyik kanijával és elment örökre.Elment előző nap egy bíróságra ahol letétbe helyezett egy iratot,hogy elválik és aláírta az ügyvédje előtt és még aznap elrepült. Sajnos a gép valahol a brazil partoknál eltűnt a légtérből ezt állapította meg a légi forgalom.

Nagyon sajnálom szegényt,mert imádtam és sose gondoltam volna,hogy egy szende kislányból ekkora kefélőgép lehet.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa