wurty - Feleségem
betanítás
Nászutunkra a Balaton mellé mentünk Berénybe ahol nudista strandon voltunk. Ott sikerült egy bungalót kapnunk nagy francia ággyal amin mint később kiderült elfértünk négyen is.Az első éjszakát óvatosan finoman simogatva élveztem a feleségemmel akinek én vettem el a szüzességét, de annyira belejött,hogy alig tudtunk aludni valamit. Mivel egyébként is nudista telepen voltunk hajnal felé a nejem kiment budira és amikor már jó sok idő eltelt és nem jött vissza kimentem utána és döbbenten láttam,hogy három sráccal enyeleg és kefél a homokban. Mind a hárman dugták valamelyik lyukban és amikor rászóltam közölte ez az igazi nászéjszaka nem az amit te adtál nekem.Majd sorra leszopta a srácokat és lezuhanyozott.

Míg zuhanyozott a három srácból kettő odajött és megint megbaszta és dicsérte milyen belevaló feleségem van, és remélem még sikerül sokszor megdugni a két hét alatt amíg itt lesztek. Ma este fürdőbál lesz és remélem elengeded a nejedet vagy magad hozod a közösbe,hogy még többen is élvezhessük a formás idomait és a testének zugait. eredetileg nem akartam elvinni bár én tudtam róla, de most már nem lehetett nem elmenni vele csak a strandi bálba. persze totál részegre itta magát és amikor másnap estére kijózanodott elmondta,hogy huszonnyolc srác dugta meg ami nagyon jól esett,mert nemcsak a pináját használták és a seggét ,de a szájába is sokan élveztek amit lenyelt ,mert egyre jobban tetszett neki a srácok zamatos gecije.

Na gondoltam én aztán bevásároltam evvel a szűz lánnyal,mert ebből ritka nagy kefélőgép lesz.Úgy is lett. Amíg ott voltunk egyetlen napra sem volt hajlandó elmenni kirándulni,mert valakikkel folyton kefélt és sokszor a fél éjszakát is keféléssel töltötte valakiknek a bungalójában.mondta is ha el akarsz menni menjél nyugodtan,majd én is hazaérek valamikor, de egyelőre még rengeteg sráccal akarok kefélni. Ez lett az életem értelme éa nagyon örülök,hogy ide jöttünk nászútra,mert ez az igazi nászút ahol egész nap felváltva keféik az ember lányát. Még szerencse,hogy az anyámmal gondoskodtunk a fogamzásgátlásra,mert én egy évig vagy kettőig nem akarok gyerekeket és utána is ha lesz gyerekem még tanulni akarok,a vizsgáimat meg kikefélem a jó jegyeket. A középiskolában is azért voltam mindig kitűnő,mert a tanárok a seggemet baszták,mert szűzen akartam férjhez menni. Már hetedikes koromba megbasztak,mivel fejlett voltam és amikor letepertek mondtam a két srácnak ha nem a pinámat basznátok meg hanem a seggemet hálás lennék nektek és bármikor szó nélkül lefekszem nektek,mert szűzen akarok férjhez menni. A megkefélésem után a keresztapám vett pártfogása alá és ővele keféltem minden második nap a seggemmel és a számmal. A leghosszabb fasz ami járt bennem az meghaladta a harmincöt centit és ha majd hazamegyünk ott folytatom ahol abbahagytam,mert a keresztapámmal fogom magamat felcsináltatni. A keresztapámról az anyám is tud,hiszen amikor neki elmondtam,hogy mi történt velem a bálon közölte hogy őt is mindig az én keresztapám baszogatta és a szüzességét is ő vette el a nászéjszakán,mert az apámat berúgatták.

Mikor elmúlt a két hét a feleségem gondoskodott arról,hogy ne tudjam otthagyni. Eredetileg az volt a szándékom,hogy ott hagyom vagy kiviszem külföldre és ott eladom,mert az arabok imádják a szőke szép mellű asszonyokat,lányokat. sajnos valamelyik hülye arabnak eljárt a szája amikor kefélte a kefélőgép nejemet és az eltette a slussz kulcsot és nem tudtam beindítani az autót. Amikor már félúton voltunk hazafelé akkor mondta el,hogy a szülei is ott vannak még a nudistán és én azért nem vettem észre őket,mert egy távoli bungalót vettek ki és folyton kirándultak a kanijaikkal aki nem volt más mint a keresztapám.Ezentúl még a testvéremmel is le fogok feküdni,mert már nagyon szeretett volna ő is megbaszni, de addig míg szűz voltam neki is csak a seggem maradt kefélésre.

Amikor hazajöttünk pár nap múlva az anyósomék is megérkeztek és a nejem aki a második éjszaka berúgatott egy társasággal megkeféltette magát és reggel úgy ébredtem,hogy a farkam még a nejembe volt. Mikor fel voltam háborodva közölte vagy megbaszom az anyját még az éjszaka vagy melléfektetünk és reggel az apám rátok fog nyitni az ajtót és lebuksz. Attól kezdve az apám gyűlölni fog és ahol tud árt neked.De ha megbaszod becsülettel akkor lesz egy lyuk akit nyugodtan baszhatsz nem kapsz tőle sose semmi bajt mert nem szokott félrekefélni és csak veled fog baszni,meg az apámmal.

Na én beválasztottam magamnak feleséget. Pár hétre odajött az egyik rokonom és amikor még nem voltam otthon megbaszta a feleségemet , de mire hazajöttem addigra már éppen szoptatta .Mindketten meztelenek voltak és csak úgy áradozott az asszonyomról. Az anyósom meg csak nevetett rajtam.Lassan az egész ház úgy nézett ki mint egy átjáróház, mert a nejem új munkahelyet változtatott és az ott dolgozó mintegy kétszáz szerelő napi rendszerességgel jöttek és basztak vele. Közben az egyiknek a testvére egy néger komához ment feleségül akit a testvére már fiatal korától fogva kefélt és az rávette a négert ,hogy bassza meg a feleségemet. Neki sikerült úgy megbaszni,hogy mikor hazajöttem a munkahelyi kiküldetésből keletnémetből a kórházba volt és éppen kivették a méhét,mert majdnem elvérzett. Ettől kezdve már nem volt senki akivel ne kefélt volna,hiszen nem kellett attól félnie,hogy felcsinálják.
Kérem értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa