Dede - Megnősültem
Feleségem imád baszni
mellei szinte gy nagy darab húscafat volt, mert ki volt harapva és úgy szíva,hogy alig akart rendbe jönni. sajnos a mai napig ilyen és sokszor most is elmegy a barátnőjéhez van vagy három közül olyan akik olyan idősek mint ő már lassan túl lesz a hetven éven és a két asszony románból jön és sokszor magukkal hozzák vagy a fiukat vagy az unokáikat és akkor a négy öt órán két napig kefélik a feleségemet. A másik egy csinos fiatalasszony negyven őt éves és az kanija is és a barátai is rendszeresen kefélik és szoptatják,meg odaadják a barátaiknak is használatra. Van egy másik nagybácsim arra még pár évre kapott rá amikor kijártunk hozzá németbe és ott rendszeresen ha egy hónapra mentünk is minden másnap kefélt vele és ha gondoltak egyet leszopta a faszát is.

Az anyám testvérének a férje is rákapott a nejemre,mert amikor általában szilveszterkor felmentünk hozzá mindig meztelenül volt nála és minden esetben basznak és utána meg azt is leszopja mint a fiát. Imádja a férfiak gecijét a nyelvén és a torkán érezni. Ötven éves korában egy csődör csikó úgy meghágta,hogy ki kellett vennie a méhét és a petefészkét és azóta meg olyan természetes,hogy mindenkivel koton nélkül kefél, hogy van olyan nap amikor számtalan férfit fogad a lába közé. Sajnos hülye fejemmel sok mindent közös névre írattam és így kénytelen vagyok eltűrni és nem rúghatom ki,mert nincs annyi pénzem hogy ki tudjam fizetni a részét ő meg nem akarja a részemet kifizetni,pedig a pinájával már a többszörösét is megkereste.

Most megint elment németbe két huszonöt éves sráccal aki vasárnap egész nap kefélték, és olyan fáradt volt,hogy alig tudott lejönni másnap reggel amikor elmentek kocsival vagy két három hét múlva hozzák vissza.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa